*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2012  (Αναγνώστηκε 455748 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Patreas

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2012
« Απάντηση #1176 στις: Απριλίου 10, 2012, 06:21:06 pm »
Αυτή τη στιγμή από την ιστοσελίδα του Υπουργείου έχουν αποσυρθεί όλα τα νέα από χθες Μ. Δευτέρα 9/4 μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων και των ανακοινώσεων των μεταθέσεων.

Και οι σύνδεσμοι των μεταθέσεων δίνουν error 404, π.χ.

http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/09-04-12-metatheseis-ekpaideytikon-deyterobathmias-ekpaideysis.html

Η αρχική ιστοσελίδα απαντάει και δεν απαντάει...

Δοκιμάστε κι εσείς, μήπως είναι μόνο δικό μου θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:36:13 »

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1177 στις: Απριλίου 10, 2012, 06:24:08 pm »
 Καλησπέρα σε όλους συνάδελφοι. Από χτες βράδυ δεν είμαι καθόλου καλά καθώς για μια ακόμη φορά δεν πήρα μετάθεση. Η οργανική μου είναι μακριά, δίνει λίγα μόρια και σε κάθε περίπτωση δε με συμφέρει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: έχει κανείς από σας (τολμήσει να ) ζητήσει απόσπαση σε δύσκολη περιοχή όπως τα δωδεκάνησα ή οι κυκλάδες με αποκλειστικό γνώμονα τα μόρια; αξίζει να το επιχειρήσει κανείς δεδομένων των υφιστάμενων συνθηκών; και το κυριότερο: μπορεί ακόμα και για αυτά τα μέρη να πάρει κανείς απόσπαση χωρίς  μέσον;;; παρακαλώ αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ας ενημερώσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2012, 09:10:45 pm από gio66 »
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1178 στις: Απριλίου 10, 2012, 06:32:35 pm »
αρχιστε να τα κοπανατε σε ολους!!! σε λιγους μηνες θα ζητουν ψηφους...αντιδραστε...αλλιως θα τα υπομεινουμε ολα και θα αλωνιζουν και τοτε δεν θα μας παιρνει!!! πρεπει να παραγκωνιστουν...οι αδιαφοροι....

albedo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1179 στις: Απριλίου 10, 2012, 06:32:47 pm »
Κατ' εμέ τα περισσότερα από τα "κοινωνικά κριτήρια" ε'ιναι αντισυνταγματικά και πρέπει κάποια στιγμή να κινηθούμε εναντίον όλων αυτών δικαστικά... παραβιάζουν το δικαίωμα στην ισότητα και δημιουργούν "ειδικές κατηγορίες" στα άτομα του ίδιου επαγγελματικού κλάδου... δεν κατάλαβα... όταν κάποιος είναι πολύτεκνος η πολιτεία τον ανταμοίβει οικονομικά αφου του δίνει επιπλέον χρήματα για κάθε παιδί... γιατί πρέπει να τον επιβραβεύβει και εργασιακά, δίνοντας του το δικαίωμα να παίρνει την θέση κάποιου άλλου στις μεταθέσεις?... Προσφυγή στα ανώτατα δικαστήρια... έχει παραγίνει το κακό... ο άλλος ανάπηρος, η άλλη έχει αλτσχαϊμερ, ο άλλος είναι πολύτεκνος...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2012, 10:30:15 pm από para5 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:36:13 »

Αποσυνδεδεμένος boldboy

• Πλήρες μέλος
  • Όχι άλλο κάρβουνο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1180 στις: Απριλίου 10, 2012, 06:42:36 pm »
Αν και δεν είμαι τίποτα από τα παραπάνω, νομίζω ότι έχεις άδικο...
Ψυχραιμία, οι συνάδλεφοι με ασθένειες, θα προτιμούσαν, θεωρώ, να είναι Καστελόριζο και υγιείς...Αυτό πιστεύω, εγώ!
Όσο για τους πολύτεκνους, respect, εγώ ένα έχω και πάλι δεν την παλεύω...Φαντάσου με τέσσερα τί γίνεται...
Ψυχραιμία!!

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1181 στις: Απριλίου 10, 2012, 06:43:25 pm »
ακριβως!!! παραγινε το πραγμα σε βαρος ολων!!! ισοτητα και ισονομια για ολους χωρις διακρισεις!!! οχι που πηραν θεσεις διπλα απο το σπιτι τους και κανουν τον εξυπνο!!! και μαλιστα χωρις ασεπ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2012, 10:30:49 pm από para5 »

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1182 στις: Απριλίου 10, 2012, 06:45:14 pm »
προσεχε γιατι αν δεν εχεις γινει ακομα πατερας κ σου ρθει κανα τετοιο, δηλωσεις σαν τις δικες σου θα εισαι ετοιμος να τις πυροβολησεις...οσο για την αντισυνταγματικοτητα των κοινωνικων παροχων καλο θα ηταν να συμβουλευτεις κανενα συνταγματολογο πρωτα...εδω μεσα η λεξη αντσυνταγματικοτητα εχει γινει καραμελα..ο,τι δε μας αρεσει καθισταται αντισυνταγματικο..οσο για την οικονομικη βοηθεια στους πολυτεκνους, αστα...πρεπει να αποφασισουμε αν θελουμε κοινωνικο κρατος ή οχι..σκοπος ειναι η διευρυνση των παροχων κ οχι η παυση τους
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2012, 10:28:41 pm από para5 »
το μονο που θελω ειναι να τους δω να τρεχουν..

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1183 στις: Απριλίου 10, 2012, 06:57:54 pm »
οι διορισμοι των πολυτεκνων (καλως) σταματησαν με τον 3848..τα υπολοιπα "προνομια" των ειδικων κατηγοριων ερχονται να αντισταθμισουν τη μηδενικη σχεδον κοινωνικη ευαισθησια του ελληνικου κρατους σε θεματα προνοιας και κοινωνικης αρωγης...καιρος ειναι να διεκδικησουμε την αυξηση και περαιτερω διευρυνση τους σε περισσοτερα κοινωνικα στρωματα..
κατανοω την οργη σου (την εχω νιωσει κι εγω, εχω πληγει κ εγω) αλλα μερικα πραγματα (οχι μονο για λογους πολιτικης ορθοτητας αλλα κ για λογους ευαισθησιας κ ενσυναισθησης) πρεπει να τα κραταμε για τον εαυτο μας αν δεν μπορουμε να τα πνιξουμε κ να τα δουμε απο αλλη οπτικη
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2012, 10:32:17 pm από para5 »
το μονο που θελω ειναι να τους δω να τρεχουν..

Αποσυνδεδεμένος paralias

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1184 στις: Απριλίου 10, 2012, 07:17:34 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 01, 2014, 12:10:17 am από paralias »

Αποσυνδεδεμένος Demek

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος pote tha kanei ksasteria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1186 στις: Απριλίου 10, 2012, 07:55:08 pm »
Η γνώμη μου είναι συνάδελφοι ότι δεν πρέπει να ασκείται κοινωνική πολιτική στις πλάτες κανενός έτσι άκριτα!!!
Όπως επιλογή των πολυτέκνων ήταν να κάνουν την οικογένειά τους και να χαρούν τα παιδιά τους και τη χαρά που φέρνει η δημιουργία της ζωής, έτσι επιλογή ήταν και όσων ήθελαν, να αφοσιωθούν στις σπουδές τους και στο διαγωνισμό για να διοριστούν.
Δε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι κάποιος καλώς ευνοείται! Που ξέρουμε αν ο πολύτεκνος δε διαθέτει εισόδημα από άλλες πηγές που θα του δημιουργούσε λιγότερα εμπόδια επιβίωσης σε άλλη πόλη σε σχέση με έναν που σπούδαζε και διάβαζε αλλά είναι μπατιράκι;;;
Προσωπικά ξέρω συναδέλφους που το 4ο παιδάκι τους το έκαναν προκειμένου να διοριστούν και οι 2 ως ζευγάρι και να φύγουν από τα φροντιστήρια...

Ας μην είμαστε όμως απόλυτοι.. Απλά έπρεπε το σύστημα να τους δίνει κάποια μόρια λόγω πολυτεκνίας και να λαμβάνει υπόψη και άλλα κριτήρια στις μεταθέσεις.

Όλοι έχουμε ανάγκη να είμαστε κοντά στα παιδιά μας είτε είναι 1 είτε 4. Δεν πάει με την ποσότητα.

Όσον αφορά τις ειδικές κατηγορίες λόγω αναπηρίας... Προσωπικά σηκώνω τα χέρια ψηλά... Οι άνθρωποι θεωρώ ότι είναι ήρωες και πρέπει να δείχνουμε μεγγάαααλη ευαισθησία σε θέματα που τους αφορούν. Αρκεί φυσικά να αληθεύουν τα στοιχεία περί ασθένειας...

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1187 στις: Απριλίου 10, 2012, 07:55:33 pm »
Τη διαμαντοπούλεια μοριοδότηση των αποσπάσεων τη γνωρίζω. Άνοιξα αυτό το θέμα για να ρωτήσω συγκεκριμένα:
Έχει κανείς από σας (τολμήσει να ) ζητήσει απόσπαση σε δύσκολη περιοχή όπως τα δωδεκάνησα ή οι κυκλάδες με αποκλειστικό γνώμονα τα μόρια; αξίζει να το επιχειρήσει κανείς δεδομένων των υφιστάμενων συνθηκών; και το κυριότερο: μπορεί ακόμα και για αυτά τα μέρη να πάρει κανείς απόσπαση χωρίς  μέσον;;; παρακαλώ αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ας ενημερώσει.
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος nikos38

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1188 στις: Απριλίου 10, 2012, 08:01:14 pm »
κοινωνικη πολιτικη των πολιτικων εις βαρος των συναδελφων που περιμενουν και 15 χρονια να μπουν στην περιοχη τους,τζαμπα μαγγες,ψυχοπονιαρηδες,στη λαρισα μπηκαν 3 γυμναστες στην α ειδικες κατηγοριες,το ιδιο και περυσι και προπερσι κι ολοι οι αλλοι καθομαστε γυρω γυρω και τους κοιταμε με 140 μορια. συμφωνω με την mes απολυτως.

Αποσυνδεδεμένος asterix

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1189 στις: Απριλίου 10, 2012, 08:05:44 pm »
Μετα απο τις μεταθεσεις ακολουθουν οι αποσπασεις, συμπληρωματικες μεταθεσεις γινονται?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)