0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου φαίνεται απίθανο να μη βγει η εγκύκλιος. Εξάλλου οι μεταθέσεις μια συνήθης διαδικασία που γίνεται κάθε χρόνο. Για ποιο λόγο φέτος να την κάνουν;
Η τελευταία ενημέρωση απο το υπουργείο ειναι πως έχει ήδη εκδοθεί η εγκύκλιος μεταθέσεων και αναμένεται η υπογραφή υπουργού από ώρα σε ώρα. Προφανώς το θέμα είναι ποιός θα είναι ο/η υπουργός που θα την υπογράψει...εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν.....
Γεια σας παιδιά, είμαι νεοδιόριστη και δε γνωρίζω πολλά από μεταθέσεις και οριστικές τοποθετήσεις. Μου είπαν οτι μέσα στο Νοέμβρη πρέπει να κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση και είμαι λοιπόν και γω εν αναμονή της εγκυκλίου μεταθέσεων. Ωστόσο, όσο αναμένω έριξα μια ματιά σε προηγούμενες εγκυκλίους να δω τι δικαιολογητικά χρειάζομαι, αλλά παρόλα αυτά δε βγάζω άκρη. Υπάρχει κανείς να με ενημερώσει;Τι πρέπει να καταθέσω μαζί με την αίτηση για οριστική τοποθέτηση;Σας ευχαριστω.
Παράθεση από: Τhania στις Νοεμβρίου 09, 2011, 10:43:35 pmΓεια σας παιδιά, είμαι νεοδιόριστη και δε γνωρίζω πολλά από μεταθέσεις και οριστικές τοποθετήσεις. Μου είπαν οτι μέσα στο Νοέμβρη πρέπει να κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση και είμαι λοιπόν και γω εν αναμονή της εγκυκλίου μεταθέσεων. Ωστόσο, όσο αναμένω έριξα μια ματιά σε προηγούμενες εγκυκλίους να δω τι δικαιολογητικά χρειάζομαι, αλλά παρόλα αυτά δε βγάζω άκρη. Υπάρχει κανείς να με ενημερώσει;Τι πρέπει να καταθέσω μαζί με την αίτηση για οριστική τοποθέτηση;Σας ευχαριστω.Αν είσαι νεοδιόριστη του 2011 δεν έχεις δικαίωμα για οριστική τοποθέτηση... λόγω του ότι διανύεις υποχρεωτική τριετία στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ.
Παράθεση από: knaison στις Νοεμβρίου 09, 2011, 11:13:01 pmΠαράθεση από: Τhania στις Νοεμβρίου 09, 2011, 10:43:35 pmΓεια σας παιδιά, είμαι νεοδιόριστη και δε γνωρίζω πολλά από μεταθέσεις και οριστικές τοποθετήσεις. Μου είπαν οτι μέσα στο Νοέμβρη πρέπει να κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση και είμαι λοιπόν και γω εν αναμονή της εγκυκλίου μεταθέσεων. Ωστόσο, όσο αναμένω έριξα μια ματιά σε προηγούμενες εγκυκλίους να δω τι δικαιολογητικά χρειάζομαι, αλλά παρόλα αυτά δε βγάζω άκρη. Υπάρχει κανείς να με ενημερώσει;Τι πρέπει να καταθέσω μαζί με την αίτηση για οριστική τοποθέτηση;Σας ευχαριστω.Αν είσαι νεοδιόριστη του 2011 δεν έχεις δικαίωμα για οριστική τοποθέτηση... λόγω του ότι διανύεις υποχρεωτική τριετία στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ.δεν έχεις δικαίωμα για μετάθεση....αλλά γιατί δεν έχεις δικαίωμα για οριστική τοποθέτηση; ποιος το λέει πως πρέπει για τρία χρόνια να είσαι στη διάθεση του πυσδε;
Λάθος, στο 3ο έτος παίρνεις οργανική.
λοιπόν, για να τα ξεκαθαρίσουμε: νεοδιόριστος στον πρώτο χρόνο δεν κάνει καμία απολύτως αίτηση στον δεύτερο χρόνο κάνει αίτηση μόνο για οριστική τοποθέτηση στον τρίτο χρόνο κάνει αίτηση για μετάθεση και ΕΦΟΣΟΝ δεν έχει πάρει οργανική κάνει αίτηση ΚΑΙ για οριστική τοποθέτηση....εξαίρεση στα παραπάνω, όσοι ανήκουν σε ειδική κατηγορία ( πδ50/96 παρ. 13) και όσοι κάνουν αίτηση για μετάθεση σε ΣΜΕΑΕ ( εφόσον πληρούν τα προσόντα).