*

Αποστολέας Θέμα: Συμπληρωματική εγκύκλιος ενταξης στους πίνακες αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 7597 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος enigma

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Mα ούτως ή άλλως εκτός από τον 'δικό τους' θα κάνουν χιλιάδες άλλοι κ θα μπει σε σειρά προτεραιότητας. Ακόμη, μην ξεχνάς ότι αυτό έγινε και πέρυσι λόγω καταλήψεων-ίσως να πιέζουν οι φοιτητικές παρατάξεις. Και έχουν και δίκιο. Αν για παράδειγμα  στους δασκάλους δεν επαρκούν τα άτομα για να καλυφθούν οι θέσεις, όπως συνέβη στο παρελθόν, δεν είναι εντελώς χαζό να μένουν αυτές κενές, ενώ υπάρχουν άτομα που κάθονται επειδή για μία εβδομάδα δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση;;; Μην βλέπετε παντού δράκους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
Έτσι μπράβο ρε παιδιά.Οι καταλήψεις γίνανε για σοβαρό λόγο.Άσχετα που εμείς που ήμασταν επί πτυχίω δεν συμφωνούσαμε!
Σημασία έχει που δόθηκε σε όλους η ευκαιρία και αυτό είναι αξιοσημείωτο!
Καλή επιτυχία σε όλους!(Και σε εμάς που είμαστε τελείως καινούργιοι με μηδενική προϋπηρεσία ! )         ;)
Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του και όταν , πια του διευκολύνει το πέρασμα , αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί , ενθαρρύνοντας το μαθητή του να φτιάξει τις δικές του γέφυρες

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
Κι εδώ στη Ρόδο στο Παιδαγωγικό είχαν προβλήματα με κάποιον καθηγητή που δεν έβγαζε βαθμολογία σε κάποιο μάθημα και οι απόφοιτοι δεν πρόλαβαν την προθεσμία στις αρχές Ιουλίου. Έγινε και θέμα στα τοπικά μέσα.

Αποσυνδεδεμένος enigma

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
E μα! Έτσι είναι! Να λέμε και του στραβού το δίκιο! (στραβοί= οι νέοι αναπληρωτές)  ;D ;D ;D

marina21 καλή αναπλήρωση!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bluebell

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
θα ήθελα να κάνω μια άσχετη και ίσως χαζή ερώτηση. οι ηλεκτρονικοί  ΠΕ17.04 έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση στην προθεσμία που λήγει αύριο για ένταξη στον πινακα Γ;

Αποσυνδεδεμένος cowboy

• Νέο μέλος
  • *
  • ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΦΛΟΣ
    • Προφίλ
+βεβαια bluebell !Μπορει να μας έχουν παραπεταμένους απο την εκπαίδευση αλλά μας θεωρουν ακόμα εκπαιδευτικούς!!

Αποσυνδεδεμένος bluebell

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
βρε παιδιά ξέρω πως σας έχω ζαλίσει με ερωτήσεις αλλά πραγματικά ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς. η βοήθειά σας είναι πραγματικά πολύτιμη. θα ήθελα να κάνω και μια άλλη ερώτηση.αν κάποιος δεν έχει το πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α αλλά βεβαίως έχει πάει στρατό και έχει απολυθεί έχει δικαίωμα να υποβάλει αύριο αίτηση και να κάνει υπεύθυνη δήλωση ότι θα το προσκομίσει σύντομα ή δε θα γίνει δεκτή η αίτησή του χωρίς αυτό το έγγραφο;

Αποσυνδεδεμένος cpap

• Νέο μέλος
  • *
  • Tεχνική εκπαίδευση ..."παιδί ενός κατώτερου θεού"
    • Προφίλ
    • Tεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση

Και να πας στη στρατολογια δε θα στο δώσουν παρα μόνο αν πρόκειται για διορισμό.
Καταθέτεις μια υπευθυνη δήλωση.
ΠΕ17.03
Α.Σ.Ε.ΤΕ.Μ / Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε

www.techedu.gr
www.ete.gr

Συνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ

Και να πας στη στρατολογια δε θα στο δώσουν παρα μόνο αν πρόκειται για διορισμό.
Καταθέτεις μια υπευθυνη δήλωση.

Στη στρατολογία Τρίπολης το δίνουν και το παραδίνουν! Ένας φίλος μου χθες το ζήτησε και σήμερα έκανε τα χαρτιά του για ΠΕ 17,09
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος fibi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
Κι εγώ όπως πολλοί άλλοι δεν πρόλαβα την πρώτη αίτηση γιατί καθυστέρησε η εξεταστική. Ημούν όμως τυχερή που τυχαία πήρε το μάτι μου τη νέα εγκύκλιο ενώ το παρακολουθούσα καθημερινά. Δεν λέω.. πάλι καλά.. αλλά ρε παιδιά... αν ήθελαν να βοηθήσουν πραγματικά και να μη χώσουν τους δικούς τους θα τη βγάζαν στα μουλοχτά μονο για 2 μέρες; Η εγκύκλιος λέει οτι βγήκε στις 25 και οι πρωτοβάθμιες ενημερώθηκαν για αυτη στις 26. Είναι δυνατόν; Παίρναμε τηλέφωνο στις πρωτοβάθμιες και μας έλεγαν τέλος αυγούστου... Γιατί τέτοια παραπληροφόρηση; Για να μην το πάρουμε είδηση; Τόσοι πήραν τώρα πτυχίο και οι πρωτοβάθμιες, τουλάχιστον σήμερα, ήταν άδειες. Πόσοι άραγε συνάδερφοι που περίμεναν με ανυπομονησία τις αιτήσεις έχασαν και αυτή την προθεσμία;!;!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 27, 2007, 02:52:46 pm από fibi »
"Είναι τα βλέφαρα μου διάφανες αυλαίες... Όταν τ' ανοίγω βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει.. όταν τα κλείνω βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ..."  Ανδρέας Εμπειρίκος

Αποσυνδεδεμένος nobody

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
βρε παιδιά ξέρω πως σας έχω ζαλίσει με ερωτήσεις αλλά πραγματικά ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς. η βοήθειά σας είναι πραγματικά πολύτιμη. θα ήθελα να κάνω και μια άλλη ερώτηση.αν κάποιος δεν έχει το πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α αλλά βεβαίως έχει πάει στρατό και έχει απολυθεί έχει δικαίωμα να υποβάλει αύριο αίτηση και να κάνει υπεύθυνη δήλωση ότι θα το προσκομίσει σύντομα ή δε θα γίνει δεκτή η αίτησή του χωρίς αυτό το έγγραφο;

Από 30 Ιουλίου το πιστοποιητικό τύπυ Α θα το αναζητά αυτεπάγγελτα η δημόσια υπηρεσία που ενδιαφέρεται.

ΦΕΚ

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Απ: Συμπληρωματική εγκύκλιος ενταξης στους πίνακες αναπληρωτών
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 11:21:21 am »
Συμπληρωματική Πρόσκληση υποψηφίων Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών σχολ. έτους 2007-2008

http://www.ypepth.gr/el_ec_category1757.htm

Συνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 11:37:39 am »
Συμπληρωματική Πρόσκληση υποψηφίων Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών σχολ. έτους 2007-2008

http://www.ypepth.gr/el_ec_category1757.htm

Τι ωραία να ανοίγαν θέσεις και για εμάς Kateri ε; Τυχεροί οι ΠΕ70. Άντε και στα δικά μας   8)
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 11:45:06 am »
Ούτε σε 50 χρόνια δεν το βλέπω!!!Είμαστε η επιστήμη του μέλλοντος βλέπεις, μόνο που δε βλέπω να έχουμε μέλλον  :(
Τέλος πάντων...Θα δείξει...Ας χαρεί και κανένας άλλος κλάδος...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182543
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)