0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνφωνώ με όλα όσα λέτε....Όμως τα πράγματα στην αγορά εργασίας είναι τραγικά.....Πιστεύω πως αξίζει να πας αναπληρωτής μόνο σε κοντινές περιοχές,για να μην υπάρχουν έξοδα(ενοίκια,βενζίνες,μετακινήσεις).Όμως όπως και να'χει είναι μια δουλειά....ναι είμαστε άνεργοι το καλοκαίρι.....αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάτι καλύτερο στον ορίζοντα.....Φτάσαμε να μας λένε και τυχερούς!Είναι δύσκολα τα πράγματα,αλλά ποιός έχει την πολυτέλεια να τα παρατήσει σε τέτοιες τραγικές εποχές;Ειδικά όσοι είναι ψηλά στους πίνακες και εξασφαλίζουν "μόνιμη αναπλήρωση"ως τον επόμενο ασεπ.....Τι να πω ρε παιδιά.......
Παράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 09:35:49 am Δόξα τω θεώ δουλειές των 400ευρώ όπως του αναπληρωτή πάντα θα υπάρχουν και δεν θα πληρώνω κιόλας από την τσέπη μου για να τις κάνω. Ποιες ειναι αυτες οι δουλειες που παντα υπαρχουν και δεν μπορει να τις βρει το 1 εκ ανεργων;
Δόξα τω θεώ δουλειές των 400ευρώ όπως του αναπληρωτή πάντα θα υπάρχουν και δεν θα πληρώνω κιόλας από την τσέπη μου για να τις κάνω.
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 11:27:29 amΣυνφωνώ με όλα όσα λέτε....Όμως τα πράγματα στην αγορά εργασίας είναι τραγικά.....Πιστεύω πως αξίζει να πας αναπληρωτής μόνο σε κοντινές περιοχές,για να μην υπάρχουν έξοδα(ενοίκια,βενζίνες,μετακινήσεις).Όμως όπως και να'χει είναι μια δουλειά....ναι είμαστε άνεργοι το καλοκαίρι.....αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάτι καλύτερο στον ορίζοντα.....Φτάσαμε να μας λένε και τυχερούς!Είναι δύσκολα τα πράγματα,αλλά ποιός έχει την πολυτέλεια να τα παρατήσει σε τέτοιες τραγικές εποχές;Ειδικά όσοι είναι ψηλά στους πίνακες και εξασφαλίζουν "μόνιμη αναπλήρωση"ως τον επόμενο ασεπ.....Τι να πω ρε παιδιά.......Όντως δεν υπάρχει εναλλακτική; Όντως ψάξαμε συστηματικά και δεν βρήκαμε; Ή έχουμε εν τέλει όλοι λίγο πολύ βολευτεί στην 8μηνη σύμβαση και απλά μόνο γκρινιάζουμε για τα στραβά της;
Παράθεση από: atem στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 09:46:23 amΠαράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 09:35:49 am Δόξα τω θεώ δουλειές των 400ευρώ όπως του αναπληρωτή πάντα θα υπάρχουν και δεν θα πληρώνω κιόλας από την τσέπη μου για να τις κάνω. Ποιες ειναι αυτες οι δουλειες που παντα υπαρχουν και δεν μπορει να τις βρει το 1 εκ ανεργων;security, σερβιτόρος σε goodys ή starbucks, πωλητής Zara, γκαρσόνι σε ξενοδοχεία, delivery, παιδί για όλες τις δουλειές, courrier. Το ένα εκατομμύριο των ανέργων δεν ψάχνει για τέτοιες δουλειές αλλά για δουλειές από τις οποίες να μπορεί να επιβιώσει.
Τον παίρνω τηλ. και του λέω: καλά καραγκιόζης τελείως είσαι, ποιος ηλίθιος θα έρθει με8 έτη προυπηρεσίας να δουλέψει για εσένα, λες και του δίνεις δουλειά στο Harvard;; Του λ'έω δεν ντρέπεστε καθόλου, τους νέους δεν τους σέβεστε καθόλου, αλλά εσείς καταστρέψατε την Ελλάδα κ.τ.λ., κ.τλ. (Περιττό να πω ότι ένοιωσα νια ευχαρίστηση που εκφράστηκα έτσι είμαι σίγουρος ο γέρος του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι)
Κάποιοι εργοδότες φίλε μου
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 03:07:13 pmΚάποιοι εργοδότες φίλε μου Η αλήθεια είναι όταν το έγραφα σκέφτηκα ότι είσαι κι εσύ εργοδότης φίλε Στέλιο.Αλλά από όσα έχεις δηλώσει και άλλες φορές στο φόρουμ ξέρω ότι είσαι δίκαιος!
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 03:12:13 pmΠαράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 03:07:13 pmΚάποιοι εργοδότες φίλε μου Η αλήθεια είναι όταν το έγραφα σκέφτηκα ότι είσαι κι εσύ εργοδότης φίλε Στέλιο.Αλλά από όσα έχεις δηλώσει και άλλες φορές στο φόρουμ ξέρω ότι είσαι δίκαιος! Αν δεν είσαι δίκαιος δεν μπορεί να έχεις απαιτήσεις.
Καλά μη νομίζεις ότι έχω και δεκάδες Τη φιλόλογό μου και την πληροφορικάριό μου και σε αναμονή την κουμπάρα μου την φυσικό.
Παράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 02:32:55 pmΠαράθεση από: atem στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 09:46:23 amΠαράθεση από: spasiklaki στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 09:35:49 am Δόξα τω θεώ δουλειές των 400ευρώ όπως του αναπληρωτή πάντα θα υπάρχουν και δεν θα πληρώνω κιόλας από την τσέπη μου για να τις κάνω. Ποιες ειναι αυτες οι δουλειες που παντα υπαρχουν και δεν μπορει να τις βρει το 1 εκ ανεργων;security, σερβιτόρος σε goodys ή starbucks, πωλητής Zara, γκαρσόνι σε ξενοδοχεία, delivery, παιδί για όλες τις δουλειές, courrier. Το ένα εκατομμύριο των ανέργων δεν ψάχνει για τέτοιες δουλειές αλλά για δουλειές από τις οποίες να μπορεί να επιβιώσει.Κάνεις λάθος για το πωλήτρια και για το security. Φίλη μου που τελείωσε Θεολογία έψαχνε όπως φαντάζεσαι πρώτα για δουλειά γραφείου. Μετά απο κανένα χρόνο το πήρε απόφαση οτι δεν θα βρεί και άρχισε να ψάχνει και σαν πωλήτρια σε zara και όπου έβλεπε αγγελία για πωλήτρια. Έχουν κάτι χαρτάκια που συμπληρώνεις κοντά στο ταμείο στυλ βιογραφικό. Να πώ οτι δεν είχε ξαναδουλέψει σαν πωλήτρια οπότε μηδέν προυπηρεσία. Δεν την κάλεσε κανένας ούτε για μια συνέντευξη. Τώρα πηγαίνει εθελοντικά στο χαμόγελο του παιδιού και ελπίζει στο μέλλον να μπορέσει να δουλέψει κανονικά εκεί γιατί της αρέσει να είναι με παιδιά και να βοηθάει. Για security έχω φίλο που δούλευε χρόνια ως security και τον απόλυσαν λόγω περικοπών. Κράτησαν αυτούς που ήταν παντρεμένοι έδιωξαν τους ανύπαντρους. Αν ακούσεις κάτι για Θεσσαλονική για security πες μου να του πω.