*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60- Α' φάση..Πληρώθηκε κανείς;;  (Αναγνώστηκε 47583 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60- Α' φάση..Πληρώθηκε κανείς;;
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 11:29:16 pm »
Παιδιά, μου είπαν πως ο Καψαλάκης ανακοίνωσε στο facebook ότι δε θα πληρωθούμε Νοέμβριο όπως παλιά. Μάλλον για Δεκέμβριο το βλέπει, μετά που θα πάρουμε την περιβόητη 6η δόση! Αν κάποιος έχει φίλο τον Καψαλάκη ας δει και ας μας πει. Ευχαριστώ!

Ήρθε mail στις Πρωτοβάθμιες (ενημέρωση από το Δημόσιο Ταμείο) για την πληρωμή της Α΄ Φάσης. Το είδα και δεν σας λέω μπαρούφες.... Άσε τον Καψαλάκη στον δικό του κόσμο!!!!!

Πολύ ευχάριστο αυτό!! Θα'ναι όντως 900 ευρώ;;   >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:11:37 »

Αποσυνδεδεμένος Maroylaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 11:31:19 pm »
Εύχομαι να πληρωθούμε Νοέμβρη όπως λες γιατί τα έξοδα τρέχουν! Όσο για το νόμο ... ποιος νόμος εφαρμόζεται στην Ελλάδα;

Εξαρτάται από την εκάστοτε Πρωτοβαθμία. Σε εμάς δόθηκε εντολή να ξεκινήσουν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες από αύριο για να πληρωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Σε ποια πρωτοβάθμια είσαι; Αν θες λες φυσικά.

Σε ένα πανέμορφο νησί!!! Συγνώμη, αλλά δεν θέλω να αναφέρω που βρίσκομαι. Αλλά είμαι στο γραφείο και ξέρω τι σας λέω. Μόλις μάθω και το ακριβές ποσό θα σας ενημερώσω.

Κι εγώ σε ένα πανέμορφο νησί ειμαι. Οκ, κατανοητό που δε θέλεις να πεις. Εύχομαι να έχει έρθει και σε μας τέτοια εντολή. Ευχαριστούμε παντως!

Αποσυνδεδεμένος annoula1983

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 11:36:18 pm »
Εύχομαι να πληρωθούμε Νοέμβρη όπως λες γιατί τα έξοδα τρέχουν! Όσο για το νόμο ... ποιος νόμος εφαρμόζεται στην Ελλάδα;

Εξαρτάται από την εκάστοτε Πρωτοβαθμία. Σε εμάς δόθηκε εντολή να ξεκινήσουν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες από αύριο για να πληρωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Σε ποια πρωτοβάθμια είσαι; Αν θες λες φυσικά.

Σε ένα πανέμορφο νησί!!! Συγνώμη, αλλά δεν θέλω να αναφέρω που βρίσκομαι. Αλλά είμαι στο γραφείο και ξέρω τι σας λέω. Μόλις μάθω και το ακριβές ποσό θα σας ενημερώσω.

Κι εγώ σε ένα πανέμορφο νησί ειμαι. Οκ, κατανοητό που δε θέλεις να πεις. Εύχομαι να έχει έρθει και σε μας τέτοια εντολή. Ευχαριστούμε παντως!

Παρακαλώ  :) :) :)
Μόλις μάθω και το ακριβές ποσό θα σας ενημερώσω. Λίγες μέρες υπομονή.
Καλή διαμονή στα νησιά μας ;D ;D ;D
Σκάσε και κολύμπα!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 11:40:46 am »
Κορίτσια καλησπέρα. Σήμερα ήρθε η εντολή στις Πρωτοβάθμιες από το Δημόσιο Ταμείο για την πληρωμή των αναπληρωτών της Α΄ φάσης. Λογικά μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, ανάλογα με την Πρωτοβάθμια, θα έχουμε πληρωθεί.

annoula1983 πώς το είδες το e-mail αυτό;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:11:37 »

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 12:36:22 pm »
Παιδιά, μου είπαν πως ο Καψαλάκης ανακοίνωσε στο facebook ότι δε θα πληρωθούμε Νοέμβριο όπως παλιά. Μάλλον για Δεκέμβριο το βλέπει, μετά που θα πάρουμε την περιβόητη 6η δόση! Αν κάποιος έχει φίλο τον Καψαλάκη ας δει και ας μας πει. Ευχαριστώ!

Ήρθε mail στις Πρωτοβάθμιες (ενημέρωση από το Δημόσιο Ταμείο) για την πληρωμή της Α΄ Φάσης. Το είδα και δεν σας λέω μπαρούφες.... Άσε τον Καψαλάκη στον δικό του κόσμο!!!!!

Πολύ ευχάριστο αυτό!! Θα'ναι όντως 900 ευρώ;;   >:( >:(
Αφου το εχουνε πει ξεκαθαρα πλεον οτι θα ειναι 900 ευρω...συν κατι ψωροεπιδοματα!!

Αποσυνδεδεμένος Maroylaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 06:20:48 pm »
Σας βρίσκω πολύ αισιόδοξες! Επιδόματα; 900 ευρώ θα είναι μόνο για Σεπτέμβριο - Οκτώβριο. Μετά μπαίνουμε στο ενιαίο μισθολόγιο και θα είναι τσεκουρομένος για τα καλά! Εμείς στο νομό μου είχαμε συνέλευση σήμερα και ψηφίστηκε να πάμε σε συνεχόμενη απεργία απο τις 19/10. Είπαν πως θα συνεδριάσει και η ΓΣΕΕ και θα γίνει πανελλάδική - πανεργατική! Καλό αγώνα, συνάδελφοι!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 06:40:56 pm »
Κορίτσια καλησπέρα. Σήμερα ήρθε η εντολή στις Πρωτοβάθμιες από το Δημόσιο Ταμείο για την πληρωμή των αναπληρωτών της Α΄ φάσης. Λογικά μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, ανάλογα με την Πρωτοβάθμια, θα έχουμε πληρωθεί.

Στο e-mail της Πρωτοβάθμιας που βρίσκομαι. Δεν στάλθηκε σε σχολεία.

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 10:48:14 am »

Στο e-mail της Πρωτοβάθμιας που βρίσκομαι. Δεν στάλθηκε σε σχολεία.

Άρα να περιμένουμε χρήματα πότε;; ???

Σας βρίσκω πολύ αισιόδοξες! Επιδόματα; 900 ευρώ θα είναι μόνο για Σεπτέμβριο - Οκτώβριο. Μετά μπαίνουμε στο ενιαίο μισθολόγιο και θα είναι τσεκουρομένος για τα καλά! Εμείς στο νομό μου είχαμε συνέλευση σήμερα και ψηφίστηκε να πάμε σε συνεχόμενη απεργία απο τις 19/10. Είπαν πως θα συνεδριάσει και η ΓΣΕΕ και θα γίνει πανελλάδική - πανεργατική! Καλό αγώνα, συνάδελφοι!

Μετά τον Οκτώβριο θα είναι γύρω στα 870 νομίζω... >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος stefania29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 12:07:47 pm »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ:
 ''SOS - Αναπληρωτές: Ήλθε η εντολή πληρωμής στο Ηράκλειο (άρα και στους άλλους Νομούς), της Α΄φάσης δασκάλων και νηπιαγωγών και της Α φάσης ειδικής αγωγής. Θα πληρωθείτε 1η Νοεμβρίου. Για τους νεοδιόριστους του 2011 δεν έχουν έλθει τα διοριστήρια ακόμα. Μόλις έλθουν θα πληρωθούν. Η Γ΄ φάση των αναπληρωτών δεν απογράφεται ακόμα.''

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 12:32:23 pm »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ:
 ''SOS - Αναπληρωτές: Ήλθε η εντολή πληρωμής στο Ηράκλειο (άρα και στους άλλους Νομούς), της Α΄φάσης δασκάλων και νηπιαγωγών και της Α φάσης ειδικής αγωγής. Θα πληρωθείτε 1η Νοεμβρίου. Για τους νεοδιόριστους του 2011 δεν έχουν έλθει τα διοριστήρια ακόμα. Μόλις έλθουν θα πληρωθούν. Η Γ΄ φάση των αναπληρωτών δεν απογράφεται ακόμα.''

1η Νοεμβρίου;;;;; Μάλιστα....

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 03:41:48 pm »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ:

1η Νοεμβρίου;;;;; Μάλιστα....

Το πότε θα πληρωθούμε εξαρτάται από την εκάστοτε Πρωτοβάθμια. Πρέπει να γίνουν κάποια γραφειοκρατικά πρώτα. Σε εμάς θέλουν να πληρωθούμε γύρω στις 20 Οκτωβρίου, για αυτό και τρέχουν σαν τρελοί στο οικονομικό. Άλλες Πρωτοβάθμιες μπορεί να επιλέξουν την 1η Νοέμβρη (αρχή του επόμενου μήνα).

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 05:47:08 pm »
μα δεν πληρωνετε κανεις 20 του μηνα , επιλεγουν να βαλουν τα χρηματα συνηθως στο τελος του μηνα που μπαινουν και οι μισθοδοσιες των μονιμων
μαρακι

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 13, 2011, 06:20:11 pm »
μα δεν πληρωνετε κανεις 20 του μηνα , επιλεγουν να βαλουν τα χρηματα συνηθως στο τελος του μηνα που μπαινουν και οι μισθοδοσιες των μονιμων

Η εντολή που δόθηκε ήταν σαφής: "Φροντίστε να τελειώσετε γρήγορα με τα χαρτιά των αναπληρωτών για να πληρωθούν μέσα στον Οκτώβρη. Όλοι μετακινούνται και έχουν βενζίνες και ενοίκια".
Τα λεφτά έχουν δοθεί στην Πρωτοβάθμια. Ξέρω ότι αυτά που λέω ακούγονται περίεργα, αλλά είμαι μέσα στο γραφείο και ακούω και βλέπω τι συμβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 04:47:06 pm »
Να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι ανεξαρτήτως της προϋπηρεσίας που έχουμε θα πληρωθούμε όλοι οι αναπληρωτές με εισαγωγικό κλιμάκιο 18. Διαβάστε το σχετικό έγγραφο στην αρχική σελίδα του pde και μου το είπαν και στην φετινή διεύθυνση πρωτοβάθμιας που ανήκω. Κυκλάδες είμαι. Και εδώ μας είπαν ότι κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να πληρωθούμε στις 10 Νοέμβρη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182586
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)