0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοριτσια μου καλημερα..Το Ζεπ θα πραγματοποιηθει μετα τη Δ φαση...
Παράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 13, 2011, 11:38:02 amΚοριτσια μου καλημερα..Το Ζεπ θα πραγματοποιηθει μετα τη Δ φαση...Από πού η ενημέρωση, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη;
Παράθεση από: vasoulals στις Οκτωβρίου 13, 2011, 11:46:14 amΠαράθεση από: fwteinoula στις Οκτωβρίου 13, 2011, 11:38:02 amΚοριτσια μου καλημερα..Το Ζεπ θα πραγματοποιηθει μετα τη Δ φαση...Από πού η ενημέρωση, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη;Απο τον αιρετο που μου ειπε οτι θα ναι μεγαλη..
Μακαρι να ειμαστε λιγο πιο τυχεροι-ες αυτη τη φορα...Δεν μπορω αλλο σπιτι χωρις τη δουλεια μου...θελω παιδακια, θελω την ταξη μου!!Η Δ φαση λετε να βγει την αλλη εβδομαδα επιτελους;
Kalimera koritsia kai apo mena....oles oi faseis pou vgikan fetos sumbiptan me tis persines imerominies....an thesoume auto san proipothesi tote i d fasi tha prepei na vgei 14 okt.episis to zep,exoun perithoria apo ta kondulia tis E.E na ginei mexri 20 okt...ara i d fasi tha vgei prin tis 20( an lavoume upopsi tin enimerwsi tis fwteinoulas oti zep tha vgei meta apo d fasi)Auta pisteuw egw..twra ti tha isxusei.....