0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μηπως με τη συναδελφο του καναπε ημασταν στην ιδια διευθυνση περυσι??Γτ κ γω σε καναπε καθομουν και περιμεναμε σα τις χαζες να περασει η μερα..Εναλλακτικα καναμε τα χαμαλικια του γραφειου
Παράθεση από: mujerk στις Οκτωβρίου 05, 2011, 05:32:53 pmΚαλησπέρα!Επειδή τώρα τοποθετήθηκα (από γ φάση) και είμαι πρώτη φορά αναπληρώτρια, ήθελα να σας ρωτήσω... Γίνεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς να μας αλλάζουν νηπιαγωγεία?? Τώρα δλδ μου είπαν που θα πάω αλλά ότι θα είναι προσωρινό (μάλλον περίπου μήνα) και μετά θα αλλ΄ξω. Ακόμη και ότι υπάρχει η πιθανότητα να είμαι στη δάθεση της Διεύθυνσης όπου θα με στέλνει όπου υπάρχει ανάγκη... Γίνεται αυτό?Γινεται..Περυσι ημουν στη διαθεση και πηγαινα καθημερινα σε διαφορετικο σχολειο..Το ιδιο και νηπιαγωγοι που ηταν στη διαθεση..Σε αλλες διευθυνσεις βεβαια δε γινεται σε καθημερινη βαση οπως εκει που ημουν αλλα 1-2 φορες το χρονο..
Καλησπέρα!Επειδή τώρα τοποθετήθηκα (από γ φάση) και είμαι πρώτη φορά αναπληρώτρια, ήθελα να σας ρωτήσω... Γίνεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς να μας αλλάζουν νηπιαγωγεία?? Τώρα δλδ μου είπαν που θα πάω αλλά ότι θα είναι προσωρινό (μάλλον περίπου μήνα) και μετά θα αλλ΄ξω. Ακόμη και ότι υπάρχει η πιθανότητα να είμαι στη δάθεση της Διεύθυνσης όπου θα με στέλνει όπου υπάρχει ανάγκη... Γίνεται αυτό?
υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργησει,να βγω σε διαθεσιμοτητα?αν ναι,νομο μπορω να αλλαξω(κουφο ε!!!αλλα δεν θα με χαλαγε).........
στο νομο μεσσηνιας...το νηπιαγωγειο εει 19 παιδακια....οι γονεις δεν γνωριζουν πολλα πραγματα για τον θεσμο του ολοημερου,2-3 μας ειπανε οτι τα γραψανε με την λογικη να τα φερουν οταν θα μαζευουν ελιες.............................δεν τους ριχνω ευθυνες φυσικα...απορω με το υπουργειο,εκει που συγχωνευει και κλεινει νηπιαγωγεια,ανοιξε ολοημερο σε χωριο.....ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: Μαφαλντα στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:57:39 pmστο νομο μεσσηνιας...το νηπιαγωγειο εει 19 παιδακια....οι γονεις δεν γνωριζουν πολλα πραγματα για τον θεσμο του ολοημερου,2-3 μας ειπανε οτι τα γραψανε με την λογικη να τα φερουν οταν θα μαζευουν ελιες.............................δεν τους ριχνω ευθυνες φυσικα...απορω με το υπουργειο,εκει που συγχωνευει και κλεινει νηπιαγωγεια,ανοιξε ολοημερο σε χωριο.....ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε ποιο χωριο σε τοποθετησαν...Ειμαι απο Μεσσηνια και με ενδιαφερει να μαθω...Σκεψου ομως απο 1 παιδακι στο ολοημερο με σωστη δουλεια μπορεις να φτασεις και στα 19!Οπως επισης κερδιζεις και μια θεση εργασιας για του χρονου για αυτο προσπαθειστε να κρατησετε το ολοημερο , εστω και με λιγα παιδια και οχι να το κλεισετε.Γιατι πολυ απλα σε 2-3 χρονια θα το κλεισουν και θα εχουν χαθει οχι 1 αλλα 2 θεσεις .
Α πολύ ωραία! Δε μου φαίνεται βέβαια και πολύ παράξενο γιατί έχω κι εγώ σχέση με χωριό Μεσσηνίας κι εχω δει τη νοοτροπία από κοντά! Κι έλεγα κι εγώ να δηλώσω Μεσσηνία φέτος... ΄Μαφάλντα υπομονή, κι εγώ πήγα τελικά σήμερα στο νηπιαγωγείο που με τοποθέτησαν ολοήμερο, δεν υπάρχουν στρωματάκια ούτε κι εκει και μετά ,όταν επιστρέψει η συνάδελφος με το σπασμένο πόδι, περιμένω κι εγώ να δω την εξέλιξη!!!