0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερασε ολους.αντιγονηοτιδηποτενεωτεροεχειςγια αθηνα ενημερωνεις.για να ξερουμε τινα περιμενουμε γ φαση.ευχαριστω εκ τωνπροτερων.συμφωνω με mimelismoni τα κεναστις μεγαλες πολεις ερχονται στηνγ φαση.οικαταληψεις καταδικασαν αθηνα θασσαλονικη.
Παράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:21:28 amκαλημερασε ολους.αντιγονηοτιδηποτενεωτεροεχειςγια αθηνα ενημερωνεις.για να ξερουμε τινα περιμενουμε γ φαση.ευχαριστω εκ τωνπροτερων.συμφωνω με mimelismoni τα κεναστις μεγαλες πολεις ερχονται στηνγ φαση.οικαταληψεις καταδικασαν αθηνα θασσαλονικη.όχι μόνο οι καταλήψεις. Λέγεται από συνδικαλιστές ότι ως τώρα παιζόταν χοντρό παιχνίδι με το πού θα τοποθετηθούν όσοι βρίσκονταν στη διάθεση, σε μια προσπάθεια να καθιερωθεί από το υπουργείο μια λογική ότι στέλνω το μόνιμο όπου γουστάρω προκειμένου να καλύψει κενό. Αυτές οι διαδικασίες ολοκληρώνονται τώρα σιγά σιγά. Επίσης βεβαιωμένο ότι υπάρχουν στον Πειραιά κενά αγγλικούδων... μήπως δεν είναι μόνο οι β' αναθέσεις το πρόβλημά μας τελικά; Από 'κει και πέρα βέβαια ιδέα δεν έχω για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Κι εγώ στην αττική ήθελα μια θεσούλα, αλλά ούτε στο σκαλοπάτι δε με βλέπω να κάθομαι!
Παράθεση από: stell@74 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:35:41 amΠαράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:21:28 amκαλημερασε ολους.αντιγονηοτιδηποτενεωτεροεχειςγια αθηνα ενημερωνεις.για να ξερουμε τινα περιμενουμε γ φαση.ευχαριστω εκ τωνπροτερων.συμφωνω με mimelismoni τα κεναστις μεγαλες πολεις ερχονται στηνγ φαση.οικαταληψεις καταδικασαν αθηνα θασσαλονικη.όχι μόνο οι καταλήψεις. Λέγεται από συνδικαλιστές ότι ως τώρα παιζόταν χοντρό παιχνίδι με το πού θα τοποθετηθούν όσοι βρίσκονταν στη διάθεση, σε μια προσπάθεια να καθιερωθεί από το υπουργείο μια λογική ότι στέλνω το μόνιμο όπου γουστάρω προκειμένου να καλύψει κενό. Αυτές οι διαδικασίες ολοκληρώνονται τώρα σιγά σιγά. Επίσης βεβαιωμένο ότι υπάρχουν στον Πειραιά κενά αγγλικούδων... μήπως δεν είναι μόνο οι β' αναθέσεις το πρόβλημά μας τελικά; Από 'κει και πέρα βέβαια ιδέα δεν έχω για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Κι εγώ στην αττική ήθελα μια θεσούλα, αλλά ούτε στο σκαλοπάτι δε με βλέπω να κάθομαι!μην απογοητευεσαι γιατιμαιπερφερεια σαν την αθηνα αποκλειεταινα κλεισει απομηνα οκτωβριο.ασ τοθετηθουν οι συναδελφοι με τοκαλο της α φασης κ θα δεις.εχει δικιοη αντιγονη τωρα που τοποθετησαντους μονιμους ακολουθουν αυτοι.ηξεραν αποτην αρχη τι εκαναν .δεν ειναι χαζοι να παρουν ατομα χωρις να ξερουν κενα.
Παράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:42:01 amΠαράθεση από: stell@74 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:35:41 amΠαράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:21:28 amκαλημερασε ολους.αντιγονηοτιδηποτενεωτεροεχειςγια αθηνα ενημερωνεις.για να ξερουμε τινα περιμενουμε γ φαση.ευχαριστω εκ τωνπροτερων.συμφωνω με mimelismoni τα κεναστις μεγαλες πολεις ερχονται στηνγ φαση.οικαταληψεις καταδικασαν αθηνα θασσαλονικη.όχι μόνο οι καταλήψεις. Λέγεται από συνδικαλιστές ότι ως τώρα παιζόταν χοντρό παιχνίδι με το πού θα τοποθετηθούν όσοι βρίσκονταν στη διάθεση, σε μια προσπάθεια να καθιερωθεί από το υπουργείο μια λογική ότι στέλνω το μόνιμο όπου γουστάρω προκειμένου να καλύψει κενό. Αυτές οι διαδικασίες ολοκληρώνονται τώρα σιγά σιγά. Επίσης βεβαιωμένο ότι υπάρχουν στον Πειραιά κενά αγγλικούδων... μήπως δεν είναι μόνο οι β' αναθέσεις το πρόβλημά μας τελικά; Από 'κει και πέρα βέβαια ιδέα δεν έχω για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Κι εγώ στην αττική ήθελα μια θεσούλα, αλλά ούτε στο σκαλοπάτι δε με βλέπω να κάθομαι!μην απογοητευεσαι γιατιμαιπερφερεια σαν την αθηνα αποκλειεταινα κλεισει απομηνα οκτωβριο.ασ τοθετηθουν οι συναδελφοι με τοκαλο της α φασης κ θα δεις.εχει δικιοη αντιγονη τωρα που τοποθετησαντους μονιμους ακολουθουν αυτοι.ηξεραν αποτην αρχη τι εκαναν .δεν ειναι χαζοι να παρουν ατομα χωρις να ξερουν κενα.Μακάρι, μακάρι, μακάρι! Γιατί αν κρίνω κι από ψευδώνυμό σου... στην ίδια φάση είμαστε! κραβατάκι με παράθυρο;;
Η λογική λέει ότι ακόμη κι αν οι ενέργειες του υπουργείου είχαν ως αποτέλεσμα τις περικοπές σε αναπληρωτές,η εθιμική πρακτική περασμένων ετών μας διδάσκει ότι από τώρα και πέρα αρχίζουν τα μη αναμενόμενα κενά που μεταφράζονται σε μας σε περίπου 500 κλήσεις ως τα μέσα της χρονιάς.Κενά που δεν είναι πια δυνατό να καλυφθούν με β αναθέσεις και ανακλήσεις αποσπάσεων.
μελέτησα εχθες τα κενά και τα συνέκρινα με την περσινή χρονιά (μιλάω μόνο για α' και β' φάση και μόνο για τις πολεις που έχω δηλώσει).... ποια είναι η εικόνα..... 2010 2011Θεσσαλονίκη: 44 1 = -43Καστοριά: 9 2 = -7Πιερία: 10 0 = -10Κοζάνη: 23 1 = -22Γρεβενά: 4 0 = -4Φλώρινα: 16 12 = -4Σέρρες: 11 0 = -11Πέλλα: 23 25 = +2Ημαθία: 18 12 = -6Χαλκιδική: 21 13 = -8Σύνολο: - 114 (σε 10 νομούς..... και υπολογίζοντας -το ξανατονίζω- τις δυο πρώτες φάσεις)!!!!!!!!!!!!!πώς σας φαίνεται;αρα υπαρχουνκενα .ψυχραιμια.και η μακεδονια μεγαλη περιφερεια σαν την αττικη.
μελέτησα τις φετινές κλήσεις και τις συνέκρινα με αυτές της περσινής χρονιάς (μιλάω μόνο για α' και β' φάση και μόνο για τις πολεις που έχω δηλώσει).... ποια είναι η εικόνα..... 2010 2011Θεσσαλονίκη: 44 1 = -43Καστοριά: 9 2 = -7Πιερία: 10 0 = -10Κοζάνη: 23 1 = -22Γρεβενά: 4 0 = -4Φλώρινα: 16 12 = -4Σέρρες: 11 0 = -11Πέλλα: 23 25 = +2Ημαθία: 18 12 = -6Χαλκιδική: 21 13 = -8Σύνολο: - 114 (σε 10 νομούς..... και υπολογίζοντας -το ξανατονίζω- τις δυο πρώτες φάσεις)!!!!!!!!!!!!!πώς σας φαίνεται;