0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tonik στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:27:06 μμΠαράθεση από: eri02 στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:25:13 μμΠαράθεση από: alexpap στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:21:50 μμΠαράθεση από: eri02 στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:05:53 μμτζα!!!!!!!!!!!!! να μαι και γω... ...ελπιζω αυτος που ειναι το θεμα γ φαση να ναι πιο γουρλης !!!!!!!!!!!!( σορρυ adigoni )... Γεια σου ρε Eri!!Μ έκανες κ γέλασα!! Ας δώσω κ εγώ λοιπόν το παρόν!! υπομονή κ αισιοδοξία σε όλους μας !! άντε, η γ φάση θα είναι το γούρι μας!!τωρα ειδα πως διατυπωσα αυτο που εγραψα...και μη χειροτερα!!! γλωσεψα την μπερδα μου... δεν ειμαστε 1 βημα πριν καρντασι μου...ειμαστε μες το εγκεφαλικο !!!! το βρηκα εσυ , εγω και ο evants θα ανοιξουμε φροντιστηριο...εχω και την επωνυμια ετοιμη :"το στεκι...του στοκου "....Μάλλον επειδή είμαστε στην ίδια κατάσταση, ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό, ούτε που το καταλάβαμε!!!
Παράθεση από: eri02 στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:25:13 μμΠαράθεση από: alexpap στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:21:50 μμΠαράθεση από: eri02 στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:05:53 μμτζα!!!!!!!!!!!!! να μαι και γω... ...ελπιζω αυτος που ειναι το θεμα γ φαση να ναι πιο γουρλης !!!!!!!!!!!!( σορρυ adigoni )... Γεια σου ρε Eri!!Μ έκανες κ γέλασα!! Ας δώσω κ εγώ λοιπόν το παρόν!! υπομονή κ αισιοδοξία σε όλους μας !! άντε, η γ φάση θα είναι το γούρι μας!!τωρα ειδα πως διατυπωσα αυτο που εγραψα...και μη χειροτερα!!! γλωσεψα την μπερδα μου... δεν ειμαστε 1 βημα πριν καρντασι μου...ειμαστε μες το εγκεφαλικο !!!! το βρηκα εσυ , εγω και ο evants θα ανοιξουμε φροντιστηριο...εχω και την επωνυμια ετοιμη :"το στεκι...του στοκου "....Μάλλον επειδή είμαστε στην ίδια κατάσταση, ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό, ούτε που το καταλάβαμε!!!
Παράθεση από: alexpap στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:21:50 μμΠαράθεση από: eri02 στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:05:53 μμτζα!!!!!!!!!!!!! να μαι και γω... ...ελπιζω αυτος που ειναι το θεμα γ φαση να ναι πιο γουρλης !!!!!!!!!!!!( σορρυ adigoni )... Γεια σου ρε Eri!!Μ έκανες κ γέλασα!! Ας δώσω κ εγώ λοιπόν το παρόν!! υπομονή κ αισιοδοξία σε όλους μας !! άντε, η γ φάση θα είναι το γούρι μας!!τωρα ειδα πως διατυπωσα αυτο που εγραψα...και μη χειροτερα!!! γλωσεψα την μπερδα μου...
Παράθεση από: eri02 στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:05:53 μμτζα!!!!!!!!!!!!! να μαι και γω... ...ελπιζω αυτος που ειναι το θεμα γ φαση να ναι πιο γουρλης !!!!!!!!!!!!( σορρυ adigoni )... Γεια σου ρε Eri!!Μ έκανες κ γέλασα!! Ας δώσω κ εγώ λοιπόν το παρόν!! υπομονή κ αισιοδοξία σε όλους μας !! άντε, η γ φάση θα είναι το γούρι μας!!
τζα!!!!!!!!!!!!! να μαι και γω... ...ελπιζω αυτος που ειναι το θεμα γ φαση να ναι πιο γουρλης !!!!!!!!!!!!( σορρυ adigoni )...
Παράθεση από: eri02 στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:29:55 μμΠαράθεση από: tonik στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:27:06 μμΠαράθεση από: eri02 στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:25:13 μμΠαράθεση από: alexpap στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:21:50 μμΠαράθεση από: eri02 στις Οκτώβριος 13, 2011, 04:05:53 μμτζα!!!!!!!!!!!!! να μαι και γω... ...ελπιζω αυτος που ειναι το θεμα γ φαση να ναι πιο γουρλης !!!!!!!!!!!!( σορρυ adigoni )... Γεια σου ρε Eri!!Μ έκανες κ γέλασα!! Ας δώσω κ εγώ λοιπόν το παρόν!! υπομονή κ αισιοδοξία σε όλους μας !! άντε, η γ φάση θα είναι το γούρι μας!!τωρα ειδα πως διατυπωσα αυτο που εγραψα...και μη χειροτερα!!! γλωσεψα την μπερδα μου... δεν ειμαστε 1 βημα πριν καρντασι μου...ειμαστε μες το εγκεφαλικο !!!! το βρηκα εσυ , εγω και ο evants θα ανοιξουμε φροντιστηριο...εχω και την επωνυμια ετοιμη :"το στεκι...του στοκου "....Μάλλον επειδή είμαστε στην ίδια κατάσταση, ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό, ούτε που το καταλάβαμε!!! Μέσα! Αλλά γιατί "στόκου" καρντασάκι; και τις επιτυχίες μας ΑΣΕΠ έχουμε και την προϋπηρεσία μας έχουμε (να ζήσουμε να τα θυμόμαστε)... δε θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν αξίζουμε γμτ!!!
δεν ειμαστε 1 βημα πριν καρντασι μου...