0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ελπιζουμε για σημερα;
Παράθεση από: trelamenos στις Νοεμβρίου 01, 2011, 04:51:28 pmοι αθηναιοι μην ξεχασετε την συναντηση αυριο!!!!Λόγω προβλημάτων στη σύνδεση ίντερνετ επανήλθα σήμερα.Θα προσπαθήσω για αύριο, δεν ξέρω αν τα καταφέρω.Όμως βρε παιδιά γίνεται τέτοιος χαμός με τη φημολογούμενη χρεωκοπία και τις εκλογές που κι εγώ δεν ξέρω τί νόημα έχει αυτή η συνάντηση κάτω από τις παρούσες συνθήκες.Εντούτοις πιστεύω πως σε κάθε περίπτωση αυτόματα καταργείται ή, τίθεται σε αργία ο 3848/2010 και πως ακόμα κι αν για ένα 6μηνο τα πράγματα στη χώρα μας γίνουν πολύ χειρότερα, θα υπάρξει στροφή στην Παιδεία από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και πως θα γίνουν και μεγάλες προσλήψεις κι όλα θα πάνε πολύ καλά, κόντρα σε όλες τις αντίθετες προβλέψεις.Μόνο να έχουμε ψηλά το ηθικό μας, να μην υποκύψουμε στις δυσκολίες.Τα σέβη μου(όχι, δεν τοποθετηθήκαμε ακόμα......πληρωθήκαμε βεβαίως γύρω στα 840 ευρώ, ΜΚ 18, άνευ τέκνων, άνευ γάμου και με πρόσληψη στις 9 Σεπτέμβρη) Αντιγόνη, πότε πληρωθήκατε τον Σεπτέμβριο;;; Εμείς στον Πειραιά ακόμη...
οι αθηναιοι μην ξεχασετε την συναντηση αυριο!!!!
Παράθεση από: adigoni στις Νοεμβρίου 01, 2011, 05:49:37 pmΠαράθεση από: trelamenos στις Νοεμβρίου 01, 2011, 04:51:28 pmοι αθηναιοι μην ξεχασετε την συναντηση αυριο!!!!Λόγω προβλημάτων στη σύνδεση ίντερνετ επανήλθα σήμερα.Θα προσπαθήσω για αύριο, δεν ξέρω αν τα καταφέρω.Όμως βρε παιδιά γίνεται τέτοιος χαμός με τη φημολογούμενη χρεωκοπία και τις εκλογές που κι εγώ δεν ξέρω τί νόημα έχει αυτή η συνάντηση κάτω από τις παρούσες συνθήκες.Εντούτοις πιστεύω πως σε κάθε περίπτωση αυτόματα καταργείται ή, τίθεται σε αργία ο 3848/2010 και πως ακόμα κι αν για ένα 6μηνο τα πράγματα στη χώρα μας γίνουν πολύ χειρότερα, θα υπάρξει στροφή στην Παιδεία από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και πως θα γίνουν και μεγάλες προσλήψεις κι όλα θα πάνε πολύ καλά, κόντρα σε όλες τις αντίθετες προβλέψεις.Μόνο να έχουμε ψηλά το ηθικό μας, να μην υποκύψουμε στις δυσκολίες.Τα σέβη μου(όχι, δεν τοποθετηθήκαμε ακόμα......πληρωθήκαμε βεβαίως γύρω στα 840 ευρώ, ΜΚ 18, άνευ τέκνων, άνευ γάμου και με πρόσληψη στις 9 Σεπτέμβρη) Αντιγόνη, πότε πληρωθήκατε τον Σεπτέμβριο;;; Εμείς στον Πειραιά ακόμη...Κι εμείς, οι πρωτίστως ενδιαφερόμενοι για το θέμα, είμαστε ά ν ε ρ γ ο ι, να σου θυμίσω ...
tonik καλημέρα,ο δυσθεώρητος αριθμός θα έχει και Θεσσαλονίκη,λίγους αλλά δεν μπορείς να αποκλείσεις ότι θα είσαι μέσα,έτσι;
συναδελφοι καλημερα απο την ηλεια.εδω συναντηθηκαμε με την ενωση φιλολογων ηλειας,η οποια ειναι πολυ δραστηρια και η οποια εχει αναλαβει δραση για τη μη καταστρατηγηση του πλαφον των 7 ωρων,πραγμα που ειδαμε στην πραξη να εφαρμοζεται και απο τη διευθυνση, καθως μια συναδελφος πηρε τις ιστοριες απο ξενογλωσσους.συντομα θα προβουμε και σε αλλες δρασεις,ωστε να προλαβουμε τα χειροτερα για τον κλαδο μας.ευχομαι συντομα να ακολουθησουν κι αλλες φασεις και να τοποθετηθειτε ολοι σε περιοχες οχι πολυ μακρια απο το σπιτι σας,γιατι οπως ηδη θα γνωριζετε δε συμφερει καθολου πια..ειλικρινα ευχομαι το καλυτερο.