0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: G7 02 στις Δεκεμβρίου 20, 2011, 09:58:14 amΚαλημέρα συνάδελφοι! Έλαβα απάντηση (.../30/11/2011) από την περιφερειακή Διεύθυνση Δυτ. Μακεδονίας για την αίτησή μου (.../3-11-2011) να ελέγξουν το αν και κατά πόσο τίθεται θέμα παραβίασης σχετικά με τη β' ανάθεση στα σχολεία των τεσσάρων νομών της περιφέρειας.Σας παραθέτω την απάντηση:.......σας πληροφορούμε ότι μπορείτε να απευθυνθείτε στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών και Φλώρινας, οι οποίες είναι αρμόδιες να σας απαντήσουν....(τέλεια!!! ευχαριστώ πολύ για την απάντηση) Kαλημέρα! Στις συγκεκριμένες δευτεροβάθμιες είχε κατατεθεί η επιστολή; Απάντησαν; Γιατί η περιφέρεια μας υποχρέωσε!!!
Καλημέρα συνάδελφοι! Έλαβα απάντηση (.../30/11/2011) από την περιφερειακή Διεύθυνση Δυτ. Μακεδονίας για την αίτησή μου (.../3-11-2011) να ελέγξουν το αν και κατά πόσο τίθεται θέμα παραβίασης σχετικά με τη β' ανάθεση στα σχολεία των τεσσάρων νομών της περιφέρειας.Σας παραθέτω την απάντηση:.......σας πληροφορούμε ότι μπορείτε να απευθυνθείτε στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών και Φλώρινας, οι οποίες είναι αρμόδιες να σας απαντήσουν....(τέλεια!!! ευχαριστώ πολύ για την απάντηση)
Παράθεση από: tonik στις Δεκεμβρίου 20, 2011, 10:04:50 amΠαράθεση από: G7 02 στις Δεκεμβρίου 20, 2011, 09:58:14 amΚαλημέρα συνάδελφοι! Έλαβα απάντηση (.../30/11/2011) από την περιφερειακή Διεύθυνση Δυτ. Μακεδονίας για την αίτησή μου (.../3-11-2011) να ελέγξουν το αν και κατά πόσο τίθεται θέμα παραβίασης σχετικά με τη β' ανάθεση στα σχολεία των τεσσάρων νομών της περιφέρειας.Σας παραθέτω την απάντηση:.......σας πληροφορούμε ότι μπορείτε να απευθυνθείτε στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών και Φλώρινας, οι οποίες είναι αρμόδιες να σας απαντήσουν....(τέλεια!!! ευχαριστώ πολύ για την απάντηση) Kαλημέρα! Στις συγκεκριμένες δευτεροβάθμιες είχε κατατεθεί η επιστολή; Απάντησαν; Γιατί η περιφέρεια μας υποχρέωσε!!!Είχαν κατατεθεί νωρίτερα... και μας απάντησαν να απευθυνθούμε στην περιφέρεια, η οποία είναι η μόνη αρμόδια να μιλά και με το υπουργείο- με δική τους παρότρυνση κινηθήκαμε προς αυτήν την κατεύθυνση! Αυτά!