0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θεωρω τραγελαφικη την τοποθετηση των δυο πρωτων ...επειδη κουνηθηκε το συστημα και λειτουργει γκρινιαζετε κιολας .. Ντροπη...
ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΡΟΛ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ...γιατι δεν ειναι μια θετικη κινηση ..ως εκπαιδευτικοι θετικα μονο θα επρεπε να τη δουμε...
δεν αισθανθηκα ποτε παπαγαλακι ,δεν ειμαι καν διορισμενη, μπορω μαλλον να κρινω ψυχραιμοτερα τα πραγματα...εχετε παθει εναν πανικο οι διορισμενοι ..γιατι.. Αραγε? ξερεις τι σημαινει ΖΕΠ ...δεν λες που θα τονωθει το μαθητικο δυναμικο σε κατι τετοια σχολεια και δεν θα κλεισουν Η' δεν θα συνχωνευτουν Η 'δεν θα καταργηθουν οι πολυποθητες οργανικες .. ΜΗΝ τα βλεπετε κοντοφθαλμα ολα .. η κακη κριτικη δεν ειναι εποικοδομητικη ...
Παράθεση από: pd στις Δεκεμβρίου 13, 2011, 11:25:12 amδεν αισθανθηκα ποτε παπαγαλακι ,δεν ειμαι καν διορισμενη, μπορω μαλλον να κρινω ψυχραιμοτερα τα πραγματα...εχετε παθει εναν πανικο οι διορισμενοι ..γιατι.. Αραγε? ξερεις τι σημαινει ΖΕΠ ...δεν λες που θα τονωθει το μαθητικο δυναμικο σε κατι τετοια σχολεια και δεν θα κλεισουν Η' δεν θα συνχωνευτουν Η 'δεν θα καταργηθουν οι πολυποθητες οργανικες .. ΜΗΝ τα βλεπετε κοντοφθαλμα ολα .. η κακη κριτικη δεν ειναι εποικοδομητικη ...Συμφωνώ με την άποψη σου. Από το τίποτα καλύτερα να τους δίνουν κάτι να φάνε εάν δεν έχουν λεφτά.Κατά την γνώμη μου η λέξη συσσίτιο έχει αρνητική χροιά. Δηλαδή, για να καταλάβω λίγο καλύτερα, όλοι όσοι έχετε αρνητική άποψη γι αυτό θα προτιμούσατε να μην δίνεται το σάντουιτς και ο χυμός σαν βοήθεια; Μην απαντήσετε τα γνωστά για την ανεργία και την πτώση του μέσου μισθού. Δεν διαφωνεί κανείς φαντάζομαι. Αφού είναι όπως είναι η κατάσταση θα προτιμούσατε να μην παρέχεται η βοήθεια αυτή;