0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου φτιαχνετε το κεφι με την αισιοδοξια σας!
Παράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 15, 2011, 02:34:31 pmμου φτιαχνετε το κεφι με την αισιοδοξια σας!opaaaaaaaaaa!!!!!!!
Παράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 15, 2011, 01:25:46 pmαν μας παρουν μετρανε πονο σε περιπτωση που δωσεις και περασεις ασεπ απο οσο ξερω....πραγματι παιδια ας μην απελπιζομαστε . περυσι με καλεσαν -νομιζω- 1η Νοεμβρη .να ρωτησω ποσους ειπαμε αναπληρωτες πληρους καλεσαν περυσι?Μετράνε "πόνο"! Γλώσσα λανθάνουσα ... Απλά διάβασα πολλες φορές ότι δεν μετράνε τα μόρια πια, οπότε αν ισχύει μην τρέχω τσάμπα...
αν μας παρουν μετρανε πονο σε περιπτωση που δωσεις και περασεις ασεπ απο οσο ξερω....πραγματι παιδια ας μην απελπιζομαστε . περυσι με καλεσαν -νομιζω- 1η Νοεμβρη .να ρωτησω ποσους ειπαμε αναπληρωτες πληρους καλεσαν περυσι?
Παράθεση από: vinyl στις Οκτωβρίου 15, 2011, 01:29:18 pmΠαράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 15, 2011, 01:25:46 pmαν μας παρουν μετρανε πονο σε περιπτωση που δωσεις και περασεις ασεπ απο οσο ξερω....πραγματι παιδια ας μην απελπιζομαστε . περυσι με καλεσαν -νομιζω- 1η Νοεμβρη .να ρωτησω ποσους ειπαμε αναπληρωτες πληρους καλεσαν περυσι?Μετράνε "πόνο"! Γλώσσα λανθάνουσα ... Απλά διάβασα πολλες φορές ότι δεν μετράνε τα μόρια πια, οπότε αν ισχύει μην τρέχω τσάμπα...Και βέβαια μετράνε,αυτό που λένε όλοι είναι απλώς ότι μέχρι να γίνει ξανά νέος ΑΣΕΠ, δεν θα υπάρχουν ανακατατάξεις στον πίνακα, δεν θα προστίθενται τα μόρια σου.Θα αλλάζεις σειρά μόνο εφόσον διορίζουν κάποιους και θα ανεβαίνεις.Δεν πάνε χαμένες δηλαδή οι ώρες που εργάζεσαι και τα μόρια σου.
Άντε καιρός ήταν να ανοίξει και αυτό το θέμα λίγο αγχώθηκα χτές γιατί όπως πολλοί εδω μέσα θα μπορούσα π.χ. να είμαι σε κάποιο νησί αλλά δεν είμαι πουθενά... Αλλά και πέρσι αγχώθηκα όταν με προσπέρασε το σύστημα αλλά μετά πήγαν όλα καλά. Ας ελπίσουμε και φέτος όλα καλά να πάνε. Πιστεύω οτι θα υπάρξουν και άλλοι ΑΚΩ.
Παράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 15, 2011, 03:49:16 pmΆντε καιρός ήταν να ανοίξει και αυτό το θέμα λίγο αγχώθηκα χτές γιατί όπως πολλοί εδω μέσα θα μπορούσα π.χ. να είμαι σε κάποιο νησί αλλά δεν είμαι πουθενά... Αλλά και πέρσι αγχώθηκα όταν με προσπέρασε το σύστημα αλλά μετά πήγαν όλα καλά. Ας ελπίσουμε και φέτος όλα καλά να πάνε. Πιστεύω οτι θα υπάρξουν και άλλοι ΑΚΩ.
Προσπαθώντας να σας φτιάξω τη διάθεση να μοιραστώ μαζί σας το εξής:Ο μπαμπάς μου είναι καθηγητής(συνταξιούχος πια αλλα δεν έχει σημασία!) και μου είπε μετά τις χθεσινές προσλήψεις ότι το υπουργείο δεν στέλνει ποτέ καθηγητές για να καλύψει ακριβώς τα δηλωμένα κενά κάθε νομού. Τα λαμβάνουν μεν υπόψην τους, αλλά οχι 100%. Π.χ. πέρυσι, η Α/μια Λευκάδας δεν ζήτησε αναπληρωτή αγγλικών. Με τις πρώτες προσλήψεις όμως έστειλαν άτομο με πλήρες ωράριο και το Δεκέμβρη έστειλαν και μειωμένου.Οπότε και αρκετά άτομα να πήραν στην περιοχή που θέλει ο καθένας, καλό είναι να μην απογοητευόμαστε!