0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχει ιδέα!!!!!Λέει ότι δεν τους έχουν εξηγήσει ποτέ τον τρόπο που γίνονται οι προσλήψεις...ότι βγάλει ο υπολογιστής!
Παράθεση από: spyris στις Οκτωβρίου 15, 2011, 04:40:57 pmΔεν έχει ιδέα!!!!!Λέει ότι δεν τους έχουν εξηγήσει ποτέ τον τρόπο που γίνονται οι προσλήψεις...ότι βγάλει ο υπολογιστής! Ενδιαφέρον, δηλαδή εγώ σκεπτόμενη πονηρά μπορώ να φανταστώ οτι π.χ. μπορεί εγώ επειδή έχω δηλώσει Θεσσαλονίκη αλλά και άλλες περιοχές να κοιτάξουν να με βολέψουν στις άλλες περιοχές που δήλωσα ώστε κάποιος που είναι πιο κάτω απο μένα στον πίνακα αλλά 'πρέπει' να πάει θεσσαλονίκη (γιατί έχει μέσο) να πάει. Έτσι βολεύομαι και εγώ αν και όχι στις πρώτες επιλογές μου (οπότε δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ) αλλά και αυτός.
η Θεσσαλονικη φετος δεν εδωσε κενα για καμια σχεδον ειδικοτητα και ειναι πολυ παραξενο. ειναι λες και τα καταπιαν τα κενα εδω πανω.
Εγώ από προσωπική μου εμπειρία θα σας πω ότι πέρισι όταν με κάλεσαν στην Α' Αθήνας τα κενά ήταν τουλάχιστον διπλάσια από όσους ζήτησαν. Και φυσικά παίζει το ότι δεν παρουσιάζονται όλοι.Αισιοδοξία λοιπόν και ψηλά το κεφάλι. Τώρα που σιγουρευτήκαμε ότι παρά τις αντίθετες προβλέψεις μέχρι και πριν από 2 εβδομάδες ο κλάδος μας έχει τεράστια κενά. Ερώτηση: κάθε 25-30 μέρες δεν ήταν οι φάσεις πέρισι? 'Αρα μέχρι μέσα Νοέμβρη θα έχουμε κάτι καινούργιο Ελπίζω.
Nα ρωτήσω , σε περίπτωση που είμαστε στην
Καλησπέρα σε όλους!!! Έχει κάποιος ιδέα πώς είναι τα πράγματα στη