0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή πολλές χαζομάρες γράφονται εδώ μέσα, να μας απαντήσετε όλοι εσείς που ξαφνικά εμφανιστήκατε στο φόρουμ και υποστηρίζετε τον δήθεν αγώνα των φοιτητών :Αυτή τη στιγμή τι ακριβώς πετυχαίνουν οι φοιτητές του Μ.Α.Σ κρατώντας κλειστό το ΙΝΕΔΙ
Επειδή πολλές χαζομάρες γράφονται εδώ μέσα......Τότε τι θα πείτε όλοι εσείς οι εξυπνάκηδες;
Επειδή πολλές χαζομάρες γράφονται εδώ μέσα, να μας απαντήσετε όλοι εσείς που ξαφνικά εμφανιστήκατε στο φόρουμ...
Προσωπικά πάντως στο ΣΔΕ που παρουσιάστηκα χθες (μόνιμος αποσπασμένος είμαι), θα κάνω 18 ώρες αγγλικά και πρότζεκτ 3 ώρες, οπότε θα συμπληρώνω τις 21 ώρες που είναι το υποχρεωτικό ωράριο στη δευτεροβάθμια (23 ώρες για τους νεοδιόριστους είναι που μετά 7 χρόνια πέφτουν στις 21).
Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ μαζί σου στα σοβαρά, εκτός από το να σε κοπανάω με το πληκτρολόγιο όπου σε βλέπω να ξεμυτίζεις με αυτόν τον τρόπο.
Πριν απαντήσουμε στα εμπρηστικά σου ερωτήματα όλοι εμείς οι ξενόφερτοι εισβολείς στο μικρό σου μαγαζάκι, θα ήθελα να δηλώσω το εξής: δε σφάξανε!Εδώ στο ίδιο νήμα, πέρσι 17/11/16:http://www.pde.gr/index.php?topic=2483.msg956088#msg956088δηλώνεις πως (η υπογράμμιση δική μου):Δηλαδή πόσο χοντροπετσιά μπορεί να χωρέσει ανθρώπου τομάρι ώστε, όντας μόνιμος, να παρεισφρύει σε συζητήσεις ωρομίσθιων, να τους ξεχέζει που θέλουν σπάσουν τα δεσμά τους, και να τους προτείνει και λύσεις απλά γιατί ταιριάζουν με τα πολιτικά του πιστεύω; Να αντιμετωπίζει όσους (νομίζει πως) είναι αγωνιζόμενοι φοιτητές με φράσεις όπως "ένα μάτσο κακομαθημένα που νοιάζεστε μόνο για τον εαυτούλη σας είστε"; Μόνιμος κοράκι !?!?!Και σεις οι άλλοι που υπογράφετε με χέρια και με πόδια το δηλητήριο που χύνει κάποιος προστατευμένος από τη βολή του, καταλαβαίνετε τι παίζει εδώ μέσα; Καταλαβαίνετε το επίπεδο της πόρωσης που υπάρχει σε αυτές τις συμπεριφορές; Καταλαβαίνετε πως όταν πετάει μια κοτρώνα ένας παλαβός στο πηγάδι χρειάζονται δέκα γνωστικοί για να τη βγάλουν πάνω;Και όταν λέω "βολή" δεν εννοώ την εξασφάλιση που έχουν και πρέπει να έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι άνθρωποι γενικά. Εννοώ τη βολή που γίνεται η αφορμή να πιστεύουν κάποιοι από αυτούς πως λόγω αυτής της εξασφάλισης είναι ανώτεροι από άλλους.Κοράκι, τα παιδιά σου (αν ήσουν τυχερός να αποκτήσεις) λογικά ως παιδιά δημοσίου υπαλλήλου θα δικαιούνται (και πρέπει να δικαιούνται) δωμάτιο σε εστία όταν μεγαλώσουν, έτσι δεν είναι; Ή δε δίνεις διάρα για ευνόητους λόγους;Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ μαζί σου στα σοβαρά, εκτός από το να σε κοπανάω με το πληκτρολόγιο όπου σε βλέπω να ξεμυτίζεις με αυτόν τον τρόπο.
Γιατί όμως να μπορούμε να σπουδάζουμε όλοι κι όχι μόνο αυτοί που έχουν τα φράγκα; Ειλικρινά, δε θα μπορούσα σαν εκπαιδευτικός να απαντήσω σ' αυτήν την αυτονόητη ερώτηση. Εσύ δηλαδή που αναρωτιέσαι, γιατί σπούδασες και δεν έγινες γκαρσόνι; Επειδή είχε λεφτά ο μπαμπάς σου;
Είστε σοβαροί;Συζητάτε για ένα γεγονός σχεδιασμένο και συνεννοημένο από υπουργείο ινεδιβιμ φοιτητές εργαζομενους στο ινεδιβιμ και παρατάξεις που εξυπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες.Σκεφτείτε τι κρύβεται από πίσω;Σε λίγες μερες ψηφίζεται νομοσχέδιο που αφορά την εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων.
είμαστε πολύ σοβαροί . Και συζητάμε πολιτισμένα νομίζω για τους παράγοντες που μας εμποδίζουν να πάμε να κάνουμε μάθημα. Προσωπικά έχω μια τάση να πιστεύω ότι αν δεν αποφάσιζαν για κατάληψη ακριβώς την στιγμή που ήμασταν με το ένα πόδι στο σχολείο, δεν θα είχαμε χάσει ένα μήνα μαθήματα. Μου φαίνεται κάπως παράλογο το σενάριο που αναφέρεις. Αν και στους καιρούς που ζούμε δεν θα μου έκανε έκπληξη αν έπεφτε κάνας μετεωρίτης την ημέρα που θα μας καλέσουν για μάθημα
Αφού πιστεύουν ορισμένοι ότι είμασταν με το ένα πόδι στο σχολείο και ξαφνικά από το πουθενά έγινε το συγκεκριμένο γεγονός δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
Τι να πω ρε φίλε; Είναι δυνατόν να συνεννοηθεί υπουργείο με φοιτητές και άλλους; Εννοείται ότι η κατάληψη βολεύει πολλούς, αλλά να συνεννοηθούν; Κάπως χοντρό μου ακούγεται. Χωρίς να βάλω βέβαια το χέρι μου στην φωτιά. Με όλα αυτά τα απίθανα που ζούμε θα αρχίσω να πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι με την ανάρτηση των τελευταίων πινάκων, υπάλληλοι ΙΝΕΔΙ