0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν η άδεια απο τη διδε αναφέρει πχ 5 ώρες μέγιστο οτι σου επιτρέπουν τότε το λογικό είναι να σου δωσουν μεχρι και 5 καθότι "ανώτερα βία" κ όχι δική σ υπαιτιότητα. Άσχετα η αδικία με τα απομεινάρια ωρών θα μπορούσε μερικώς να λυθεί πχ αν δηλωνουμε κ ελάχιστο ωρων....
Σύμφωνα με αυτά που έγραψα πιο πάνω, δεν μπορείς ως ΑΠΩ να κάνεις τις 10 ώρες 8 ή 5 ούτε τις 8 να τις κάνεις λιγότερες με σχετική άδεια από δευτεροβάθμια. Η προκήρυξη ΣΔΕ δεν είναι σαφής επί του θέματος αυτού ούτε μπορείς να βρεις σχετική εγκύκλιο. Είναι θέμα πρακτικής του ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Εγώ περιέγραψα την τακτική που ξέρω ότι ακολουθούσε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ πέρυσι. Φέτος δεν ξέρω ποια πρακτική θα ακολουθήσουν ως προς το αν γίνεται ως ΑΠΩ να κάνεις τις 10 ή τις 8 ώρες λιγότερες. Δεν είναι καν απόλυτα σίγουρο για φέτος ότι δεν θα αφαιρέσουν όλες τις ώρες κάποιου που γίνεται ΑΠΩ (και ο οποίος στα ΣΔΕ έχει πάνω από 10 ώρες) και θα του βάλουν και ποινή λέγοντάς του να διαλέξει: ή ΑΠΩ ή ΣΔΕ. Και απ΄ότι κατάλαβα από την επικοινωνία που έχω μαζί τους τον τελευταίο μήνα, αφήνουν το εν λόγω θέμα (το οποίο με ενδιαφέρει και εμένα) φλου....μου περιέγραψαν δηλαδή αυτά που ίσχυαν ως προς την πρακτική-τακτική του ΙΝΕΔΙΒΙΜ πέρυσι και μου είπαν ότι "δεν είναι σίγουροι" ότι θα ισχύσουν τα ίδια και φέτος. Έγγραφη απάντηση δεν πρόκειται να σου δωσουν, οπότε κατά ένα μέρος η επιλογή που θα κάνεις θα βασιστεί στην τύχη....