0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα θα ηθελα καποιες πληροφοριες αν γνωριζει καποιος.Ειμαι αναπληρωτρια πληρους ωραριου κ προχτες μου εστειλαν email για αναθεση ως Συμβουλος σταδιοδρομιας στα ΣΔΕ.Απαντησα θετικα στο mail απο δω κ περα τι κινησεις κανω γτ δε εχω ξαναδουλεψει κ στα 2 παραλληλα περιμενω την αποφαση κ επικοινωνω με τον διευθυντη των σδε?ακομα σχετικα με την αδεια ασκησης ιδιωτικου δικαιου κανω αιτηση στο σχολειο που χω περισσοτερες ωρες μου υπογραφει ο διευθυντης κ το δινω στα σδε η γινεται μεσω πρωτοβαθμιας?(βρηκα 1αιτηση αλλα γραφει οτι θελει κ τη βεβαιωση εργοδοτη?)οποια πληροφορια ευπροσδεκτη ευχαριστω!
Ως αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου δικαιούσαι να δουλέψεις εως 10 ωρες το απόγευμα Θα πρέπει να ζητήσεις άδεια από την πρωτοβάθμια και αφού σου την εγκρίνουν (που θα το κάνουν) θα τη στείλεις- κοινοποιήσεις στο διευθυντή του σδε
Λάθος συνάδελφε. Δεν απευθύνομαι μόνο σε εσένα αλλά σε όλους που διαβάζουν το νήμα. Ο περιορισμός των 10 ωρών δεν ισχύει νομικά. Είναι ένα όριο που άτυπα έβαζε η κάθε Διεύθυνση. Ξαναλέω δεν ισχύει τέτιοιος περιορισμός. Εγώ ως αναπληρωτής πλήρους φέτος μου μου έδωσαν άδεια ασκήσεως ιδιωτικού έργου ως καθηγητη ρομποτικής σε ενα δήμο με ωράριο 30 ώρες την εβδομάδα. Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι οτι τα χρήματα απο την δεύτερη εργασία δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα χρήματα που παίρνεις ως αναπληρωτής. Διάβάστε την απάντηση ττου Υπουργείου σε ερώτημα της Πρωτοβάθμιας Δυτικής Θεσσαλονίκης που ξεκαθαρίζει το θέμα των ωρών.https://drive.google.com/file/d/1oUKDlaMlFN_X2dWjFSgApsvlmWNaArQf/view?usp=sharing
Καλησπερα σας,γνωριζει καποιος αν οι ώρες που ανακοινωνται απο το ΙΝΔΕ
Σας ήρθε μέιλ από τον διευθυντή σας αν ξεκινάμε επισήμως τη Δευτέρα ή η ενημερωση που έχετε είναι αυτή από το διαδίκτυο;Εμένα κανεις δε μου έχει πει τιποτα και τη Δευτέρα έχω τρεις ωρες
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν περίμεναν να πάρουν αρνητικές απαντήσεις από άτομα με καλύτερα μόρια από εμένα αντί να με ξεσηκώσουν χωρίς λόγο και αιτία. Πλήρης απογοήτευση.
Έχει ξανασυμβεί αυτό παλιότερα;;; Θα το χαρακτήριζα - δεδομένων των συνθηκών τα τελευταία χρόνια- ακόμα και απάνθρωπο (εντελώς περιττό δε). Τι να πει κανείς. Δεν σε παρηγορεί αλλά οι στρεβλώσεις , οι αδικίες , οι παραλογισμοί είναι συνήθεις στον χώρο και τις σχετικές υπηρεσίες προς όλους ... Κρίμα