0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, γνωριζετε αν γίνεται να αφήσει καποιος ορισμενες ώρες απο ΣΔΕ για να δουλέψει ωρομισθιος σε ιεκ; μπορει να αλλάξει η σύμβαση σε αυτη την περιπτωση;
Καλησπέρα! Μου έστειλαν email για αποδοχή ανάθεσης ωρών στις 13/2 και απάντησα την ίδια μέρα. Περιμένω να με ειδοποιήσουν; Πρέπει να ελέγχω εγώ διαύγεια για τη σύμβαση; Καινούργια στα ΣΔΕ και δεν γνωρίζω..
Θα περιμένεις να περάσει διοικητικό συμβούλιο στα κεντρικά η αποδοχή των ωρών από μέρους σου ( καμιά βδομάδα περίπου) κ θα τότε θα σε ειδοποιήσουν από το ΣΔΕ για να υπογράψεις τη σύμβαση
Ευχαριστώ πολύ!
Γνωρίζετε εάν χαμένες ώρες σε ΣΔΕ (λόγω απουσίας μου) μπορούν να αναπληρωθούν ώστε να μη χαθεί το ημερομίσθιο;
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν παραιτηθώ τώρα από τα ΣΔΕ λόγω κακής συνεργασίας με το διευθυντή κ κάποια άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζω τι ποινή έχω για την επόμενη χρονιά?
Καλησπέρα, γνωρίζετε αν άλλαξε κάτι σχετικά με την προσμέτρηση των μορίων ΣΔΕ στην προυπηρεσία;Εχω δουλέψει κάποια χρόνια ως ωρομισθια σε ΣΔΕ και ενώ μέχρι πέρσι ήταν καταχωρημενα στο σύστημα teachers και μέτρησαν κανονικά για την οριστική μου τοποθέτηση μετά το διορισμό μου, φέτος βλέπω ότι έχουν αφαιρεθεί από το σύστημα.