0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 03, 2011, 12:30:59 pmπαιδια υπαρχουν και χειροτερα........μολις χαρηκα που ειμαι πρωτος στη ειδικοτητα μου στο σδε της περιοχης μου και μολις εμαθα οτι εγινε αποσπαση μονιμου και εμεινα με την πρωτια αχ κριμα μωρε ! ξερω πως το περιμενες ...τι να πει κανεις? ετσι συμβαινει στα περισσοτερα ΣΔΕ φανταζομαι. ειναι η πρωτη χρονια που οι μονιμοι ψαχνουν παντου να βρουν ωρες! τριζει η μονιμοτητα....
παιδια υπαρχουν και χειροτερα........μολις χαρηκα που ειμαι πρωτος στη ειδικοτητα μου στο σδε της περιοχης μου και μολις εμαθα οτι εγινε αποσπαση μονιμου και εμεινα με την πρωτια
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 03, 2011, 12:30:59 pmπαιδια υπαρχουν και χειροτερα........μολις χαρηκα που ειμαι πρωτος στη ειδικοτητα μου στο σδε της περιοχης μου και μολις εμαθα οτι εγινε αποσπαση μονιμου και εμεινα με την πρωτια Και γιατί στεναχωριέσαι, ένας μόνιμος μπορεί να καλύψει όλες τις ώρες, δεν θα μείνουν κάποιες για ωρομίσθιο;
Τα τηλέφωνα δεν λειτουργούσαν σήμερα στο ΙΔΕΚΕ. Μια απορία έχω: ποια από τις 2 βαθμολογίες ισχύει; Η πάνω ή η κάτω με το κόκκινο πλαίσιο;
17 ειχα με διδακτορικο...ναι αλλα καθαρα ασχετα με το ΤΕ
Μην είσαι τόσο σίγουρος, στις άλλες δομές του ΙΔΕΚΕ το ωρομίσθιο παρέμεινε το ίδιο.