0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πως αναφέρεστε τόσο υποτιμητικά λέγοντας τειτζηδες τόσους χιλιάδες επιστήμονες και γένικως τόσους έλληνες πολίτες που έχουν τα ίδια προβλήματα με σας.Μα καλά ποιοι είστε; έλεος δηλαδή!
Δεν πρεπει να ξεχνατε οτι οι 12αρηδες οτι ειστε και πιο ''ακριβοι''.Εννοω οτι στην ασφάλιση σας πρεπει να πληρωθεί απο το κρατος εκτος απο το ΙΚΑ και ΤΣΙΜΕΔΕ!!!Αυτο σας '' τρωει '' και κανενας συλλογος Τεχνολογων.Τουλαχιστον για την ΕΤΕ(Ενωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικων) που ξερω δεν ξέρουν που πέφτει το Υποργειο!!!Εγω να σας πω περίμενα να μην πάρει κανένα σας με τέτοιες εισφορές που έχετε!!!
Παράθεση από: legor στις Οκτωβρίου 29, 2011, 07:35:11 pmΔεν πρεπει να ξεχνατε οτι οι 12αρηδες οτι ειστε και πιο ''ακριβοι''.Εννοω οτι στην ασφάλιση σας πρεπει να πληρωθεί απο το κρατος εκτος απο το ΙΚΑ και ΤΣΙΜΕΔΕ!!!Αυτο σας '' τρωει '' και κανενας συλλογος Τεχνολογων.Τουλαχιστον για την ΕΤΕ(Ενωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικων) που ξερω δεν ξέρουν που πέφτει το Υποργειο!!!Εγω να σας πω περίμενα να μην πάρει κανένα σας με τέτοιες εισφορές που έχετε!!! legor έχω δουλέψει σε σχολείο και μόνο με ασφάλεια ΙΚΑ και μόνο με ΤΣΜΕΔΕ και οι κρατήσεις όταν ήμουν μόνο ΙΚΑ ήταν περισσότερες (με ασφάλεια ΤΣΜΕΔΕ έπαιρνα περσσότερα και οι εισφορές στο ΙΚΑ ήταν ελάχιστες). Η μοναδική διαφορά στο μισθό μου σε σχέση με του αντίστοιχου ενός απόφοιτου ΤΕΙ ήταν στο ότι ξεκίνησα με ένα ΜΚ χαμηλότερο, λόγω πενταετούς φοίτησης σχολής, δηλαδή άντε να έπαιρνα 20 ευρώ παραπάνω (με το ενιαίο μισθολόγιο νομίζω δε θα ισχύει ούτε αυτό). Άρα ούτε ακριβότεροι είμαστε.
Ούτε εγώ θέλω να εξελιχθεί άσχημα η συζήτηση, γι' αυτό θα περιοριστώ μόνο στο να σου πω ότι γίνεται να σε ασφαλίζουν μόνο ΙΚΑ. Πλήρωνα μόνη μου ξεχωριστά το τσμεδε και το σχολείο ΙΚΑ (βλακεία, το ξέρω)
Παράθεση από: solareng στις Οκτωβρίου 28, 2011, 11:16:23 amΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Να σε διορθώσω λίγο:ΠΕ 17.02 /17.06 είναι 81 προσληφθέντες, δεν φαίνονται τα ονόματα αυτών που προσλήφθηκαν στη Σιβιτανίδειο.Επίσης υπάρχουν και οι ΠΕ 18.18 ΤΕΙ Οχημάτων που έχουν τις ίδιες αναθέσεις, 21 προσληφθέντεςΣύνολο 111 προσληφθέντες από τους οποίους οι 9 είναι ΠΕ 12.04 δηλαδή 8,1%.Επίσης οι ΠΕ 17.03/17.07 είναι 56.Εγώ σκέφτομαι αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω κατηγορία και να πάω στους ΠΕ 17. Έτσι θα έχω περισσότερες πιθανότητες πρόσληψης. Σίγουρα τεράστια αδικία εις βάρος μας αυτό που γίνεται.Οι πε 17 είναι τεχνολόγοι εκπαιδευτικοί, να μην γράφουμε οτι θέλουμε και οτι μας συμφέρει.Παραθέτω τις παρακάτω πληροφορίες για την πρώην ΣΕΛΕΤΕ και νυν ΑΣΠΑΙΤΕ για την ενημέρωσή σας.
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Να σε διορθώσω λίγο:ΠΕ 17.02 /17.06 είναι 81 προσληφθέντες, δεν φαίνονται τα ονόματα αυτών που προσλήφθηκαν στη Σιβιτανίδειο.Επίσης υπάρχουν και οι ΠΕ 18.18 ΤΕΙ Οχημάτων που έχουν τις ίδιες αναθέσεις, 21 προσληφθέντεςΣύνολο 111 προσληφθέντες από τους οποίους οι 9 είναι ΠΕ 12.04 δηλαδή 8,1%.Επίσης οι ΠΕ 17.03/17.07 είναι 56.Εγώ σκέφτομαι αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω κατηγορία και να πάω στους ΠΕ 17. Έτσι θα έχω περισσότερες πιθανότητες πρόσληψης. Σίγουρα τεράστια αδικία εις βάρος μας αυτό που γίνεται.
Παράθεση από: thanoss στις Οκτωβρίου 29, 2011, 02:06:31 pmΠαράθεση από: solareng στις Οκτωβρίου 28, 2011, 11:16:23 amΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Να σε διορθώσω λίγο:ΠΕ 17.02 /17.06 είναι 81 προσληφθέντες, δεν φαίνονται τα ονόματα αυτών που προσλήφθηκαν στη Σιβιτανίδειο.Επίσης υπάρχουν και οι ΠΕ 18.18 ΤΕΙ Οχημάτων που έχουν τις ίδιες αναθέσεις, 21 προσληφθέντεςΣύνολο 111 προσληφθέντες από τους οποίους οι 9 είναι ΠΕ 12.04 δηλαδή 8,1%.Επίσης οι ΠΕ 17.03/17.07 είναι 56.Εγώ σκέφτομαι αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω κατηγορία και να πάω στους ΠΕ 17. Έτσι θα έχω περισσότερες πιθανότητες πρόσληψης. Σίγουρα τεράστια αδικία εις βάρος μας αυτό που γίνεται.Οι πε 17 είναι τεχνολόγοι εκπαιδευτικοί, να μην γράφουμε οτι θέλουμε και οτι μας συμφέρει.Παραθέτω τις παρακάτω πληροφορίες για την πρώην ΣΕΛΕΤΕ και νυν ΑΣΠΑΙΤΕ για την ενημέρωσή σας.Δεν είναι όλοι οι ΠΕ17 Τεχνολόγοι εκπαιδευτικοί ΑΣΕΤΕΜ, υπάρχουν και πολλοί ΤΕΙ στους ΠΕ17 και οι ΠΕ18 δεν είναι καν ΑΣΕΤΕΜ. Δεν γράφουμε ότι θέλουμε και ότι μας συμφέρει. Γράφουμε αυτό που πραγματικά ισχύει
Το τι πρέπει να γίνει είναι απλό. Ενοποίηση των κλάδων ΠΕ12 - ΠΕ17 όπως στο ΠΕ19-20 χωρίς ποσόστωση (η οποία πρέπει να καταργηθεί και στο ΠΕ19-20). Προκύρηξη κοινών θέσεων, κοινά θέματα σε ΑΣΕΠ και όποιος γράψει έγραψε.
καλή τοποθετηση σε όλους και ολες και καλη δυναμη Κ υπομονη μεχρι την επομενη φαση......μια απλη ερωτηση....τωρα βρηκατε ξαφνικα να βγαλετε τα ματακια σας. οταν βγηκαν τα ονοματα και οι ειδικοτητες της α φασης? τοσο καιρο γιατι υπηρχε απλά μια γκριναι γιατι δεν βγηκαν , γιατι αργουν κτλ