0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: i.k. στις Νοεμβρίου 23, 2011, 07:56:33 pmΠαράθεση από: michaela στις Νοεμβρίου 23, 2011, 07:53:18 pmκι εγω θελω να ειμαι αισιοδοξη αλλα φοβαμαι μην πεσω παλι απ το ροζ συννεφακι μου...!!!αν τον δεις κανεις στο φβ δεν κανει τον κοπο να τον ρωτησει;χτες τι ωρα μας ενημερωσε;Τα παιδια ανάρτησαν χθες το σχόλιό του στο φορουμ κατά τις 6:15, οπότε στο φέισμπουκ λίγο νωρίτερα θα το ανέβασε. Οπότε σήμερα έχει αργήσει λίγο να μας ενημερώσει τωρα καταλαβα τι μου εγραψες.οποτε αναμενουμε τωρα γι ακομη μια φορα.
Παράθεση από: michaela στις Νοεμβρίου 23, 2011, 07:53:18 pmκι εγω θελω να ειμαι αισιοδοξη αλλα φοβαμαι μην πεσω παλι απ το ροζ συννεφακι μου...!!!αν τον δεις κανεις στο φβ δεν κανει τον κοπο να τον ρωτησει;χτες τι ωρα μας ενημερωσε;Τα παιδια ανάρτησαν χθες το σχόλιό του στο φορουμ κατά τις 6:15, οπότε στο φέισμπουκ λίγο νωρίτερα θα το ανέβασε. Οπότε σήμερα έχει αργήσει λίγο να μας ενημερώσει
κι εγω θελω να ειμαι αισιοδοξη αλλα φοβαμαι μην πεσω παλι απ το ροζ συννεφακι μου...!!!αν τον δεις κανεις στο φβ δεν κανει τον κοπο να τον ρωτησει;χτες τι ωρα μας ενημερωσε;
Η διαύγεια ξαναβγάζει αποφάσεις...Θα μας φέρει κάτι καλό;;;
Μεχρι να φτασουμε τις 100 σελιδες ας ελπισουμε οτι κατι θα βγει!!!!!!!!
Παράθεση από: alexgame στις Νοεμβρίου 23, 2011, 08:40:37 pmΜεχρι να φτασουμε τις 100 σελιδες ας ελπισουμε οτι κατι θα βγει!!!!!!!!Η Δ' φάση είχε βγει στις 99 σελίδες
Παράθεση από: Lenaki88 στις Νοεμβρίου 23, 2011, 08:10:16 pmΗ διαύγεια ξαναβγάζει αποφάσεις...Θα μας φέρει κάτι καλό;;; Ξαναβγαζει και ασχολειται με τους ποδοσφαιρικους αγωνες τιποτα πιο σοβαρο δε θα βγαλει?
ρε παιδια ο Μπρατης ειναι στο φεισμπουκ?Γτ δεν ενημερωνει?Τον ρωταει κανεις?
Παράθεση από: fwteinoula στις Νοεμβρίου 23, 2011, 08:51:44 pmρε παιδια ο Μπρατης ειναι στο φεισμπουκ?Γτ δεν ενημερωνει?Τον ρωταει κανεις?
μεχρι της εντεκαμιση εχει ο Θεος, εμενα περυσι α φαση εκεινη την ωρα βγηκε..