0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasoulals στις Νοεμβρίου 11, 2011, 04:10:07 pmΠαράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 11, 2011, 04:06:21 pmΠιστεύετε ότι ο αριθμός θα φτάσει τους 500;;;έχω αρχίσει να ανησυχώ με τα νούμερα που βλέπω. α για το Ηράκλειο 14 θέσεις μου το είπε κοπέλα από την πρωτοβάθμια. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα φτάσει στους 500. Κ εγώ είμαι ακριβώς στο 500500 είναι οι πιστώσεις του ΕΣΠΑ, επομένως θεωρώ ότι τόσους θα πάρει.Για παραπάνω δεν είμαι τόσο σίγουρη, αν και έχει αναφερθεί ότι θα πάρει και 400 τακτικού προϋπολογισμού, αν θυμάμαι καλά.Μακάρι να πάρει τόσους
Παράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 11, 2011, 04:06:21 pmΠιστεύετε ότι ο αριθμός θα φτάσει τους 500;;;έχω αρχίσει να ανησυχώ με τα νούμερα που βλέπω. α για το Ηράκλειο 14 θέσεις μου το είπε κοπέλα από την πρωτοβάθμια. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα φτάσει στους 500. Κ εγώ είμαι ακριβώς στο 500500 είναι οι πιστώσεις του ΕΣΠΑ, επομένως θεωρώ ότι τόσους θα πάρει.Για παραπάνω δεν είμαι τόσο σίγουρη, αν και έχει αναφερθεί ότι θα πάρει και 400 τακτικού προϋπολογισμού, αν θυμάμαι καλά.
Πιστεύετε ότι ο αριθμός θα φτάσει τους 500;;;έχω αρχίσει να ανησυχώ με τα νούμερα που βλέπω. α για το Ηράκλειο 14 θέσεις μου το είπε κοπέλα από την πρωτοβάθμια. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα φτάσει στους 500. Κ εγώ είμαι ακριβώς στο 500
Τί απόφαση ανάκλησης vasoula? έχεις link?
thanks vasoula!το ανέβασε και το pde..
Μόνο το Ηράκλειο 14 όχι όλη η Κρήτη. Παιδιά η κυρία π μίλησα μου είπε συγκεκριμένα ότι άνοιξε ήδη ο πίνακας της μηδενικής προυπηρεσίας.Μακάρι να βγει κάτι σήμερα
Πώς γίνεται να τρέχουν οι πίνακες ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί τα τμήματα ΖΕΠ σε όλες τις περιοχές;;;
Παράθεση από: xristina_87 στις Νοεμβρίου 11, 2011, 04:31:38 pmΠώς γίνεται να τρέχουν οι πίνακες ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί τα τμήματα ΖΕΠ σε όλες τις περιοχές;;; ¨ετσι μου είπαν τι να σας πω. Μπορεί να έχουν βγει τα τμήματα κ απλά να μην τα έχουν ανεβάσει στο διαδίκτυο. Δεν ξέρω.
Μόνο το Ηράκλειο 14 όχι όλη η Κρήτη. Παιδιά η κυρία π μίλησα μου είπε συγκεκριμένα ότι άνοιξε ήδη ο πίνακας της μηδενικής προυπηρεσίας.Μακάρι να βγει κάτι σήμερα[/quotesorry...επειδη δεν το εχω και δεν καταλαβα τι εννοουμε λεγοντας οτι ανοιξε ο πινακας μηδενικης;
Παράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 11, 2011, 04:30:39 pmΜόνο το Ηράκλειο 14 όχι όλη η Κρήτη. Παιδιά η κυρία π μίλησα μου είπε συγκεκριμένα ότι άνοιξε ήδη ο πίνακας της μηδενικής προυπηρεσίας.Μακάρι να βγει κάτι σήμερα[/quotesorry...επειδη δεν το εχω και δεν καταλαβα τι εννοουμε λεγοντας οτι ανοιξε ο πινακας μηδενικης; ¨οπως το καταλαβαίνω εγώ ότι άρχισαν να τσεκάρουν τα ονόματα και τις περιοχές
Παράθεση από: michaela στις Νοεμβρίου 11, 2011, 04:36:48 pmΠαράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 11, 2011, 04:30:39 pmΜόνο το Ηράκλειο 14 όχι όλη η Κρήτη. Παιδιά η κυρία π μίλησα μου είπε συγκεκριμένα ότι άνοιξε ήδη ο πίνακας της μηδενικής προυπηρεσίας.Μακάρι να βγει κάτι σήμερα[/quotesorry...επειδη δεν το εχω και δεν καταλαβα τι εννοουμε λεγοντας οτι ανοιξε ο πινακας μηδενικης; ¨οπως το καταλαβαίνω εγώ ότι άρχισαν να τσεκάρουν τα ονόματα και τις περιοχέςΚαι γω αυτό καταλαβαίνω...