0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kalimera,epeidi thelo na metrisw posa sxoleia exoun dilothei exoun vgei apofaseis gia kentriki makedonia.voreio aigaio.peloponniso,dutiki ellada kai sterea ellada?ksexnaw kapoio?
Παράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 10, 2011, 11:56:01 amΕπίσης οι διευθυντές των σχολείων με τμήμα ζεπ έχουν το δικαίωμα να στείλουν τις λίστες με τα ονόματα των παιδιών μέχρι αύριο (11/11), οπότε... Εννοείται, καλή τοποθέτηση σε όλους και στην πρώτη επιλογή (καλά που θα ήταν) :-)Καλημέρα....Να σε ρωτήσω κάτι ; Πού έλεγε ότι οι διευθυντές μπορούν έως 11/11 να στέιλουν τις λίστες με τα ονόματα; Σε κάποια απόφαση;
Επίσης οι διευθυντές των σχολείων με τμήμα ζεπ έχουν το δικαίωμα να στείλουν τις λίστες με τα ονόματα των παιδιών μέχρι αύριο (11/11), οπότε... Εννοείται, καλή τοποθέτηση σε όλους και στην πρώτη επιλογή (καλά που θα ήταν) :-)
Παράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 12, 2011, 11:57:09 amΠαράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 10, 2011, 11:56:01 amΕπίσης οι διευθυντές των σχολείων με τμήμα ζεπ έχουν το δικαίωμα να στείλουν τις λίστες με τα ονόματα των παιδιών μέχρι αύριο (11/11), οπότε... Εννοείται, καλή τοποθέτηση σε όλους και στην πρώτη επιλογή (καλά που θα ήταν) :-)Καλημέρα....Να σε ρωτήσω κάτι ; Πού έλεγε ότι οι διευθυντές μπορούν έως 11/11 να στέιλουν τις λίστες με τα ονόματα; Σε κάποια απόφαση;Αυτό μου το είπε στο τηλέφωνο ο διευθυντής του σχολείου, στο οποίο ήμουν πέρυσι. Δε ξέρω αν η συγκεκριμένη απόφαση αναρτήθηκε κάπου στο διαδίκτυο ή αν αφορούσε μόνο τα σχολεία και δεν κοινοποιήθηκε πουθενά. Δεν πιστεύω να μου έδωσε λανθασμένες πληροφορίες..
Παράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 12, 2011, 06:18:02 pmΠαράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 12, 2011, 11:57:09 amΠαράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 10, 2011, 11:56:01 amΕπίσης οι διευθυντές των σχολείων με τμήμα ζεπ έχουν το δικαίωμα να στείλουν τις λίστες με τα ονόματα των παιδιών μέχρι αύριο (11/11), οπότε... Εννοείται, καλή τοποθέτηση σε όλους και στην πρώτη επιλογή (καλά που θα ήταν) :-)Καλημέρα....Να σε ρωτήσω κάτι ; Πού έλεγε ότι οι διευθυντές μπορούν έως 11/11 να στέιλουν τις λίστες με τα ονόματα; Σε κάποια απόφαση;Αυτό μου το είπε στο τηλέφωνο ο διευθυντής του σχολείου, στο οποίο ήμουν πέρυσι. Δε ξέρω αν η συγκεκριμένη απόφαση αναρτήθηκε κάπου στο διαδίκτυο ή αν αφορούσε μόνο τα σχολεία και δεν κοινοποιήθηκε πουθενά. Δεν πιστεύω να μου έδωσε λανθασμένες πληροφορίες.. ok ευχαριστώ .Απλά μου κάνει εντύπωση που σε κάποιες περιφέρειες ανακοίνωσαν τα σχολεία π.χ. 9/11 γι' αυτό ρωτάω.