0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: EMERALD στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:55:21 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:02:16 pmΠαράθεση από: elena_kfx στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:00:11 pmΜόλις μου απάντησε ο Καψαλάκης σε προσωπικό μηνυμα στο facebook και μοθ είπε οτι δεν πιστευει οτι θα πάρουν ατομα για ΖΕΠ! Τα συμπερασματα δικα σαςτι??Που το βασιζει αυτο δηλαδη?Παντως στο σχολειο της μανας μου σημερα τους ειπαν 2 τμηματα Ζεπ , το ενα θα το παρει ο υποδιευθυντης και το αλλο αναπληρωτης..Αρα?Παιδια μηπως τους δωσαμε πολλη αξια?Δε μαρεσει που το ενα θα το παρει ο υποδιευθυντης..Ελπιζω να μη χαθουν με παρομοιο τροπο πολλες θεσειςΑυτό με προβλημάτισε κι εμένα. Δηλαδή ο υποδιευθυντής μέχρι τώρα πώς δικαιολογούσε τις ώρες του;
Παράθεση από: fwteinoula στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:02:16 pmΠαράθεση από: elena_kfx στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:00:11 pmΜόλις μου απάντησε ο Καψαλάκης σε προσωπικό μηνυμα στο facebook και μοθ είπε οτι δεν πιστευει οτι θα πάρουν ατομα για ΖΕΠ! Τα συμπερασματα δικα σαςτι??Που το βασιζει αυτο δηλαδη?Παντως στο σχολειο της μανας μου σημερα τους ειπαν 2 τμηματα Ζεπ , το ενα θα το παρει ο υποδιευθυντης και το αλλο αναπληρωτης..Αρα?Παιδια μηπως τους δωσαμε πολλη αξια?Δε μαρεσει που το ενα θα το παρει ο υποδιευθυντης..Ελπιζω να μη χαθουν με παρομοιο τροπο πολλες θεσεις
Παράθεση από: elena_kfx στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:00:11 pmΜόλις μου απάντησε ο Καψαλάκης σε προσωπικό μηνυμα στο facebook και μοθ είπε οτι δεν πιστευει οτι θα πάρουν ατομα για ΖΕΠ! Τα συμπερασματα δικα σαςτι??Που το βασιζει αυτο δηλαδη?Παντως στο σχολειο της μανας μου σημερα τους ειπαν 2 τμηματα Ζεπ , το ενα θα το παρει ο υποδιευθυντης και το αλλο αναπληρωτης..Αρα?Παιδια μηπως τους δωσαμε πολλη αξια?
Μόλις μου απάντησε ο Καψαλάκης σε προσωπικό μηνυμα στο facebook και μοθ είπε οτι δεν πιστευει οτι θα πάρουν ατομα για ΖΕΠ! Τα συμπερασματα δικα σας
Aπο Facebook Petros PitsiavasΑνακοινώνω με επιφύλαξη:Αναμένεται το προσεχές διάστημα παραλληλη στηριξη και ζεπ περίπου 500 άτομα ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟ
Παράθεση από: elena_kfx στις Νοεμβρίου 14, 2011, 02:07:21 pm Aπο Facebook Petros PitsiavasΑνακοινώνω με επιφύλαξη:Αναμένεται το προσεχές διάστημα παραλληλη στηριξη και ζεπ περίπου 500 άτομα ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟΟ ίδιος που το λέει αυτό το πρωι έγραψε στο φεις του Μπράτη ότι του είπαν απ'το υπουργείο πως δεν υπάρχουν άλλες πιστώσεις για παράλληλη
εγω καταλαβαινω οτι το παιδι εννοει ζεπ+παραλληλη 500 ατομα. οτι τ φανει πλεον.. ενας χαμος γινεται αντε να δουμε μεχρι τελος της εβδομαδας μπας κ βγει τιποτα παντως καλυτερα ειναι να μη στηριζομαστε σε πληροφοριες που ακουμε γιατι απο την τρελα πλεον δεν απεχουμε πολυ... δυσκολο μ φαινεται να βγουν ολες αυτες οι φασεις αυτη την εβδομαδα προσωπικα πιστευω παλι τελος τ μηνα να εχουμε νεα για να γλιτωσουν κ τον νοεμβρη. πληροφοριακα παντως βγηκε κ η αποφαση κ ο νομος για την καταργηση των γραφειων εκπαιδευσης βαλτε ποσοι δασκαλοι θα επιστρεψουν στα θρανια λοιπον...