0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vivian24 στις Νοεμβρίου 14, 2011, 07:07:08 pm περυσι ποσους πηρε ε φαση; μπορει να μην τους παρει ολους τους 30 διοτι τους προσπερνα συνεχως.Πέρυσι η Ε' φάση είχε βγει 12/11 και είχε 156 άτομα αν θυμάμαι καλά! Υποτίθεται στην προηγούμενη φάση είχαν πει αρχικά 120 άτομα και τελικα πήραν 90. Όποτε έμειναν 30 "χρωστούμενοι", αλλά μην ξεχνάμε ότι στο μεταξύ έχουν περάσει 15 μέρες από τη Δ' φάση (όλο και νέα κενά θα έχουν προκύψει) και πριν λίγες μέρες έγινε η
περυσι ποσους πηρε ε φαση; μπορει να μην τους παρει ολους τους 30 διοτι τους προσπερνα συνεχως.
Νομιζω περυσι πηρε 150 ατομα.Παραπανω απο τη δ..τωρα δεν ξερω εγω πιστευω θα παρει γυρω στα 70 ατομα κι ο Μπρατης ειχε πει οτι εκτιμα οτι οσο παει οι φασεις θα ναι μικροτερες..Καλα εμενα δε μου φτανουν τα 500ατομα του ζεπ χρειαζομαι και την ε΄φαση για να μαι μεσα ,εκτος αν προσπερασει αρκετους ..Αλλα δε με νοιαζει ας βγουνε τα νουμερα που ακουγονται κ κατι θα γινει..Πριν ολα αυτα με το ζεπ δεν ειχα καμια μα καμια ελπιδα!!Τωρα κατι γινεται!!
για τους μηδενικης προυπηρεσιας σταματησε στο 268 αν θυμαμαι καλα..
καλησπερα σε ολουσ..μηπωσ μπορει κανεισ να κανει μια εκτιμηση κ γ μενα; ειμαι στουσ επομενους 590..με την ε φαση και ζεπ εχω καμια ελπιδα;;;;;;;στην παραλληλη δεν ελπιζω γτ σταματησε λιγεσ θεσεις πανω απο την δικη μου..οποτε δεν θ φυγουν πολλοι πανω απο μενα