0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!! Σκούρα τα πράγματα!! Και δεν μπορώ να βρώ και άλλη δουλειά ρε γαμ#$% Μα τόσο σκόυρα τα πράγματα??
Παράθεση από: elena_kfx στις Νοέμβριος 03, 2011, 11:54:16 πμΕυχαριστώ πολύ παιδιά!!!!! Σκούρα τα πράγματα!! Και δεν μπορώ να βρώ και άλλη δουλειά ρε γαμ#$% Μα τόσο σκόυρα τα πράγματα??Έλενα με έναν πρόχειρο υπολογισμό έχεις περίπου 200 άτομα από πάνω σου (περίπου 85 που έχουν μείνει από το Β' πίνακα και 110 από τον Γ'). Είναι η πρωτη φορά που γράφω στο forum και θα ήθελα να σας μεταφέρω τις πληροφορίες που εχω συγκεντρώσει απο συνομιλίες μου με συνδικαλιστές, αλλά και αρκετούς δασκάλους. Εκτιμούν οτι θα δουλέψουν αρκετοι ακόμη εκπαιδευτικοί του κλάδου μας, αλλά αυτο που συνιστούν είναι υπομονή. Δυστυχώς πέσαμε σε μεταβατική περίοδο και καθυστερούν οι διαδικασίες. Το πιο πιθανό είναι να προσληφθούμε οι περισσότεροι με τη νέα χρονιά. Ο μήνας Φεβρουάριος ειναι ενας μηνας που πολλοί βγαίνουν σε σύνταξη.Όσον αφορά στο ΖΕΠ, είναι το κρυμμενο χαρτί του Υπουργείου. Δεν αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με το πότε αναμένεται. Μπορεί να βγει ανά πάσα στιγμή αιφνιδιαστικά. Αυτά γνωρίζω και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, γιατι όλοι έχουμε τις ίδιες αγωνίες. Πληροφοριακά είμαι στο 380 του μηδενικής.Εξοπλιστείτε με υπομονή και ολά θα πάνε κατ' ευχήν!
Καλησπέρα και πάλι!!!Από που αλλού, από την Λάρισα που έχω κολλήσει πια!!!Μπορεί να μην γράφω συχνά, αλλά τα βράδια διαβάζω όλα τα σχόλιά σας.Εδώ οι απόψεις διίστανται ακόμα και στην πρωτοβάθμια!!!!Άλλοι έλεγαν ότι κενά υπάρχουν και είχαν σταλθεί, αλλά δεν είδα να προσλαμβάνεται κανείς στην Λάρισα!!!Τι να πω;!Τέλος πάντων, θα πάρει αρκετούς ακόμα, κανείς δεν μπορεί να ξέρει, όμως , πόσους. Ούτε καν η ακατανόμαστη, γιατί οι άδειες δίνουν και παίρνουν.Θα δούμε!Καλό βράδυ σε όλους!!!!!
Προσωπικά δεν το ψάχνω πλέον.Η υγεία μου κλονίστηκε από το άγχος και επειδή όλοι αργά καταλαβαίνουμε ότι δεν αξίζει να χαλάσουμε τον εαυτό μας για τίποτα, εγώ έπαψα να το κοιτά από όλες τις πλευρές το θέμα.Αν με πάρουν, με πήραν.Στην ε, στην στ, στην χ, στην όποια φάση!!!Την ελπίδα την κρατάω, απλά έπαψα να αναλώνομαι!!!
Απέφυγα να γράψω αριθμό γιατί για να είμαι ειλικρινής δε ρωτούσα γενικά τόσο, όσο συγκεκριμένα για τη θέση στην οποία βρίσκομαι (μετά και τη Δ' φάση έχω περίπου 250 άτομα από πάνω μου). Χοντρικά, λοιπόν, μου είπαν οτι καμια 300αριά άτομα θα δουλέψουν στο μέλλον σίγουρα μπορεί όμως με κάποια καθυστέρηση. Από εκεί και πέρα δε γνωρίζω κάτι και δε θέλω να πω ανακρίβειες, γιατι ξέρω πως απο μια πληροφορία μπορεί να επηρεαστεί η ψυχολογία πολλών ατόμων. Ρωτούσα για τον αριθμό που με ενδιαφέρει, οπότε πήρα και τις ανάλογες απαντήσεις. Αν θέλετε καθαρά την προσωπική μου πρόβλεψη τα άτομα που δούλεψαν και πέρσυ έχουν λόγους να κρατούν την αισιοδοξία τους, ειδικά αν είναι σε καλή σειρά με κάθε επιφύλαξη, γιατί απ'ότι φαίνεται ούτε οι αρμόδιοι δεν μπορούν να κάνουν προβλέψεις. EMERALD ελπίζω να σε διαφώτισα
http://www.pde.gr/index.php?page=3441Αφορά τη Δευτεροβάθμια...Έχουμε όμως λόγο να ελπίζουμε σε ανάλογη απόφαση και για την Πρωτοβάθμια...
Παράθεση από: Lenaki88 στις Νοέμβριος 04, 2011, 06:00:54 μμhttp://www.pde.gr/index.php?page=3441Αφορά τη Δευτεροβάθμια...Έχουμε όμως λόγο να ελπίζουμε σε ανάλογη απόφαση και για την Πρωτοβάθμια...Μακαρι να βγει και για μας..Δεν ειχαν βγει και για μας παλιοτερα κατι τετοιοι πινακες με σχολεια ή κανω λαθος??Γυρω στα 75 σχολεια μετρησα δηλωθηκαν για τη δευτεροβαθμια..