0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε κορίτσια στον πίνακα που ανεβάσατε είμαι 4 θέσεις περισσότερες απ΄οτι στους ανανεωμένους πίνακες του υπουργείου ας το διορθώσει κάποιος, κάποια γιατί φαντάζομαι θα είστε και εσείς λάθοςτο εχω πει ξανα οτι συμβαινει αυτο γιατι στον αρχικο πίνακα απο τον οποιο ξεκινησα υπηρχαν αυτοι που εφυγαν με τις ανανεωσεις και ειναι δυσκολο να γινουν ξανα απο την αρχη, οποτε υπολογιζουμε τις θέσεις που εχουμε ανέβει με τις ανανεώσεις.καταλαβες;;; Αλλωστε τι σημασία έχει σαμπως θα μας πάρουν;τι 5 πάνω τι 5 κάτω στα ιδια χάλια είμαστε. fe ο πίνακας είναι στην αρχική στα νέα αρχεία
Καλησπερα κ απο μενα!! Τελικα αν κ δεν το περιμενα για να πω την αληθεια ημουνα μεσα. Ευχομαι καλη αρχη σε οσες παρουσιαζονται αυτες τις μερες και υπομονη κ αισιοδοξια στις υπολοιπες!! αν μαθαινω κατι θα σας το λεω....
Παράθεση από: ELEN LIA στις Νοεμβρίου 01, 2011, 06:12:48 pmβρε κορίτσια στον πίνακα που ανεβάσατε είμαι 4 θέσεις περισσότερες απ΄οτι στους ανανεωμένους πίνακες του υπουργείου ας το διορθώσει κάποιος, κάποια γιατί φαντάζομαι θα είστε και εσείς λάθοςτο εχω πει ξανα οτι συμβαινει αυτο γιατι στον αρχικο πίνακα απο τον οποιο ξεκινησα υπηρχαν αυτοι που εφυγαν με τις ανανεωσεις και ειναι δυσκολο να γινουν ξανα απο την αρχη, οποτε υπολογιζουμε τις θέσεις που εχουμε ανέβει με τις ανανεώσεις.καταλαβες;;; Αλλωστε τι σημασία έχει σαμπως θα μας πάρουν;τι 5 πάνω τι 5 κάτω στα ιδια χάλια είμαστε. fe ο πίνακας είναι στην αρχική στα νέα αρχεία Σευχαριστω LIBERT