*

Αποστολέας Θέμα: Ε΄φάση αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ 60  (Αναγνώστηκε 53932 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος farmitsa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ε΄φάση αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ 60
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 05:10:43 pm »
Στον Ν. χαλκιδικης που βρίσκομαι εγω , υπάρχουν τμήματα με 27 παιδιά αλλά δυστυχως ενώ είχαμε ζητήσει να μας στείλουν νηπιαγωγό, όπως ξέρετε δεν έστειλαν ούτε μία. Ας ελπίσουμε στην επόμενη φάση!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:34:27 »

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 06:20:26 pm »

Συνάδελφε όσες διοριστήκατε στις προηγούμενες φάσεις θα μπορούσατε να μας ενημερώνετε για το αν στο νηπιαγωγείο ή στην περιοχή που προσληφθήκατε κάποια νηπιαγωγός έχει ζητήσει άδεια για κάποιο λόγο, έτσι ώστε να έχουμε μια εικόνα των κενών,για να ξέρουμε αν έχουμε ελπίδα να κληθούμε και εμεις ή όχι.Είμαστε εντελώς στο σκοτάδι όσον αφορά τον αριθμό των κενών,γι΄αυτό θα εκτιμούσαμε αν αφιερώνατε ένα λεπτό για να μας ενημερώσετε,όπως κάνουν μερικές κοπέλες. Αυτό ζητάμε μόνο.
[/quote]

Συνάδελφε εάν έχεις παρακολουθήσει τα μηνύματά μου στο pde θα έβλεπες ότι όποτε έχω κάποια πληροφορία την γράφω. Το έγραψα και παραπάνω ότι πραγματικά δεν ξέρω κάτι και όποτε μάθω θα γράψω. Προσωπικά στο νηπιαγωγείο μου οι κοπέλες είναι μόνιμες, και από όσο ξέρω δεν προτίθενται να πάρουν άδεια. Όσον αφορά την περιοχή των Κυκλάδων από όσο θυμάμαι από την πρώτη φάση έβγαζαν τα κενά στο internet, και το έκαναν και για τις υπόλοιπες φάσεις. Αν μπείτε στην σελίδα τους θα τα δείτε. Στην τρίτη ή τέταρτη φάση (δεν θυμάμαι σε ποια από τις 2 ήταν γιατί δεν τα παρακολουθώ τόσο συχνά) πήραν 3 άτομα στις Κυκλάδες αλλά αν θυμάμαι καλά τα συνολικά κενά που έβγαλαν ήταν 7. Χωρίς να ξέρω τις επιλογές των 3 ατόμων που ήρθαν Κυκλάδες, λογικά λέω 7-3=4 κενά. Από τα 7 κενά που έβγαλαν όμως μερικά ήταν και σε νησιά όπως η Θηρασιά, η Ανάφη, η Κύθνος, που εύλογα καταλαβαίνει κανείς ότι ζήτημα είναι να έχουν 2 με 3 παιδιά και δύσκολα επιλέγονται από την μεριά των εκπαιδευτικών για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε. Και προσωπική μου άποψη, δεν νομίζω ότι  κόπτονται στο υπουργείο να καλύψουν κενά σε τέτοια μικρά νησιά.  Το λέω αυτό επίσης γιατί εγώ είχα επιλέξει αρχικά  μικρό νησί. Πήγα έκατσα γύρω στις 10 μέρες, είχα 1 παιδί (προνήπιο) πραγματικά (στα έγγραφα του σχολείου ήταν 2 γραμμένα το ένα όμως ήταν διπλοεγγεγραμένο και στην πραγματικότητα φοιτούσε στην Αθήνα), η υπηρεσία στα  δικά της χαρτιά της  είχε 5 παιδιά, το ανέφερα και μου είπαν τελικά από την υπηρεσία ότι  έπρεπε να φύγω από αυτό το νησί και μου έδωσαν να διαλέξω 3 επιλογές σε άλλα νησιά με περισσότερα παιδιά. Και τελικά με έστειλαν σε νηπιαγωγείο με περισσότερα παιδιά. Από ότι είδα στην συνέχεια δεν το έδωσαν το νησί που ήμουν αρχικά, ως κενό.  Επιπλέον προσωπικά εγώ δεν έχω laptop ακόμα εδώ που είμαι και μπαίνω από το κομπιούτερ του σχολείου και δεν θέλω να είμαι για πολλή ώρα μέσα στο internet, ούτε να μπαίνω συχνά, παρότι η διευθύντρια μου με αφήνει να το χρησιμοποιώ. 

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 06:47:00 pm »
vickym μάλλον το νηπιαγωγείο με εκείνο το προνήπιο θα έκλεισε. Η φοίτηση στα προνήπια δεν είναι υποχρεωτική οπότε θα του είπαν: "Πάνε σπίτι σου"...
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 06:50:45 pm »
vickym μάλλον το νηπιαγωγείο με εκείνο το προνήπιο θα έκλεισε. Η φοίτηση στα προνήπια δεν είναι υποχρεωτική οπότε θα του είπαν: "Πάνε σπίτι σου"...

εδώ κοντεύουν να κλείσουν και τα υπόλοιπα... Ή μαλλον να το πω πιο σωστα να συγχωνευτουν!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:34:27 »

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 08:28:59 pm »
Εδώ δεν μπορούνε επί τρεις μέρες να βρουν πρωθυπουργό!!!!ό, τι να 'ναι!Μας κοροϊδεύουν!Πάντως απ' ό, τι είδα κινητικότητα υπάρχει στο Υπουργείο Παιδείας παρόλο που δεν έχουμε ουσιαστικά πρωθυπουργό.....Καλή υπομονή με αυτούς που μπλέξαμε!!!!!

Αποσυνδεδεμένος stefania29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 08:35:03 pm »
Στην αρχική σελίδα δημοσιεύτηκε λίστα με δημοτικά σχολεία όπου δύνανται να λειτουργήσουν Τάξεις Υποδοχής ΖΕΠ και Ενισχυτικά Φροντιστηριακά Τμήματα ΖΕΠ. Γιατί δεν υπάρχει καμιά αναφορά σε νηπιαγωγεία;;;;

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 08:55:22 pm »
Είμαι σε κατάσταση κρίσης!!Μόλις το είδα κι εγώ!!ΟΥΤΕ 1 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ;;;;ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!Θέλω να πιστεύω πως θα τα βγάλουν σε ξεχωριστό πίνακα, γιατί εάν δεν υπάρχει ούτε ένα νηπιαγωγείο θεωρώ πως μας κοροιδεύουν!!!!!Δε θέλω να πιστεύω πως το νηπιαγωγείο συνεχίζουν να το εκλαμβάνουν ως παραπαίδι της εκπαίδευσης...Εάν κάποιος έχει ενημέρωση ας την ανακοινώσει!Θα προσπάθήσω να μάθω από τους αιρετούς στο fb.

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 09:13:49 pm »
Σύμφωνα με τον κο Καψαλάκη ίσως βγει άλλη λίστα με τα νηπιαγωγεία...Προσωπικά με τρομάζει το ΙΣΩΣ...Πάντως οι θέσεις στα δημοτικά αγγίζουν τις 1.000!!!!!!!!!!!Μακάρι να έχουμε κι εμείς αρκετές!!!!Έστω 500...Πάντως συνολικά τα νηπιαγωγεία στη χώρα είναι περισσότερα απο τα Δ.Σ.Ας ελπίσουμε να έκαναν αίτηση αρκετοί συνάδελφοι!!Το πρόγραμμα είναι μέσω ΕΣΠΑ και τα άτομα θα κληθούν από τον πίνακα γενικής!!Ας φανεί μια ηλιαχτίδα χαράς και για εμάς τους νηπιαγωγούς! :)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 10:35:34 pm »
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα βγάλουν άλλη λίστα. Η εγκύκλιος λέει "Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης". Προφανώς σκοπεύουν να μετατρέψουν το πρόγραμμα σε φροντιστήριο μέσα στο σχολείο. Να το χαίρονται. Πάντως ο Καψαλάκης λέει ότι δεν θα καλυφθούν και οι 1000 θέσεις δασκάλων, όπως δεν καλύπτεται κάθε χρόνο όλη η παράλληλη στήριξη.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 10:44:25 pm »
Demetroula ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ 2 μας σχολιάζουμε την ανακοίνωση στον Καψαλάκη...Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο που δεν αναφέρουν κάτι για εμάς τους νηπιαγωγούς!!!!!!!!!!!!!Ίσως φανώ υπερβολική, αλλά θεωρώ πως εάν είχε συμβεί το αντίθετο αυτή τη στιγμή δε θα υπήρχε wall για να γράψουμε κι ούτε θα ήμασταν οι 2 μας...Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τι υποννοώ...ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 10:51:39 pm »
Γιατί οι περισσότεροι που μπαίνουν στις ιστοσελίδες των αιρετών είναι δάσκαλοι. Και φυσικά δεν θα κάτσουν να πολυασχοληθούν με τα νηπιαγωγεία, αυτούς τους καίει αν θα προσλάβει τόσους αναπληρωτές ή λιγότερους. Τώρα για το που πήγαν οι υπόλοιπες αδιόριστες συναδέλφισσες, νομίζω ότι επειδή η είδηση (που λένε και οι ρεπόρτερ) έπεσε σε μια "νεκρή" περίοδο, δεν το έχουν πάρει χαμπάρι μερικές ακόμα. Από αύριο νομίζω ότι οι ερωτήσεις και οι πιέσεις θα αυξηθούν.
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 10:56:14 pm »
Επίσης, από τις συμπληρωματικές αποσπάσεις στο εξωτερικό αδειάζουν 4 θέσεις: 1 Δράμα, 1 Λέσβος, 1 Αν. Αττική, 1 Α' Αθήνα.
Να 'χαμε κάτι να λέγαμε...
Αχ, τα νεύρα μου είναι σε επικίνδυνο σημείο... >:( >:( >:(
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Dimitrios 66

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 10:29:19 am »
Σε συνομιλια με υπ.παιδειας πριν απο μιση ωρα ενω 900 δημοτικα σχολεια ζητησανε να ενταχθουν σε ΖΕΠ μονο 2 νηπιαγωγεια-8ο και 12ο Ν.ΙΩΝΙΑΣ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 11:05:52 am »
Αίσχος, θα έπρεπε να ντρέπονται! Καλά, κανένα σχολείο δεν είχε δυσκολίες από τα πολλά παιδιά ανά τάξη και τα πολλά παιδιά με δυσκολίες. Μόνο και μόνο για να μην μπαίνει κανένας στα πόδια τους και βλέπει τι κάνουν και τι δεν κάνουν κάθε μέρα στην τάξη. Είμαι πολύ εκνευρισμένη! >:( >:(
Για άλλη μια φορά οι δάσκαλοι τη βολεύουν κι εμείς σκάβουμε το λάκκο μας μόνες μας λόγω προσωπικών συμφερόντων. Αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Αυτό το πρόγραμμα θα τρέξει και του χρόνου. Πρέπει να ενεργήσουμε από τώρα για να μην βρεθούμε πάλι εξαπίνης.
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144