*

Αποστολέας Θέμα: Eρώτηση για το 60% και το 40% των διοριστέων. Tι Ισχύει?  (Αναγνώστηκε 2848 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος manolis

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Na rotiso kati an mporei kapoios na voithisei.
Loipon....oi epirixontes tou ASEP einai 960 (60%) ton dioristeon.
To ypoloipo 40% apo th lista ton anapliroton einai 640 atoma.
Synolo: 1600 dioristeoi.
Loipon....pira tous 960 toy ASEP kai tous sigkrina me tous protous 640 ths listas ton anapliroton.
Anakalipsa loipon oti 436 atoma vriskontai kai stis 2 katastaseis. Diladh einai kai stous 960 epitixontes toy ASEP alla kai stous protous 640 tis listas ton anapliroton.
H erothsh loipon einai h eksis: An oi 436 apofasisoun na apodektoun to monimo diorismo tous meso ths listas ton anapliroton, afto simainei oti oi 436 epilaxontes toy diagonismou tha dioristoun.....h mipos simainei oti oi protoi 436 pou akolouthoun toys 640 ths listas ton anapliroton tha dioristoun??
An kapoios gnorizei thn apanthsh, parakalo peite mou. Efxaristo
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2007, 01:45:19 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: EROTHSH GIA TO 60% KAI TO 40% TON DIORISTEON? TI ISXIEI?????
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:16:51 »

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 29, 2007, 11:47:44 pm »
Είτε είσαι διοριστέος με το 60% είτε με το 40% υποβάλλεις κοινή αίτηση και για τα δύο και πρώτα εξετάζουν την προϋπηρεσία σου και αν σου φτάνει διορίζεσαι με το 40% χωρίς να τους ενδιαφέρει αν είσαι και στο 60%, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη για ποιο πίνακα  είναι η προτίμησή σου. Δηλαδή όλες αυτές οι θέσεις θα αδειάσουν στο 60% και έτσι γίνονται οι συμπληρωματικοί διορισμοί, αλλά προσοχή, για τη δεύτερη φουρνιά του 40% με ακρίβεια θα ξέρεις του χρόνου. Τώρα μόνο γι΄αυτούς που διορίζονται με την πρώτη φουρνιά 40%.

Αποσυνδεδεμένος manolis

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 29, 2007, 11:57:28 pm »
EFXARISTO GIA THN PLIROFORIA,,,,,OMOS H EROTHSH MOU EKSAKOLOUTHEI NA ISXIEI,
VASIKA, AN ENA ATOMO EINAI EPILAXOUSA NOUMERO 50 TOU DIAGONISMOU TOU ASEP, KAI APO TOUS 436 POU VRISKONTAI KAI STIS 2 LISTES (KAI STO 60% KAI STO 40%), OI 50 DIORISTOUN MESO THS LISTAS TON ANAPLIROTON, AFTO SIMAINEI OTI TO ATOMO AFTO THA DIORISTEI ME TO SKEPTIKO OTI PROEKIPSAN ALLES 50 THESEIS APO TH LISTA TON EPITIXONTON TOU DIAGONISMOU TOU ASEP??

KAI PALI EFXARISTO

Αποσυνδεδεμένος angela

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 30, 2007, 10:46:33 am »
καλημέρα!!!μία ερώτηση με μόρια 23,75 και αν έχω δηλώσει ότι αποδέχομαι παντού διορισμό έχω πιθανότητεσ για αναπληρώτρια???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:16:51 »

Αποσυνδεδεμένος matina

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 30, 2007, 01:46:28 pm »
EFXARISTO GIA THN PLIROFORIA,,,,,OMOS H EROTHSH MOU EKSAKOLOUTHEI NA ISXIEI,
VASIKA, AN ENA ATOMO EINAI EPILAXOUSA NOUMERO 50 TOU DIAGONISMOU TOU ASEP, KAI APO TOUS 436 POU VRISKONTAI KAI STIS 2 LISTES (KAI STO 60% KAI STO 40%), OI 50 DIORISTOUN MESO THS LISTAS TON ANAPLIROTON, AFTO SIMAINEI OTI TO ATOMO AFTO THA DIORISTEI ME TO SKEPTIKO OTI PROEKIPSAN ALLES 50 THESEIS APO TH LISTA TON EPITIXONTON TOU DIAGONISMOU TOU ASEP??

KAI PALI EFXARISTO
Αν υπάρξουν κάποιοι που θα επιλέξουν να διοριστούν από το 40% φέτος ενώ είναι και διοριστέοι του ΑΣΕΠ, του χρόνου οι θέσεις που θα μείνουν κενές από ΑΣΕΠ θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες του ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος mpdi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 30, 2007, 05:12:58 pm »
Αγαπητή Μανολι, εγω  ήμουν επιλαχούσα στον προηγούμενο διαγωνισμό ειχα σειρά 1040 και επειδή όντως κάποιοι ΄προτίμησαν να διοριστούν  με το 40 % γιατί  προηγούνται στους διορισμους άρα παίρνουν καλύτερες περιοχές είχαν  μείνει κενές 96  θέσεις .Αυτές οι  κενές  θέσεις που μένουν  απο τον ΑΣΕΠ σύμφωνα  με  την εγκύκλιο  καλύπτονται απο  τους αμέσως επόμενους στην σειρά των επιτιχώντων .Αυτό θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι και θα βγεί  συμπληρωμτική εκγύκλιος που θα καλέι τα άτομα με την σειρά που έχουν στον πίνακα του ΑΣΕΠ.

Μήπως  υπάρχει κάποια νηπιαγωγός που να εργάζεται  στην Δράμα ή να έχει πάρει μετάθεση εκεί ,γιατί εγω πάω με μετάθεση  στην Δράμα  και θα ήθελα πληροφορίες  και γνωριμίες με  συναδέλφους έχω σκοπο να εγκατασταθώ οικογενειακώς εκεί γιατί την Θεσσαλονίκη  δεν την πιάνω με τίποτα .Ευχαριστώ Μαργαρίτα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 30, 2007, 05:16:42 pm από mpdi »

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 31, 2007, 01:53:38 pm »
Manolis αν μπορείς σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες και μικρά γράμματα.
Ευχαριστώ!
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος antrianna

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 31, 2007, 05:36:51 pm »
Manoli νομίζω πως έκανες κάποιο λάθος. Μου δημιούργησες την περιέργεια και έκανα ακριβώς το ίδιο. Πήρα τα 640 άτομα του πίνακα διορισμών και ένα ένα τα κοιτούσα στον πίνακα των διοριστέων του ΑΣΕΠ. Εγώ βρήκα ότι μόνο 102 άτομα από τους 640 είναι στον πίνακα των διοριστέων του ΑΣΕΠ και όχι 436 που λες εσύ.. Κοιτούσες μόνο επίθετο? Γιατί αν είναι έτσι έκανες λάθη. Εγώ κοιτούσα όνομα, επίθετο και όνομα πατέρα για να είμαι σίγουρη. Μήπως κοίταξες περισσότερους από 640? Και κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω γενικά. Από τους 1050 που θα διοριστούν φέτος θα πάρουν 480 από ΑΣΕΠ, 320 από 40%, 180 από τους 30 μηνίτες(οι οποίοι είναι μόνο 2 παρεπιμπτόντως), 50 πολύτεκνους που πάλι νομίζω ότι είναι λιγότεροι... και άλλους 20 από πού?Έίδα μία κοπελιά που έγραψε ότι θα πάρουν 20 από ΙΔΑΥ.. Τί είναι τι ΙΔΑΥ????? Υπάρχει περίπτωση λέτε φέτος να κάνουν συμπληρωματικούς διορισμούς? Καλή επιτυχία σε όλους! Δεν βγαίνει και ο οριστικός πίνακας των αναπληρωτών πανάθεμά τον.. Αυτά....

Αποσυνδεδεμένος cloe

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 31, 2007, 08:02:46 pm »
Καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω 1)αν οι διοριστέοι νηπιαγωγοί πρέπει να περιμένουν τη νέα εγκύκλιο για να καταθέσουν τα χαρτιά τους, 2)καταθέτουν τα χαρτιά τους μόνο αυτοί που έχουν προυπηρεσία ή κι αυτοί που έχουν μαζέψει μόρια από τον διαγωνισμό του ασέπ?

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 31, 2007, 08:09:22 pm »
Καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω 1)αν οι διοριστέοι νηπιαγωγοί πρέπει να περιμένουν τη νέα εγκύκλιο για να καταθέσουν τα χαρτιά τους, 2)καταθέτουν τα χαρτιά τους μόνο αυτοί που έχουν προυπηρεσία ή κι αυτοί που έχουν μαζέψει μόρια από τον διαγωνισμό του ασέπ?

Οι ασεπίτες πρέπει να περιμένουν να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα, για να βγει νέα εγκύκλιος. Γι' αυτούς που διορίζονται με το 40% υπάρχει όριο σταμ όρια ποιοι πρέπει να τα καταθέσουν. Φυσικά δε θα τ ους πάρει όλους αυτούς, αλλά μόνο τον αριθμό που έχει εξαγγείλει.

Αποσυνδεδεμένος cloe

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 31, 2007, 09:46:15 pm »
Pariel,σ'ευχαριστώ πολύ!!! ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656