0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο το ειδατε??http://www.alfavita.gr/epikerotis/ep22_11_08_1651.php
Στην περίπτωση που ένα σεμινάριο ειδικής αγωγής 400 ωρών διοργανώνεται απο ΤΕΙ νοσηλευτικής μετράει;; Μια φίλη μου παρακολουθεί μαθήματα σε ένα τέτοιο σεμινάριο. Σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου του χρόνου και αναρρωτιέμαι αν μετράει. Οι υπεύθυνοι μας απάντησαν πως δεν ξέρουν. Δεν είναι λίγο ύποπτο αυτό;
Παράθεση από: Goldy στις Δεκεμβρίου 11, 2008, 11:04:35 amΣτην περίπτωση που ένα σεμινάριο ειδικής αγωγής 400 ωρών διοργανώνεται απο ΤΕΙ νοσηλευτικής μετράει;; Μια φίλη μου παρακολουθεί μαθήματα σε ένα τέτοιο σεμινάριο. Σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου του χρόνου και αναρρωτιέμαι αν μετράει. Οι υπεύθυνοι μας απάντησαν πως δεν ξέρουν. Δεν είναι λίγο ύποπτο αυτό; Δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω πως ο νόμος λέει οτι πρέπει να είναι απο ΑΕΙ το σεμινάριο,ετήσιο και 400ωρών...Τι λέει ο νόμος πρέπει να ψάξεις γιατι πέφτει εκμετάλλευση(δεν αναγνωρίζονται όλα)
στελνεις λιγο το site του συγκεκριμενου ΦΕΚ??
αρχικα μου το πε ενας συναδελφος και στη συνεχεια βρηκα πληροφοριες απο το σαιτ του πανεπιστημιου αιγαιου.εκει τα λεει ολα αναλυτικα αν ενδιαφερεσαι.
.εμενα μαλιστα με καλεσανε ηδη ;Dαν βεβαια πανε ολα καλα και γινει το σεμιναριο στο ηρακλειο...ελπιζω να πανε ολα καλα