0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!παντως,αν καποιος εντοπισει κανενα ενδιαφερον σεμιναριο στην εκπαιδευση ενηλικων ή στην διαπολιτισμικοτητα(αλλα πιο οικονομικο)αν μπορει ας ενημερωσει!θα του ημουν υποχρεη!
Διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη μια ημερίδα για τη Δυσλεξία με τον καθηγητή Παυλίδη. Ποια είναι η γνώμη σας ? Αξίζει τον κόπο?Διότι από διορισμένους εκπαιδευτικούς δεν άκουσα πολύ καλά λόγια , δεν τον έχουν τόσο σε εκτίμηση. Εγώ δηλώνω άγνοια και θα ήθελα να μάθω περί τίνος πρόκειται..
..ΟΜΩΣ πέρσι έκανα μάθημα σε ένα παιδάκι που πήγαινε για θεραπείες εκεί και είχε τρομερή βελτίωση..
Παράθεση από: sparos στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 11:44:21 am..ΟΜΩΣ πέρσι έκανα μάθημα σε ένα παιδάκι που πήγαινε για θεραπείες εκεί και είχε τρομερή βελτίωση..Το λάθος ξεκινάει από εδώ! Δεν κάνουμε θεραπεία σε παιδί με δυσλεξία, κάνουμε παρέμβαη!!!!!! Θεραπεία γίνεται σε έναν άρρωστο και συνήθως περιλαμβάνει φάρμακα.Όσο για τον Παυλίδη.....αν ψάξετε λίγο στο internet θα δείτε ότι διεθνώς δεν έχει καθόλου καλά σχόλια για τη μέθοδο του....Προσωπικά, όσα παιδάκια έχω δει στο ΚΕΔΔΥ που είμαι και έρχονται από τον Παυλίδη (μάλλον από τα κέντρα που έχει ανοίξει σε ολη την Ελλάδα, γιατί πλέον είναι franchise) και έχουν διάγνωση δυσλεξίας....΄Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του το 25-30% των παιδιών έχει δυσλεξία, ποσοστό τελέιως διαφορετικό από το διεθνές (τόσο μεγάλο "πρόβλημα" έχουμε στην Ελλάδα πιά;).