0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα!! νομικά ίσως είναι σωστό..ηθικά όμως?
ας μεινει και καμμια θεση για τους ακω/αμω, ελεος με τους μονιμους , φτανει πια!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: A06 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 04:50:06 pmκαλησπέρα!! νομικά ίσως είναι σωστό..ηθικά όμως?ας μεινει και καμμια θεση για τους ακω/αμω, ελεος με τους μονιμους , φτανει πια!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:19:11 pmΠαράθεση από: A06 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 04:50:06 pmκαλησπέρα!! νομικά ίσως είναι σωστό..ηθικά όμως?ας μεινει και καμμια θεση για τους ακω/αμω, ελεος με τους μονιμους , φτανει πια!!!!!!!!!!!παιδια για 40 ωρες εργασιας την εβ/δα με κυκλικο ωραριο (αργιες,σαβ/κα,νυχτες κ απογευματα) πληρωνομαι 634 ευρω!εννοειται οτι μου χρωστανε ολη την κανονικη αδεια και πολλα ρεπο που εχω δουλεψει κ δεν μου τα δινει η υπηρεσια.ας μην αναφερω ποσα ειναι τα παγια εξοδα μου καθε μηνα (νοικι,λογαριασμοι κλπ).το ταμειο ειναι παντα μειον!!!!προσπαθω να μαθω αν γινεται.δεν το επιδιωξα ιδιαιτερα.εδωσα γραπτο διαγωνισμο ασεπ εκπαιδευτικων πριν γινω μονιμος κ τωρα με καλεσανε ως αναπληρωτη.προσπαθω να βγαλω μια ακρη γιατι ουτε εγω μπορω να ζησω....
Παράθεση από: ilipa στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:49:11 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:19:11 pmΠαράθεση από: A06 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 04:50:06 pmκαλησπέρα!! νομικά ίσως είναι σωστό..ηθικά όμως?ας μεινει και καμμια θεση για τους ακω/αμω, ελεος με τους μονιμους , φτανει πια!!!!!!!!!!!παιδια για 40 ωρες εργασιας την εβ/δα με κυκλικο ωραριο (αργιες,σαβ/κα,νυχτες κ απογευματα) πληρωνομαι 634 ευρω!εννοειται οτι μου χρωστανε ολη την κανονικη αδεια και πολλα ρεπο που εχω δουλεψει κ δεν μου τα δινει η υπηρεσια.ας μην αναφερω ποσα ειναι τα παγια εξοδα μου καθε μηνα (νοικι,λογαριασμοι κλπ).το ταμειο ειναι παντα μειον!!!!προσπαθω να μαθω αν γινεται.δεν το επιδιωξα ιδιαιτερα.εδωσα γραπτο διαγωνισμο ασεπ εκπαιδευτικων πριν γινω μονιμος κ τωρα με καλεσανε ως αναπληρωτη.προσπαθω να βγαλω μια ακρη γιατι ουτε εγω μπορω να ζησω....Ας τα ειχαμε και εμεις τα 634 ευρω με ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη δημοσοιυ για εμας και τα παιδια μας και να μεναμε και στην πολη μας στο σπιτι μας χωρις ενοικια και δεν ηθελα τιποτα αλλο, 634 και στο χερι και κυκλικο ωαρριο και οτι αλλο θελεις παρα ανεργια
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:52:49 pmΠαράθεση από: ilipa στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:49:11 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:19:11 pmΠαράθεση από: A06 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 04:50:06 pmκαλησπέρα!! νομικά ίσως είναι σωστό..ηθικά όμως?ας μεινει και καμμια θεση για τους ακω/αμω, ελεος με τους μονιμους , φτανει πια!!!!!!!!!!!παιδια για 40 ωρες εργασιας την εβ/δα με κυκλικο ωραριο (αργιες,σαβ/κα,νυχτες κ απογευματα) πληρωνομαι 634 ευρω!εννοειται οτι μου χρωστανε ολη την κανονικη αδεια και πολλα ρεπο που εχω δουλεψει κ δεν μου τα δινει η υπηρεσια.ας μην αναφερω ποσα ειναι τα παγια εξοδα μου καθε μηνα (νοικι,λογαριασμοι κλπ).το ταμειο ειναι παντα μειον!!!!προσπαθω να μαθω αν γινεται.δεν το επιδιωξα ιδιαιτερα.εδωσα γραπτο διαγωνισμο ασεπ εκπαιδευτικων πριν γινω μονιμος κ τωρα με καλεσανε ως αναπληρωτη.προσπαθω να βγαλω μια ακρη γιατι ουτε εγω μπορω να ζησω....Ας τα ειχαμε και εμεις τα 634 ευρω με ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη δημοσοιυ για εμας και τα παιδια μας και να μεναμε και στην πολη μας στο σπιτι μας χωρις ενοικια και δεν ηθελα τιποτα αλλο, 634 και στο χερι και κυκλικο ωαρριο και οτι αλλο θελεις παρα ανεργιαδεν μενω στην πολη μου αλλα 320 χιλ μακρια,το νοικι μου ειναι 300 ευρω,τα κοινοχρηστα μεσο ορο 60 ευρω,η δεη 25 ευρω,το ιντερνετ 30 ευρω,το δανειο 60 ευρω,βενζινη 80 ευρω.αυτα ειναι τα μονιμα εξοδα συνολο 555 ευρω.μενουν αλλα 79 ευρω το μηνα για φαγητο,προσωπικα κ εκτακτα εξοδα.εχει μεγαλη διαφορα απ'το να'μαι ανεργος?τεσ/πα.ευχαριστω για τον χρονο σας..
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:52:49 pmΠαράθεση από: ilipa στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:49:11 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:19:11 pmΠαράθεση από: A06 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 04:50:06 pmκαλησπέρα!! νομικά ίσως είναι σωστό..ηθικά όμως?ας μεινει και καμμια θεση για τους ακω/αμω, ελεος με τους μονιμους , φτανει πια!!!!!!!!!!!παιδια για 40 ωρες εργασιας την εβ/δα με κυκλικο ωραριο (αργιες,σαβ/κα,νυχτες κ απογευματα) πληρωνομαι 634 ευρω!εννοειται οτι μου χρωστανε ολη την κανονικη αδεια και πολλα ρεπο που εχω δουλεψει κ δεν μου τα δινει η υπηρεσια.ας μην αναφερω ποσα ειναι τα παγια εξοδα μου καθε μηνα (νοικι,λογαριασμοι κλπ).το ταμειο ειναι παντα μειον!!!!προσπαθω να μαθω αν γινεται.δεν το επιδιωξα ιδιαιτερα.εδωσα γραπτο διαγωνισμο ασεπ εκπαιδευτικων πριν γινω μονιμος κ τωρα με καλεσανε ως αναπληρωτη.προσπαθω να βγαλω μια ακρη γιατι ουτε εγω μπορω να ζησω....Ας τα ειχαμε και εμεις τα 634 ευρω με ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη δημοσοιυ για εμας και τα παιδια μας και να μεναμε και στην πολη μας στο σπιτι μας χωρις ενοικια και δεν ηθελα τιποτα αλλο, 634 και στο χερι και κυκλικο ωαρριο και οτι αλλο θελεις παρα ανεργιαΜήν ζητάτε τα ρέστα από κάποιον που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα! τα χρήματα που δεν παίρνετε, ενώ το σύνταγμα μιλάει για υποχρέωση του κράτους για εργασία στους πολίτες του, να τα ζητήσετε από αυτούς που έχουν μισθό 10000 το μήνα, ή και παραπάνω + όλα τα έξοδά τους πληρωμένα! έλεος με την ανθρωποφαγία, γιατί κάποιος προσπαθεί να παίρνει 1000 ευρώ το μήνα κάνοντας δύο δουλειές!
Παράθεση από: debio στις Νοεμβρίου 19, 2011, 06:47:22 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:52:49 pmΠαράθεση από: ilipa στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:49:11 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:19:11 pmΠαράθεση από: A06 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 04:50:06 pmκαλησπέρα!! νομικά ίσως είναι σωστό..ηθικά όμως?ας μεινει και καμμια θεση για τους ακω/αμω, ελεος με τους μονιμους , φτανει πια!!!!!!!!!!!παιδια για 40 ωρες εργασιας την εβ/δα με κυκλικο ωραριο (αργιες,σαβ/κα,νυχτες κ απογευματα) πληρωνομαι 634 ευρω!εννοειται οτι μου χρωστανε ολη την κανονικη αδεια και πολλα ρεπο που εχω δουλεψει κ δεν μου τα δινει η υπηρεσια.ας μην αναφερω ποσα ειναι τα παγια εξοδα μου καθε μηνα (νοικι,λογαριασμοι κλπ).το ταμειο ειναι παντα μειον!!!!προσπαθω να μαθω αν γινεται.δεν το επιδιωξα ιδιαιτερα.εδωσα γραπτο διαγωνισμο ασεπ εκπαιδευτικων πριν γινω μονιμος κ τωρα με καλεσανε ως αναπληρωτη.προσπαθω να βγαλω μια ακρη γιατι ουτε εγω μπορω να ζησω....Ας τα ειχαμε και εμεις τα 634 ευρω με ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη δημοσοιυ για εμας και τα παιδια μας και να μεναμε και στην πολη μας στο σπιτι μας χωρις ενοικια και δεν ηθελα τιποτα αλλο, 634 και στο χερι και κυκλικο ωαρριο και οτι αλλο θελεις παρα ανεργιαΜήν ζητάτε τα ρέστα από κάποιον που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα! τα χρήματα που δεν παίρνετε, ενώ το σύνταγμα μιλάει για υποχρέωση του κράτους για εργασία στους πολίτες του, να τα ζητήσετε από αυτούς που έχουν μισθό 10000 το μήνα, ή και παραπάνω + όλα τα έξοδά τους πληρωμένα! έλεος με την ανθρωποφαγία, γιατί κάποιος προσπαθεί να παίρνει 1000 ευρώ το μήνα κάνοντας δύο δουλειές!ανθρωποφαγια δεν ειναι να καταδικαζεις τον διπλοθεσιτη που με λαμογια και ψεμματα προσπαθει να αυξησει το εισοδημα του, ανθρωποφαγια ειναι να παιρνεις μισθο πανεπιστημιακης εκπαιδευσης και να θες και δευτερη θεση απο καποιον που πηγαινει ωρομισθιος η αναπληρωτης............μπορεις να μου πεις ποια ειναι η υπηρεσια που δινει σε μονιμο πανεπιστημιακης εκπαιδευσης 550 ευρω εκτος εαν ανηκεις και εσυ στους μονιμους που θελουν και την δευτερη δουλεια, εχουμε πολλα απο αυτα τα λαμογια που μπηκαν στο δημοσιο χωρις εξετασεις αλλα με γνωριμιες και σεμιναρια και πιστευουν οτι το εκαναν μαγαζι τους
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:52:49 pmΠαράθεση από: ilipa στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:49:11 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:19:11 pmΠαράθεση από: A06 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 04:50:06 pmκαλησπέρα!! νομικά ίσως είναι σωστό..ηθικά όμως?ας μεινει και καμμια θεση για τους ακω/αμω, ελεος με τους μονιμους , φτανει πια!!!!!!!!!!!παιδια για 40 ωρες εργασιας την εβ/δα με κυκλικο ωραριο (αργιες,σαβ/κα,νυχτες κ απογευματα) πληρωνομαι 634 ευρω!εννοειται οτι μου χρωστανε ολη την κανονικη αδεια και πολλα ρεπο που εχω δουλεψει κ δεν μου τα δινει η υπηρεσια.ας μην αναφερω ποσα ειναι τα παγια εξοδα μου καθε μηνα (νοικι,λογαριασμοι κλπ).το ταμειο ειναι παντα μειον!!!!προσπαθω να μαθω αν γινεται.δεν το επιδιωξα ιδιαιτερα.εδωσα γραπτο διαγωνισμο ασεπ εκπαιδευτικων πριν γινω μονιμος κ τωρα με καλεσανε ως αναπληρωτη.προσπαθω να βγαλω μια ακρη γιατι ουτε εγω μπορω να ζησω....Ας τα ειχαμε και εμεις τα 634 ευρω με ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη δημοσοιυ για εμας και τα παιδια μας και να μεναμε και στην πολη μας στο σπιτι μας χωρις ενοικια και δεν ηθελα τιποτα αλλο, 634 και στο χερι και κυκλικο ωαρριο και οτι αλλο θελεις παρα ανεργιαΣυνάδελφε πολύ χαμηλά βάζεις τον πήχη (630Ε και εισαι ικανοποιημένος). Όχι τιποτα αλλο αλλά τέτοια βλέπουν οι επάνω και μας πατούν στο λαιμό. Επίσης έχε κατα νού ότι ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πτυχιούχοι ΑΕΙ δεν έχουν διοτιστεί στο δημόσιο υποχρεωτικά με το πτυχίο τους, μπορεί να είναι και ως ΥΕ ή ΔΕ.
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 07:04:57 pmΠαράθεση από: debio στις Νοεμβρίου 19, 2011, 06:47:22 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:52:49 pmΠαράθεση από: ilipa στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:49:11 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 19, 2011, 05:19:11 pmΠαράθεση από: A06 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 04:50:06 pmκαλησπέρα!! νομικά ίσως είναι σωστό..ηθικά όμως?ας μεινει και καμμια θεση για τους ακω/αμω, ελεος με τους μονιμους , φτανει πια!!!!!!!!!!!παιδια για 40 ωρες εργασιας την εβ/δα με κυκλικο ωραριο (αργιες,σαβ/κα,νυχτες κ απογευματα) πληρωνομαι 634 ευρω!εννοειται οτι μου χρωστανε ολη την κανονικη αδεια και πολλα ρεπο που εχω δουλεψει κ δεν μου τα δινει η υπηρεσια.ας μην αναφερω ποσα ειναι τα παγια εξοδα μου καθε μηνα (νοικι,λογαριασμοι κλπ).το ταμειο ειναι παντα μειον!!!!προσπαθω να μαθω αν γινεται.δεν το επιδιωξα ιδιαιτερα.εδωσα γραπτο διαγωνισμο ασεπ εκπαιδευτικων πριν γινω μονιμος κ τωρα με καλεσανε ως αναπληρωτη.προσπαθω να βγαλω μια ακρη γιατι ουτε εγω μπορω να ζησω....Ας τα ειχαμε και εμεις τα 634 ευρω με ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη δημοσοιυ για εμας και τα παιδια μας και να μεναμε και στην πολη μας στο σπιτι μας χωρις ενοικια και δεν ηθελα τιποτα αλλο, 634 και στο χερι και κυκλικο ωαρριο και οτι αλλο θελεις παρα ανεργιαΜήν ζητάτε τα ρέστα από κάποιον που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα! τα χρήματα που δεν παίρνετε, ενώ το σύνταγμα μιλάει για υποχρέωση του κράτους για εργασία στους πολίτες του, να τα ζητήσετε από αυτούς που έχουν μισθό 10000 το μήνα, ή και παραπάνω + όλα τα έξοδά τους πληρωμένα! έλεος με την ανθρωποφαγία, γιατί κάποιος προσπαθεί να παίρνει 1000 ευρώ το μήνα κάνοντας δύο δουλειές!ανθρωποφαγια δεν ειναι να καταδικαζεις τον διπλοθεσιτη που με λαμογια και ψεμματα προσπαθει να αυξησει το εισοδημα του, ανθρωποφαγια ειναι να παιρνεις μισθο πανεπιστημιακης εκπαιδευσης και να θες και δευτερη θεση απο καποιον που πηγαινει ωρομισθιος η αναπληρωτης............μπορεις να μου πεις ποια ειναι η υπηρεσια που δινει σε μονιμο πανεπιστημιακης εκπαιδευσης 550 ευρω εκτος εαν ανηκεις και εσυ στους μονιμους που θελουν και την δευτερη δουλεια, εχουμε πολλα απο αυτα τα λαμογια που μπηκαν στο δημοσιο χωρις εξετασεις αλλα με γνωριμιες και σεμιναρια και πιστευουν οτι το εκαναν μαγαζι τουςρωτηστε ποσα πηρε καθαρα τον τελευταιο μηνα ενας αγαμος τε νεοδιοριστος του υπουργειου υγειας.καποιον γνωστο θα εχετε σιγουρα(τα ποσα κυμαινονται απο 640ευρω εως 690 περιπου το μηνα).555ευρω ειπα οτι ειναι οσα πρεπει να ξοδεψω για να πληρωσω λογαριασμος.(να διαβαζετε παρακαλω σωστα τα μνμ μου για αποφυγη παρεξηγησεων).ρωτηστε επισης πωσ ειναι να δουλευεις εχοντας 45-50 ζωες υπ'ευθυνη σου χωρις αλλο να σε βοηθαει, πως ειναι να μη κανεις διαλειμμα κ να περιμενεις να τελειωσει το 8ωρο για να πας τουαλετα γιατι απλουστατα δεν προλαβαινεις να πας οσο δουλευεις,ρωτηστε πως ειναι να εργαζεσαι 15 το μεσημερι εως 23 το βραδυ τη μια μερα,07 το πρωι εως 15 το μεσημερι την επομενη κ καπακι 23 τη νυχτα εως 07 την ιδια μερα (ειναι το γνωστο στους κυκλους μας απογευμα-πρωι-νυχτα!!!!).ρωτηστε τελος αν αξιζουν ολα αυτα (κ πολλα αλλα που συμβαινουν στον χωρο μου) 634ευρω!!!!!!!χωρις καμια διαθεση να απολογηθω αναφερω οτι ανηκω σ'αυτους τους λιγους που ειναι απο φτωχη οικογενεια, μπηκαν με το σπαθι τους στο δημοσιο,εργαζονται χωρις να παιρνουν μαυρα,πληρωνουν φορους κ επιδοματα αλληλεγγυης για να παιρνετε εσεις οι ανεργοι επιδομα ανεργιας,εχουν κανει μεχρι κ 3 δουλειες ταυτοχρονα για να τα βγαλουν περα και πολλα αλλα...τελος ανηκω σ'αυτους τους λιγους χαριν στους οποιους υπαρχει ακομα το εθνικο συστημα υγειας......λαμογια δημ.υπαλληλους ξερω πολλους,τους βλεπω καθε μερα κ τους σιχαινομαι περισσοτερο απο οτι εσεις!!!!!!!σας αφηνω...πρεπει να ξεκουραστω γιατι το χτεσινο σαββατοβραδο που οι περισσοτεροι βγηκατε βολτα ή κοιμοσαστε εγω δουλευα.....