0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά νευρίασα χθες, ένιωσα σαν πειραματόζωο που μου κάνουν ενέσεις!!!200 άτομα πάνω από μένα, 40 μετά και τώρα 555555555???Αλλά ξέρετε τι σκέφτομαι...πήραν και 1061, είμαι 1066 εεεεεεεεεεε σκέφτομαι πόσο χειρότερα από μένα θα είναι ο/η 1062
Καλημερα συναδελφοι κ Χρονια πολλα για την ημερα!Εχω ευχαριστα νεα: στην σελιδα paideia-ergasia λεει οτι εωσ αυριο θα γινουν προσληψεισ αναπληρωτων πρωτοβαθμιασ, δεν λεει αν ειναι πληρουσ η μειωμενου......κι επισης για τουσ Ηρακλειωτεσ και Ηρακλειωτισεσ, μια φιλη μου ειπε οτι ο αιρετος εγραψε οτι υπαρχουν 150 κενα αγγλικων σε ολοημερα περιπου ακομα..βεβαια θα καλυφθουν ολα?...δεν ξερει κανενασ...ελπιζω να σασ εφτιαξα λιγο την διαθεση...Εχω και καποιεσ ερωτησεισ για τουσ αμω:1) οταν ειναι αργιεσ, πληρωνονται κ περνουν κ την προυπηρεσια?2) πρεπει να κανουν κι αυτοι εξετασεισ υγειασ?3) τον δεκεμβριο π.χ. αν δουλεψουν τις μισεσ ημερεσ θα παρουν τον κανονικο μισθο που περνουν κ τουσ αλλουσ μηνεσ? απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι 500 ευρω για 15 ωρεσ.οποιος γνωριζει, ασ ενημερωσει...ευχαριστω...υπομονη μεχρι αυριο...εχει ο Θεος!
Παιδιά μήπως ο αιρετός απο την Κρήτη έδωσε κενά και για τους άλλους νομούς του νησιού?
Παράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 17, 2011, 10:40:50 amΚαλημέρα και από μένα παιδιά!Εγώ και πάλι πιστεύω θα ξαναβγούν και ΑΚΩ και ΑΜΩ.Αποκλείεται να καλύφθηκαν τα κενά, πέρσι β'βάθμια καλούσαν μέχρι το Μάρτιο.Το μόνο που εύχομαι είναι να γίνει κάτι πριν τα Χριστούγεννα.κι εγω πιστευω οτι θα ξαναβγουν απο ολα,κι εχεις δικιο οτι καλουσε η δευτεροβαθμια μεχρι μαρτιο περσι, εγω αλλωστε δουλεψα φλεβαρη, αλλα αντικατεστησα κοπελα που εμεινε εγκυος και κυριο σε αναρρωτικη... μην το ξεχναμε.. οχι κενο σχολειου...
Καλημέρα και από μένα παιδιά!Εγώ και πάλι πιστεύω θα ξαναβγούν και ΑΚΩ και ΑΜΩ.Αποκλείεται να καλύφθηκαν τα κενά, πέρσι β'βάθμια καλούσαν μέχρι το Μάρτιο.Το μόνο που εύχομαι είναι να γίνει κάτι πριν τα Χριστούγεννα.
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 17, 2011, 11:12:20 amΠαράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 17, 2011, 10:40:50 amΚαλημέρα και από μένα παιδιά!Εγώ και πάλι πιστεύω θα ξαναβγούν και ΑΚΩ και ΑΜΩ.Αποκλείεται να καλύφθηκαν τα κενά, πέρσι β'βάθμια καλούσαν μέχρι το Μάρτιο.Το μόνο που εύχομαι είναι να γίνει κάτι πριν τα Χριστούγεννα.κι εγω πιστευω οτι θα ξαναβγουν απο ολα,κι εχεις δικιο οτι καλουσε η δευτεροβαθμια μεχρι μαρτιο περσι, εγω αλλωστε δουλεψα φλεβαρη, αλλα αντικατεστησα κοπελα που εμεινε εγκυος και κυριο σε αναρρωτικη... μην το ξεχναμε.. οχι κενο σχολειου...Eτσι ακριβως ειναι!Κ εγω πηγα τελη φλεβαρη ακω ββαθμια λογω αδειας εγκυμοσυνης!Αργουτσικα βεβαια αλλα...ηταν τα ιδια λεφτα σα να εργαζομουν αμω απο νοεμβρη!