0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο βρε Τάνια. Έχεις μια αδυναμία στα θαυμαστικά ή μου φαίνεται?
Tάνια του 84 είσαι γεννηθείς? Μπράβο μου άρεσε πολύ αυτό το μικρή είμαι ακόμα γιατί είμαι του 85 και από φέτος αισθάνομαι όχι και τόσο μικρή Αλλά σοβαρά τώρα και μόνο που περνάνε τα χρόνια και τα ζούμε..αυτό είναι ζωή..είτε 35, είτε 45 ....
Αααα ξέχασα..βγήκαν για β'βάθμια.Αυτό σημαίνει ότι δεν κοιμήθηκαν ακόμα?Κινείται κάτι δηλ?
Παράθεση από: Giannis1 στις Δεκεμβρίου 09, 2011, 07:20:02 pmΜπράβο βρε Τάνια. Έχεις μια αδυναμία στα θαυμαστικά ή μου φαίνεται? Είμαι μικρή ακόμα και γράφω και πολλά sms και έχω μια αδυναμία στα θαυμαστικά,ερωτηματικά,τελείες και τα λοιπά!!!
Παράθεση από: Κλεοπάτρα.Μ στις Δεκεμβρίου 09, 2011, 07:56:51 pmTάνια του 84 είσαι γεννηθείς? Μπράβο μου άρεσε πολύ αυτό το μικρή είμαι ακόμα γιατί είμαι του 85 και από φέτος αισθάνομαι όχι και τόσο μικρή Αλλά σοβαρά τώρα και μόνο που περνάνε τα χρόνια και τα ζούμε..αυτό είναι ζωή..είτε 35, είτε 45 .... Αστειεύεσαι?Εγώ αισθάνομαι πιτσιρίκα ακόμα!Τι κι αν έκλεισα τα 27?Τι κι αν έχω ένσημα από τα 20?Αφού σύνταξη δεν πρόκειται να πάρω ποτέ τουλάχιστον ας μείνω πιτσιρίκα για πάντα!!!Με ότι συνεπάγεται αυτό έτσι?Εννοώ ανεμελιά και παιδικότητα αλλά όχι ενοχλητικό παλιμπαιδισμό!!!Αυτά!!!Και θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ θαυμαστικά και ερωτηματικά και φατσούλες όποτε μπορώ!!!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Δεκεμβρίου 09, 2011, 08:02:38 pmΠαράθεση από: Κλεοπάτρα.Μ στις Δεκεμβρίου 09, 2011, 07:56:51 pmTάνια του 84 είσαι γεννηθείς? Μπράβο μου άρεσε πολύ αυτό το μικρή είμαι ακόμα γιατί είμαι του 85 και από φέτος αισθάνομαι όχι και τόσο μικρή Αλλά σοβαρά τώρα και μόνο που περνάνε τα χρόνια και τα ζούμε..αυτό είναι ζωή..είτε 35, είτε 45 .... Αστειεύεσαι?Εγώ αισθάνομαι πιτσιρίκα ακόμα!Τι κι αν έκλεισα τα 27?Τι κι αν έχω ένσημα από τα 20?Αφού σύνταξη δεν πρόκειται να πάρω ποτέ τουλάχιστον ας μείνω πιτσιρίκα για πάντα!!!Με ότι συνεπάγεται αυτό έτσι?Εννοώ ανεμελιά και παιδικότητα αλλά όχι ενοχλητικό παλιμπαιδισμό!!!Αυτά!!!Και θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ θαυμαστικά και ερωτηματικά και φατσούλες όποτε μπορώ!!! Που είσαι ρε Τάνια να ενώσουμε τις τρέλες μας???Τυπικά ενννοώ φεύγουμε από αυτό που λέμε μικρούλα αλλά όσον αφορά το πως νιώθω..νομίζω ότι βαδίζω ανάποδα. Δεν ξέρω για το δικό σας περίγυρο αλλά ο δικός μου ζει σε μια κατάσταση ρουτίνας, που δεν αντέχει πια καθόλου το ξενύχτι, που όλο λέει 'πάνε αυτά' για εμάς κτλπ...Εγώ όμως συνεχίζω απτόητη... λέτε όλη αυτή η αναμονή κάθε χρόνο να μας έχει κάνει αναίσθητους??
Μα πως να μην είσαι ευτυχισμένη εκεί με τις μπουγατσούλες σου, τους ντοματοκεφτέδες του "Πίνακα" και αυτό το απίστευτο ροκάδικο που δεν θα ξεχάσω με ζωντανή μουσική, τον Chris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μα τι ωραία πράγματα Ο Μάρκος πάντως θα βαρέθηκε κι'αυτός να περιμένει και θα πήγε για ποτό..μόνο εγώ περιμένω ακόμα
Παράθεση από: Κλεοπάτρα.Μ στις Δεκεμβρίου 09, 2011, 08:52:07 pmΜα πως να μην είσαι ευτυχισμένη εκεί με τις μπουγατσούλες σου, τους ντοματοκεφτέδες του "Πίνακα" και αυτό το απίστευτο ροκάδικο που δεν θα ξεχάσω με ζωντανή μουσική, τον Chris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μα τι ωραία πράγματα Ο Μάρκος πάντως θα βαρέθηκε κι'αυτός να περιμένει και θα πήγε για ποτό..μόνο εγώ περιμένω ακόμα Θα σ'αφήσω κι εγώ τώρα!Πάω κι εγώ για ποτό!Καλή υπομονή!Και καλό ΣΚ!!!Με 3 θαυμαστικά Γιάννη!!!
Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω ολες τις φασεις προσληψης αναπληρωτων? ευχαριστω