0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
E ρε και να πας κανα νησί με 200 κατοίκους, κανά χωριουδάκι στην άκρη του πουθενά παρέα με λύκους...these are!
Η υφυπουργός επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις υποστηρίζοντας ότι με το νέο σχεδιασμό συνολικά της εκπαίδευσης, οι μαθητές ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους στην αγγλική γλώσσα στην Γ' Γυμνασίου οπότε μπορούν να λάβουν είτε δημόσιο πτυχίο είτε πτυχίο από «φορέα αναγνωρισμένο από την ΕΕ».ΠαράθεσηΓεια σας παιδιά!!χωρίς εξετάσεις θα λαμβάνουν πτυχίο?
Έχουμε κανένα νέο για Ε φάση?Χθες πήρα τηλεφωνο στην α/θμια Ηρακλειο για να ρωτήσω τα κενά, και μου είπαν οτι ειναι πολλά!!Επίσης ότι περιμένουν προσλήψεις μιας και τα κενά έχουν σταλθεί στο Υπουργείο!!
τώρα πρέπει να παρακολουθούμε και τις μεταθέσεις για να δούμε σε ποιες απομακρυσμένες περιοχές θα πάνε κάποιοι ως αναπληρωτές με το νέο μισθολόγιο εγω παντως δεν παω πουθενάΠαράθεσηΟύτε και εγώ πάω!!!Αλλά και φέτος δεν έβαλα ΑΜΩ παρά μόνο κοντά στο σπίτι μου..δεν τα βγάζεις περα οικονομικά!!!Και απορώ πως συνάδελφοι επιλέγουν να πηγαίνουν ως ΑΜΩ μακριά απο το σπίτι τους...
Ούτε και εγώ πάω!!!Αλλά και φέτος δεν έβαλα ΑΜΩ παρά μόνο κοντά στο σπίτι μου..δεν τα βγάζεις περα οικονομικά!!!Και απορώ πως συνάδελφοι επιλέγουν να πηγαίνουν ως ΑΜΩ μακριά απο το σπίτι τους...
Ο.Λ.Μ.Ε.Ερμού & Κορνάρου 2ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255FAX: 210 33 11 338www.olme.gre-mail:olme@otenet.gr Αθήνα, 22/11/2011ΠΡΟΣ: τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ: Τρικάλων, Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας Θέμα: Στάση εργασίας και παραστάσεις διαμαρτυρίας για την απόφαση απόσπασης εκπαιδευτικού του ΠΥΣΔΕ Τρικάλων σε άλλο Νομό Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καταγγέλλει ως απαράδεκτη την ενέργεια της Περιφερειακής Διευθύντριας Α' &
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 22, 2011, 04:10:35 pmΟ.Λ.Μ.Ε.Ερμού & Κορνάρου 2ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255FAX: 210 33 11 338www.olme.gre-mail:olme@otenet.gr Αθήνα, 22/11/2011ΠΡΟΣ: τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ: Τρικάλων, Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας Θέμα: Στάση εργασίας και παραστάσεις διαμαρτυρίας για την απόφαση απόσπασης εκπαιδευτικού του ΠΥΣΔΕ Τρικάλων σε άλλο Νομό Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καταγγέλλει ως απαράδεκτη την ενέργεια της Περιφερειακής Διευθύντριας Α' &