*

Αποστολέας Θέμα: Υπερβολική τιμή για ιδιαίτερα μαθηματικων???  (Αναγνώστηκε 6581 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Υπερβολική τιμή για ιδιαίτερα μαθηματικων???
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:26:22 pm »
Συμφωνώ Bitch...............

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:19:53 »

Αποσυνδεδεμένος lkjhgfd

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:32:34 pm »
Ακούστε σκηνικό:Μαθητής, όταν ο καθηγητής τον ρωτά το όνομά του στην τάξη, λέει:" ε τι κύριε τώρα κάνετε πως δε με ξέρετε;" Τον πιάνει στο διάλειμμα αυτός ο καθηγητής λέγοντάς του ότι έτσι και ξαναγίνει κάτι τέτοιο "θα του σπάσει τα πόδια".
Συγγνώμη για το άσχετο του μηνύματος, αλλά είναι δύσκολο να βάζεις όριο σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ;) 
"Come out come out wherever you are..."

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:35:19 pm »
ρε παιδιά, ειλικρινά....τέτοια ξεφτίλα δε την ήθελα ακόμα και αν μου λειπαν 1225 ευρώ!!! ήμαρτον!!!

και ξέρετε τι μου τη σπάει περισσότερο;
1. ότι υπάρχουν ένα σωρό άνεργοι εκεί έξω ενώ οι μονιμάδες έχουν τουλάχιστον ένα σταθερό εισόδημα
2. ότι όταν διορίζονται ξέρουν πάρα πολύ καλά ώς πόσα λεφτά το ανώτερο θα πάρουν...Αν δεν τους φτάνουν γιατί έχουν συνηθίσει τη μεγάλη ζωή να μην αποδέχονται τον διορισμό...να τον απαρνουνται και να διοριστεί ο επόμενος...
3. γιατί δε μπορεί ρε φίλε να αυτο-αποκαλείσαι "λειτουργός" αλλά να συμπεριφέρεσαι σα "στυγνός επαγγελματίας"
4. γιατί  υπηρετείς τη ΔΗΜΟΣΙΑ εκπ/ση ( με όλα της τα χάλια ) και με τη συμπεριφορά αυτή προμοτάρεις...την ιδιωτική πρωτοβουλία ( και δίνεις αβάντα τα χάλια να πολλαπλασιάζονται ες αεί)
5. γιατί ρε γμτ δεν είναι ηθικό να ζητάς λεφτά για κάτι που πληρώνεσαι για να προσφέρεις δωρεάν στους μαθητές σου....  >:( >:( >:(

και για μένα, το οικονομικό που πολλοί μπορεί να επικαλεστούν δεν δικαιολογεί τίποτα απο τα παραπάνω.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:41:18 pm από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος nickkk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:36:43 pm »
Αυτά τα τηλέφωνα λειτουργούν μόνο τις καθημερηνές μέχρι το μεσημέρι,ε? καπως ετσί το φαντάζομαι..

μάλιστα.. 8α δω τι θα κάνω {αυριο έχω και 5ωρο  ;)}

ΚΑι μένα με κάνει να αισθάνομαι πολύ άβολα αυτή η συζήτηση. Πάντως γράφω για να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν περιπτώσεις καθηγητών σε νησιά που προσφέρουν και αφειλοκερδώς μαθήματα εκτός ωραρίου.
Όμως, δυσκολευομαι να κατηγορήσω και τον συγκεκριμένο καθηγητή.
Αν δεν είχες 25 Ευρώ τι θα γινόταν?

εμάς ο φυσικός μας πρότεινε μόνος του και πάμε για κανα δύωρο την βδομάδα χωρις να έχει κάποιο κέρδος..
όταν εγώ πρότεινα στους συμμαθητές μου να ρωτήσουμε μη τυχον δεχτεί και ο μαθηματικός, αυτοί ή δεν νοιαστηκαν {μερικοι}, και άλλοι, οπως είπα και "πιό πάνω" θεώρησαν πως στα μαθηματικα είναι χάσιμο χρόνου γιατι θα μένει ασ πούμε ο ένας πίσω λόγω των αποριών του άλλου και άλλα τέτοια.. γι'αυτο και τελικά κάνει ο καθένας οτι πιστεύει πως είναι καλύτερο για τον ευατό του στην τελική.. πάντος, είμαι 99% σίγουρος πως αν του το λέγαμε όλοι σαν τάξη θα δεχόνταν.. απλά δεν έγινε.. στην τάξη μας πολλοί δεν νοιάζονται επειδή τα έχουν "γράψει" και άλλοι που δεν είναι τόσο καλοί προσπαθούν να βρούν μια λύση, αλλά όταν δεν μπορύν να συνενοηθούν μεταξύ τους τι περιμένεις..
αν δεν είχα τα 25 ευρώ προφανώς θα..παρακάλαγα μπας και την κατεβάσει κ αλλο.. ;D
ή θα περίμενα ώσπου να φανεί κάααποια εναλακτική λύση..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:19:53 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:43:55 pm »
εγώ nickkk στη θέση σου θα επέμενα να το ζητήσουμε όλοι σαν τάξη...και αν κάποιος έχει απορίες αυτό θα είναι για λίγο καιρό ...ώσπου να καλύψει τα κενά του....στο μεταξύ οι πιο προχωρημένοι τα εμπεδώνουν καλύτερα και μετά, όταν το επίπεδο θα είναι λίγο πολύ κοινό, θα προχώραγε το τμήμα όλο μαζί....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος lkjhgfd

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:46:09 pm »
ρε παιδιά, ειλικρινά....τέτοια ξεφτίλα δε την ήθελα ακόμα και αν μου λειπαν 1225 ευρώ!!! ήμαρτον!!!
Δε φταίει μόνο ο καθηγητής. Φταίει και η μάνα, που αντί να το σταματήσει το παιδί της από αυτόν τον καθηγητή μετά από το σκηνικό (εγώ αυτό θα έκανα), καμαρώνει ότι το στέλνει στο "διορισμένο και πιο ακριβό". Εξάλλου πώς θα πάρει το 20άρι στον έλεγχο αν δεν τον πληρώνει; Σημειωτέον βάζει εικοσάρια μόνο στα ιδιαίτερά του

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:50:15 pm »
αφού δε βγαίνει κανένας να τον ξεμπροστιάσει....

εννοείται φταίνε και οι γονείς ...όχι μόνο αυτοί που πληρώνουν αλλά και αυτοί που σιωπούν...
και στην τελική, ένα πολύ απλό θα μπορούσε να είναι η απόκλιση γραπτού με προφορικό..
δε γίνεται ρε φίλε να χει 20 στο τετράμηνο και να γράφει 4.2!!! εκεί και ο μαθητής να χάνει μονάδες και ο καθηγητής να ελέγχεται....και όταν λέω να ελέγχεται... άμα οι αποκλίσεις είναι μεγάλες και πολλές ας τοποθετηθεί υποχρεωτικά στο γυμνάσιο ( που δεν έχει και πολύ χρήμα ) και ας έρθει στο λύκειο ο επόμενος...εκεί να δεις πώς πονάει....

Αποσυνδεδεμένος nickkk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:55:51 pm »
Δε φταίει μόνο ο καθηγητής. Φταίει και η μάνα, που αντί να το σταματήσει το παιδί της από αυτόν τον καθηγητή μετά από το σκηνικό (εγώ αυτό θα έκανα), καμαρώνει ότι το στέλνει στο "διορισμένο και πιο ακριβό". Εξάλλου πώς θα πάρει το 20άρι στον έλεγχο αν δεν τον πληρώνει; Σημειωτέον βάζει εικοσάρια μόνο στα ιδιαίτερά του
κοιτάξτε..
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ να μην γενικεύουμε το θέμα..κάθε περίπτωση είναι διαφορετική { και δεν πιστεύω, μακάρι να αποδειχθω και σωστός, πως η μαμά μου ή ο συγκεκρημένος καθηγητής σκέφτεται με αυτον τον τρόπο}..
αν έχετε αυτό το στερεότυπο στο μυαλό σας και θέλετε να εκφράσετε τους προβληματισούς σας κάντε το σε άλλο topic..
δεν το λέω για να σας προσβάλλω..σεβαστές όλες οι γνώμες.. απλά ξεφεύγουμε πολύ απο το θέμα
είναι γνωστά τα  προβλήματα με την παραπαιδεία, κτλ κτλ κλτ

Αποσυνδεδεμένος lkjhgfd

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 11:01:41 pm »
Κανείς δε γενικεύει. Αναφέρθηκε συγκεκριμένο παράδειγμα

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 11:03:00 pm »
όντως nickkk - αναφερόμαστε σε συγκεκριμένο παράδειγμα...

και φυσικά δεν αναφερόμαστε σε σένα ή τον καθηγητή σου. Αλλά απλά επειδή η αρχική σου απορία ουσιαστικά απαντήθηκε, προχωρήσαμε το θεμα παραπέρα.... ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος nickkk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 11:06:25 pm »
με κάνετε και νιώθω αμήχανα ???  ???
δεν ξέρω γιατί..
α, και.. ευχαριστώ όσους με βοήθησαν σχετικά με την/τις ερωτήσεις μου  :)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 11:10:36 pm »
καθόλου αμήχανα δε θα πρέπει να αισθάνεσαι. Εσύ ζητάς αυτό που θεωρείς καλύτερο για τον εαυτό σου.
αν κάποιος θα έπρεπε να αισθάνεται αμήχανα θα ήταν ο καθηγητής σου.

εν πάσει περιπτώσει...ό,τι και να διαλέξεις σου εύχομαι καλή επιτυχία στις πανελλαδικές! και να συμπληρώσεις "σοφά" το μηχανογραφικό σου!  ;)

Αποσυνδεδεμένος lkjhgfd

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 11:15:19 pm »
μη νιώθεις αμήχανα, δεν εχει να κάνει με σένα...

Αποσυνδεδεμένος physikos4

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 11:38:52 pm »
Νικ σου κάνει πολύ καλή τιμή ...και όταν λέω τιμή ,εννοώ.... Τιμή ! Ένας γιατρός σε μία ώρα παίρνει από 200 εώς 1500 ευρώ .Ένας δικηγόρος για μια ώρα παίρνει από 150 (μόνο για υπογραφή) έως 1000 ευρώ! Ένας μηχανικός παίρνει από 300 (μόνο για υπογραφή )έως 3000 ευρώ! . Και μην νομίσεις ότι κάποιος από τους παραπάνω έχει μοχθήσει περισσότερο από εμάς για το πτυχίο του ,ή για την καθημερινή του εργασία ! Απλά όλοι αυτοί έχουν κλαδικές συμβάσεις και δεν έχουν τον υπερπληθυσμό που έχουμε εμείς. Όταν υπάρχει υπερπληθυσμός όλο και θα βρεθούν καλοθελητές που αποφασίζουν αυτοί για το πόσο κοστίζει η δική σου εργασία ! Κανόνισε τουλάχιστον να μην δηλώσεις ...καθηγητικές σχολές...είμαστε πολλοί και θα ξεφτιλίζεσαι όσο καλός και αν είσαι ενώ ακόμα και  βλαμμένα μηχανικοί θα σου ζητάν 20 ώρες δικές σου για μία δικιά τους !           

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)