0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία η παρέα, ωραία και τα ρακόμελα, ωραία και η βόλτα μετά κάτω από την Ακρόπολη.Και σε άλλες με υγεία υγ τελικά Ν<= 6 ή Ν>6 ;...
Παράθεση από: rozy4 στις Δεκεμβρίου 18, 2011, 02:35:07 pmΩραία η παρέα, ωραία και τα ρακόμελα, ωραία και η βόλτα μετά κάτω από την Ακρόπολη.Και σε άλλες με υγεία υγ τελικά Ν<= 6 ή Ν>6 ;... Εχμμ.. ο Μάρκος είχε γράψει Ν>=6, κάτι που έρχεται σε άμεσο conflict με τη συνθήκη Ν<=6 που είχα δηλώσει πιο πριν. Σε ένα πρόγραμμα fortran μια τέτοια συνθήκη IF.. θα έβγαζε το πρόγραμμα εκτός.Κατάλαβες το λάθος σου Μάρκο;
domenica2, τα μέλη που θα ερθουν (ειτε μονο τους ειτε με τη παρεα τους) ειναι οπως πολυ σωστα ειπε ο καλος συναδελφος και φιλος Landau, ατομα που πραγματικά θελουν να μιλησουν και απο κοντα με συναδελφους αφήνοντας για λιγο το πληκτρολογιο, να διασκεδασουν, να ανταλλαξουν αποψεις,να διαφωνησουν,να συμφωνησουν,να κρινουν αποψεις αλλων (οι δικες μου εξαλλου θα ειναι ενας ισχυρος αντιλογος ),να χαλαρωσουν,να ακουσουν τις αγωνιες που εχουν οι αλλοι, τους προβληματισμους τους, τις ενεργειες ,να δουν πραγματικα πως δεν ειναι μονοι.Δεν ξερω τον αριθμο,καθως τελευταια στιγμη ερχονται καποιοι, αλλα σιγουρα προκειται για ατομα διχως κομπλεξ ή κολληματα γιαυτο και περναμενε καλά.Εσυ domenica μου το γνωριζεις πολυ καλα καθως ερχεσαι παντα με την καλυτερη σου διαθεση. Θα σας δω λοιπον νωρις το βραδυ (8.30 στο σταθμο του μετρο Μοναστηρακι).Μεχρι τοτε να περνατε καλα και να εχετε μια πολυ ομορφη μέρα!
Μην τον πολυμπερδεύετε γιατί θυμάστε την άλλη φορά που ενθουσιάστηκε όταν είδε ότι σε ένα μαγαζί είχε ποιητική βραδιά...Την άλλη φορά μπορεί να σας στήσει παγίδα και να βρεθείτε σε αφιέρωμα στον Καβάφη (τρελό γλέντι!!!)
Οοοοοχι , αναφέρομαι σε μια προηγούμενη συνάντηση των μελών του pde.
Ήταν όντως όμορφα χθες παιδιά! Μαρκούλη...καλή αρχή! Ώρα να ξεθάψεις δηλαδή το πηλίκιο με την κουκουβάγια ξανά! Καλα,καλά...ξέρω πως το παράκανα...αλλά μ'αρέσει να σε πειράζω! Πέρα απ'την πλάκα...καλή αρχή,είναι κάτι απαιτητικό,αλλά και ωραίο ταυτόχρονα!