0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρα φτάνουμε σε αυτό που είπα στην αρχή εφόσον δεν υπάρχει καμία υπουργική απόφαση και νόμος-τροπολογία του κράτους που να ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ πληρωμής που θα πληρώνονται οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ η νέα σύμβαση είναι εντελώς παράνομη και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να την υπογράψουμε και ισχύει μόνο η ΑΡΧΙΚΗ.'Αλλωστε και οι αναπληρωτές του κρατικού προυπολογισμού ακόμα πληρώνονται με το παλιό μισθολόγιο διότι περίμένουν την υπουργική απόφαση που θα ορίζει τον τρόπο πληρωμής του αναπληρωτή στο νεό μισθολόγιο (σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου).
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 18, 2012, 12:12:35 amΠαράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 18, 2012, 12:07:40 amΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 17, 2012, 11:58:13 pmΠαράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 17, 2012, 11:54:54 pm Εγώ καλά τα λέω.Ηδη απο Νοέμβριο οι ΕΣΠΑ παίρνουμε τα λεφτά που λένε οι νέες συμβάσεις .Απλά επειδη θέλουν να καλύψουν την παρανομία τους σε καλούν τώρα να υπογράψεις νέα συμβάση .Αυτή η ενέργεια είναι εντελώς παράνομη.Για να σταματήσουν να σε πληρώνουν θα πρέπει είτε να υπογράψεις παραίτηση είτε να σε απολύσουν.Μην φοβάσαι και μην σε παρασύρουν σε εύκολες λύσεις.Αν δεν υπογράψει κανείς υπάρχει ελπίδα να ισχύσουν οι αρχικές συμβάσεις.Αν όμως πάτε όλοι σαν πρόβατα και υπογράψετε τότε το χάσαμε το παιχνίδι.Στην πράξη όμως, αν δεν υπογράψουν, με την τζίφρα κάποιου, θα σταματήσουν να πληρώνονται. Και αν είναι η τζίφρα κάποιου υπαλλήλου, έχει καλώς, τον πάνε στα αστικά και του παίρνουν και τα σώβρακα. Αν είναι όμως η τζίφρα της αννούλας, τότε καταρχήν η ίδια δεν διώκεται. Οπότε θα πάει δικαστικώς, και όταν βγεί απόφαση από το ΣΤΕ (δηλαδή σε 8 χρόνια) τότε θα πληρωθούν.Να τα λέμε οπώς πρέπει, να μην παραπλανούμε τον κόσμο, επειδή δεν θέλουμε να προκυρήξουμε απεργία διαρκείας, έτσι; Δεν γίνεται να μην σε πληρώνουν.Δεν στέκει αυτό που λες.Απλά αν υπογράψεις την νέα σύμβαση δηλώνεις ταυτόχρονα παραίτηση απο την αρχική σύμβαση.Αν δεν υπογράψεις θα ισχύει η πρώτη.Θα σε πληρώνουν όπως κάνουν απο το Νοέμβριο με το ποσό που λέει η νέα σύμβαση και εσύ μπορείς να διεκδικήσεις δικαστικώς το υπόλοιπο ποσό που γράφει η αρχική σύμβαση.Έχεις δίκιο μόνο στο πρώτο σκέλος.αν υπογράψεις την νέα σύμβαση δηλώνεις ταυτόχρονα παραίτηση απο την αρχική σύμβασηαλλά αν δεν υπογράψεις, μπορεί να ισχύσουν αυτά που λες εσύ , μπορεί όμως να ισχύουν και αυτά που λέω εγώ.'Αρα φτάνουμε σε αυτό που είπα στην αρχή εφόσον δεν υπάρχει καμία υπουργική απόφαση και νόμος-τροπολογία του κράτους που να ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ πληρωμής που θα πληρώνονται οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ η νέα σύμβαση είναι εντελώς παράνομη και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να την υπογράψουμε και ισχύει μόνο η ΑΡΧΙΚΗ.'Αλλωστε και οι αναπληρωτές του κρατικού προυπολογισμού ακόμα πληρώνονται με το παλιό μισθολόγιο διότι περίμένουν την υπουργική απόφαση που θα ορίζει τον τρόπο πληρωμής του αναπληρωτή στο νεό μισθολόγιο (σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου).
Παράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 18, 2012, 12:07:40 amΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 17, 2012, 11:58:13 pmΠαράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 17, 2012, 11:54:54 pm Εγώ καλά τα λέω.Ηδη απο Νοέμβριο οι ΕΣΠΑ παίρνουμε τα λεφτά που λένε οι νέες συμβάσεις .Απλά επειδη θέλουν να καλύψουν την παρανομία τους σε καλούν τώρα να υπογράψεις νέα συμβάση .Αυτή η ενέργεια είναι εντελώς παράνομη.Για να σταματήσουν να σε πληρώνουν θα πρέπει είτε να υπογράψεις παραίτηση είτε να σε απολύσουν.Μην φοβάσαι και μην σε παρασύρουν σε εύκολες λύσεις.Αν δεν υπογράψει κανείς υπάρχει ελπίδα να ισχύσουν οι αρχικές συμβάσεις.Αν όμως πάτε όλοι σαν πρόβατα και υπογράψετε τότε το χάσαμε το παιχνίδι.Στην πράξη όμως, αν δεν υπογράψουν, με την τζίφρα κάποιου, θα σταματήσουν να πληρώνονται. Και αν είναι η τζίφρα κάποιου υπαλλήλου, έχει καλώς, τον πάνε στα αστικά και του παίρνουν και τα σώβρακα. Αν είναι όμως η τζίφρα της αννούλας, τότε καταρχήν η ίδια δεν διώκεται. Οπότε θα πάει δικαστικώς, και όταν βγεί απόφαση από το ΣΤΕ (δηλαδή σε 8 χρόνια) τότε θα πληρωθούν.Να τα λέμε οπώς πρέπει, να μην παραπλανούμε τον κόσμο, επειδή δεν θέλουμε να προκυρήξουμε απεργία διαρκείας, έτσι; Δεν γίνεται να μην σε πληρώνουν.Δεν στέκει αυτό που λες.Απλά αν υπογράψεις την νέα σύμβαση δηλώνεις ταυτόχρονα παραίτηση απο την αρχική σύμβαση.Αν δεν υπογράψεις θα ισχύει η πρώτη.Θα σε πληρώνουν όπως κάνουν απο το Νοέμβριο με το ποσό που λέει η νέα σύμβαση και εσύ μπορείς να διεκδικήσεις δικαστικώς το υπόλοιπο ποσό που γράφει η αρχική σύμβαση.Έχεις δίκιο μόνο στο πρώτο σκέλος.αν υπογράψεις την νέα σύμβαση δηλώνεις ταυτόχρονα παραίτηση απο την αρχική σύμβασηαλλά αν δεν υπογράψεις, μπορεί να ισχύσουν αυτά που λες εσύ , μπορεί όμως να ισχύουν και αυτά που λέω εγώ.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 17, 2012, 11:58:13 pmΠαράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 17, 2012, 11:54:54 pm Εγώ καλά τα λέω.Ηδη απο Νοέμβριο οι ΕΣΠΑ παίρνουμε τα λεφτά που λένε οι νέες συμβάσεις .Απλά επειδη θέλουν να καλύψουν την παρανομία τους σε καλούν τώρα να υπογράψεις νέα συμβάση .Αυτή η ενέργεια είναι εντελώς παράνομη.Για να σταματήσουν να σε πληρώνουν θα πρέπει είτε να υπογράψεις παραίτηση είτε να σε απολύσουν.Μην φοβάσαι και μην σε παρασύρουν σε εύκολες λύσεις.Αν δεν υπογράψει κανείς υπάρχει ελπίδα να ισχύσουν οι αρχικές συμβάσεις.Αν όμως πάτε όλοι σαν πρόβατα και υπογράψετε τότε το χάσαμε το παιχνίδι.Στην πράξη όμως, αν δεν υπογράψουν, με την τζίφρα κάποιου, θα σταματήσουν να πληρώνονται. Και αν είναι η τζίφρα κάποιου υπαλλήλου, έχει καλώς, τον πάνε στα αστικά και του παίρνουν και τα σώβρακα. Αν είναι όμως η τζίφρα της αννούλας, τότε καταρχήν η ίδια δεν διώκεται. Οπότε θα πάει δικαστικώς, και όταν βγεί απόφαση από το ΣΤΕ (δηλαδή σε 8 χρόνια) τότε θα πληρωθούν.Να τα λέμε οπώς πρέπει, να μην παραπλανούμε τον κόσμο, επειδή δεν θέλουμε να προκυρήξουμε απεργία διαρκείας, έτσι; Δεν γίνεται να μην σε πληρώνουν.Δεν στέκει αυτό που λες.Απλά αν υπογράψεις την νέα σύμβαση δηλώνεις ταυτόχρονα παραίτηση απο την αρχική σύμβαση.Αν δεν υπογράψεις θα ισχύει η πρώτη.Θα σε πληρώνουν όπως κάνουν απο το Νοέμβριο με το ποσό που λέει η νέα σύμβαση και εσύ μπορείς να διεκδικήσεις δικαστικώς το υπόλοιπο ποσό που γράφει η αρχική σύμβαση.
Παράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 17, 2012, 11:54:54 pm Εγώ καλά τα λέω.Ηδη απο Νοέμβριο οι ΕΣΠΑ παίρνουμε τα λεφτά που λένε οι νέες συμβάσεις .Απλά επειδη θέλουν να καλύψουν την παρανομία τους σε καλούν τώρα να υπογράψεις νέα συμβάση .Αυτή η ενέργεια είναι εντελώς παράνομη.Για να σταματήσουν να σε πληρώνουν θα πρέπει είτε να υπογράψεις παραίτηση είτε να σε απολύσουν.Μην φοβάσαι και μην σε παρασύρουν σε εύκολες λύσεις.Αν δεν υπογράψει κανείς υπάρχει ελπίδα να ισχύσουν οι αρχικές συμβάσεις.Αν όμως πάτε όλοι σαν πρόβατα και υπογράψετε τότε το χάσαμε το παιχνίδι.Στην πράξη όμως, αν δεν υπογράψουν, με την τζίφρα κάποιου, θα σταματήσουν να πληρώνονται. Και αν είναι η τζίφρα κάποιου υπαλλήλου, έχει καλώς, τον πάνε στα αστικά και του παίρνουν και τα σώβρακα. Αν είναι όμως η τζίφρα της αννούλας, τότε καταρχήν η ίδια δεν διώκεται. Οπότε θα πάει δικαστικώς, και όταν βγεί απόφαση από το ΣΤΕ (δηλαδή σε 8 χρόνια) τότε θα πληρωθούν.Να τα λέμε οπώς πρέπει, να μην παραπλανούμε τον κόσμο, επειδή δεν θέλουμε να προκυρήξουμε απεργία διαρκείας, έτσι;
Εγώ καλά τα λέω.Ηδη απο Νοέμβριο οι ΕΣΠΑ παίρνουμε τα λεφτά που λένε οι νέες συμβάσεις .Απλά επειδη θέλουν να καλύψουν την παρανομία τους σε καλούν τώρα να υπογράψεις νέα συμβάση .Αυτή η ενέργεια είναι εντελώς παράνομη.Για να σταματήσουν να σε πληρώνουν θα πρέπει είτε να υπογράψεις παραίτηση είτε να σε απολύσουν.Μην φοβάσαι και μην σε παρασύρουν σε εύκολες λύσεις.Αν δεν υπογράψει κανείς υπάρχει ελπίδα να ισχύσουν οι αρχικές συμβάσεις.Αν όμως πάτε όλοι σαν πρόβατα και υπογράψετε τότε το χάσαμε το παιχνίδι.
Ο νόμος ήδη λέει ότι οι εργαζόμενοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο δημόσιο θα πληρώνονται όπως και οι μόνιμοι.
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:04:42 amΟ νόμος ήδη λέει ότι οι εργαζόμενοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο δημόσιο θα πληρώνονται όπως και οι μόνιμοι.εκεί θα φανεί ο μάγκας ο δικηγόρος. Να αποδείξει ότι αυτό είναι παράνομο.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:19:26 amΠαράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:04:42 amΟ νόμος ήδη λέει ότι οι εργαζόμενοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο δημόσιο θα πληρώνονται όπως και οι μόνιμοι.εκεί θα φανεί ο μάγκας ο δικηγόρος. Να αποδείξει ότι αυτό είναι παράνομο.Πως να αποδείξει ότι είναι παράνομο κάτι που προβλέπει ο νόμος;
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:22:52 amΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:19:26 amΠαράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:04:42 amΟ νόμος ήδη λέει ότι οι εργαζόμενοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο δημόσιο θα πληρώνονται όπως και οι μόνιμοι.εκεί θα φανεί ο μάγκας ο δικηγόρος. Να αποδείξει ότι αυτό είναι παράνομο.Πως να αποδείξει ότι είναι παράνομο κάτι που προβλέπει ο νόμος; Όταν ένας νόμος είναι ενάντια σε κάποια βασική αρχή του εργατικού δικαίου, αρχή που εδράζεται στο σύνταγμα, τότε ο νόμος είναι παράνομος.Αντισυνταγματικός με άλλα λόγια.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:24:02 amΠαράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:22:52 amΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:19:26 amΠαράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:04:42 amΟ νόμος ήδη λέει ότι οι εργαζόμενοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο δημόσιο θα πληρώνονται όπως και οι μόνιμοι.εκεί θα φανεί ο μάγκας ο δικηγόρος. Να αποδείξει ότι αυτό είναι παράνομο.Πως να αποδείξει ότι είναι παράνομο κάτι που προβλέπει ο νόμος; Όταν ένας νόμος είναι ενάντια σε κάποια βασική αρχή του εργατικού δικαίου, αρχή που εδράζεται στο σύνταγμα, τότε ο νόμος είναι παράνομος.Αντισυνταγματικός με άλλα λόγια.Και ποια είναι αυτή η αρχή στη συγκεκριμένη περίπτωση; Αφού ούτως ή άλλως και ως τώρα οι αναπληρωτές με βάση το μισθολόγιο (βασικό μισθό, επιδόματα, Μ.Κ. κλπ) των μονίμων πληρώνονταν, απλά με μικρότερες κρατήσεις λόγω ΙΚΑ.
Παράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 18, 2012, 12:24:15 amΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 18, 2012, 12:12:35 amΠαράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 18, 2012, 12:07:40 amΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 17, 2012, 11:58:13 pmΠαράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 17, 2012, 11:54:54 pm Εγώ καλά τα λέω.Ηδη απο Νοέμβριο οι ΕΣΠΑ παίρνουμε τα λεφτά που λένε οι νέες συμβάσεις .Απλά επειδη θέλουν να καλύψουν την παρανομία τους σε καλούν τώρα να υπογράψεις νέα συμβάση .Αυτή η ενέργεια είναι εντελώς παράνομη.Για να σταματήσουν να σε πληρώνουν θα πρέπει είτε να υπογράψεις παραίτηση είτε να σε απολύσουν.Μην φοβάσαι και μην σε παρασύρουν σε εύκολες λύσεις.Αν δεν υπογράψει κανείς υπάρχει ελπίδα να ισχύσουν οι αρχικές συμβάσεις.Αν όμως πάτε όλοι σαν πρόβατα και υπογράψετε τότε το χάσαμε το παιχνίδι.Στην πράξη όμως, αν δεν υπογράψουν, με την τζίφρα κάποιου, θα σταματήσουν να πληρώνονται. Και αν είναι η τζίφρα κάποιου υπαλλήλου, έχει καλώς, τον πάνε στα αστικά και του παίρνουν και τα σώβρακα. Αν είναι όμως η τζίφρα της αννούλας, τότε καταρχήν η ίδια δεν διώκεται. Οπότε θα πάει δικαστικώς, και όταν βγεί απόφαση από το ΣΤΕ (δηλαδή σε 8 χρόνια) τότε θα πληρωθούν.Να τα λέμε οπώς πρέπει, να μην παραπλανούμε τον κόσμο, επειδή δεν θέλουμε να προκυρήξουμε απεργία διαρκείας, έτσι; Δεν γίνεται να μην σε πληρώνουν.Δεν στέκει αυτό που λες.Απλά αν υπογράψεις την νέα σύμβαση δηλώνεις ταυτόχρονα παραίτηση απο την αρχική σύμβαση.Αν δεν υπογράψεις θα ισχύει η πρώτη.Θα σε πληρώνουν όπως κάνουν απο το Νοέμβριο με το ποσό που λέει η νέα σύμβαση και εσύ μπορείς να διεκδικήσεις δικαστικώς το υπόλοιπο ποσό που γράφει η αρχική σύμβαση.Έχεις δίκιο μόνο στο πρώτο σκέλος.αν υπογράψεις την νέα σύμβαση δηλώνεις ταυτόχρονα παραίτηση απο την αρχική σύμβασηαλλά αν δεν υπογράψεις, μπορεί να ισχύσουν αυτά που λες εσύ , μπορεί όμως να ισχύουν και αυτά που λέω εγώ.'Αρα φτάνουμε σε αυτό που είπα στην αρχή εφόσον δεν υπάρχει καμία υπουργική απόφαση και νόμος-τροπολογία του κράτους που να ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ πληρωμής που θα πληρώνονται οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ η νέα σύμβαση είναι εντελώς παράνομη και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να την υπογράψουμε και ισχύει μόνο η ΑΡΧΙΚΗ.'Αλλωστε και οι αναπληρωτές του κρατικού προυπολογισμού ακόμα πληρώνονται με το παλιό μισθολόγιο διότι περίμένουν την υπουργική απόφαση που θα ορίζει τον τρόπο πληρωμής του αναπληρωτή στο νεό μισθολόγιο (σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου).Ο νόμος ήδη λέει ότι οι εργαζόμενοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο δημόσιο θα πληρώνονται όπως και οι μόνιμοι.
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:04:42 amΠαράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 18, 2012, 12:24:15 amΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 18, 2012, 12:12:35 amΠαράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 18, 2012, 12:07:40 amΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 17, 2012, 11:58:13 pmΠαράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 17, 2012, 11:54:54 pm Εγώ καλά τα λέω.Ηδη απο Νοέμβριο οι ΕΣΠΑ παίρνουμε τα λεφτά που λένε οι νέες συμβάσεις .Απλά επειδη θέλουν να καλύψουν την παρανομία τους σε καλούν τώρα να υπογράψεις νέα συμβάση .Αυτή η ενέργεια είναι εντελώς παράνομη.Για να σταματήσουν να σε πληρώνουν θα πρέπει είτε να υπογράψεις παραίτηση είτε να σε απολύσουν.Μην φοβάσαι και μην σε παρασύρουν σε εύκολες λύσεις.Αν δεν υπογράψει κανείς υπάρχει ελπίδα να ισχύσουν οι αρχικές συμβάσεις.Αν όμως πάτε όλοι σαν πρόβατα και υπογράψετε τότε το χάσαμε το παιχνίδι.Στην πράξη όμως, αν δεν υπογράψουν, με την τζίφρα κάποιου, θα σταματήσουν να πληρώνονται. Και αν είναι η τζίφρα κάποιου υπαλλήλου, έχει καλώς, τον πάνε στα αστικά και του παίρνουν και τα σώβρακα. Αν είναι όμως η τζίφρα της αννούλας, τότε καταρχήν η ίδια δεν διώκεται. Οπότε θα πάει δικαστικώς, και όταν βγεί απόφαση από το ΣΤΕ (δηλαδή σε 8 χρόνια) τότε θα πληρωθούν.Να τα λέμε οπώς πρέπει, να μην παραπλανούμε τον κόσμο, επειδή δεν θέλουμε να προκυρήξουμε απεργία διαρκείας, έτσι; Δεν γίνεται να μην σε πληρώνουν.Δεν στέκει αυτό που λες.Απλά αν υπογράψεις την νέα σύμβαση δηλώνεις ταυτόχρονα παραίτηση απο την αρχική σύμβαση.Αν δεν υπογράψεις θα ισχύει η πρώτη.Θα σε πληρώνουν όπως κάνουν απο το Νοέμβριο με το ποσό που λέει η νέα σύμβαση και εσύ μπορείς να διεκδικήσεις δικαστικώς το υπόλοιπο ποσό που γράφει η αρχική σύμβαση.Έχεις δίκιο μόνο στο πρώτο σκέλος.αν υπογράψεις την νέα σύμβαση δηλώνεις ταυτόχρονα παραίτηση απο την αρχική σύμβασηαλλά αν δεν υπογράψεις, μπορεί να ισχύσουν αυτά που λες εσύ , μπορεί όμως να ισχύουν και αυτά που λέω εγώ.'Αρα φτάνουμε σε αυτό που είπα στην αρχή εφόσον δεν υπάρχει καμία υπουργική απόφαση και νόμος-τροπολογία του κράτους που να ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ πληρωμής που θα πληρώνονται οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ η νέα σύμβαση είναι εντελώς παράνομη και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να την υπογράψουμε και ισχύει μόνο η ΑΡΧΙΚΗ.'Αλλωστε και οι αναπληρωτές του κρατικού προυπολογισμού ακόμα πληρώνονται με το παλιό μισθολόγιο διότι περίμένουν την υπουργική απόφαση που θα ορίζει τον τρόπο πληρωμής του αναπληρωτή στο νεό μισθολόγιο (σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου).Ο νόμος ήδη λέει ότι οι εργαζόμενοι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο δημόσιο θα πληρώνονται όπως και οι μόνιμοι.Που το διάβασες αυτό στο νέο μισθολόγιο?Ανέβασε το άρθρο .Δεν ισχύει αυτό που λες.Δεν έχει οριστεί ακομά τίποτα για σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Παράθεση από: lampros7 στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:39:24 amΠου το διάβασες αυτό στο νέο μισθολόγιο?Ανέβασε το άρθρο .Δεν ισχύει αυτό που λες.Δεν έχει οριστεί ακομά τίποτα για σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.Άρθρο 22, παράγραφος 2. http://www.et.gr/images/stories/eidika_themata/A226_2011.pdfΣτην παράγραφο 4 του ίδιου άρθρου μάλιστα λέει ότι η απόφαση ισχύει αναδρομικά από την ημερομηνία έναρξης ισχύος της διάταξης, δηλαδή από τον Νοέμβριο.
Που το διάβασες αυτό στο νέο μισθολόγιο?Ανέβασε το άρθρο .Δεν ισχύει αυτό που λες.Δεν έχει οριστεί ακομά τίποτα για σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Όπως και να έχει κύριοι της ΔΟΕ αργήσατε πάρα πολύ. Εμένα όταν μου ζητήθηκε να υπογράψω τη νέα σύμβαση δηλ λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κανείς δε με προειδοποίησε ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Πού ήσασταν τότε να μας ενημερώσετε μέσω φόρουμ;;;Φυσικά και την υπέγραψα γιατί είμαι ο μοναδικός ΑΜΩ ΕΣΠΑ στην περιοχή και στην ειδικότητά μου και δεν είχα την ευκαιρία να το συζητήσω με κάποιον. Τους ΑΚΩ δεν τους κάλεσαν για νέες συμβάσεις.Οπότε ευχαριστούμε πολύ για την άμεση βοήθεια!!!!!!!!Υ.Γ. Ούτως ή άλλως για μεγάλα λόγια μου φαίνονται όλα αυτά. Κανένας δε θα τολμήσει να μην υπογράψει γιατί δεν το διακυνδυνεύει να μην πληρωθεί και κανένας δικηγόρος δε νομίζω να αναλάμβανε και να κέρδιζε ποτέ μια τέτοια διαμάχη αυτή την εποχή..
Παράθεση από: mpelas στις Ιανουαρίου 18, 2012, 01:30:08 pmΌπως και να έχει κύριοι της ΔΟΕ αργήσατε πάρα πολύ. Εμένα όταν μου ζητήθηκε να υπογράψω τη νέα σύμβαση δηλ λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κανείς δε με προειδοποίησε ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Πού ήσασταν τότε να μας ενημερώσετε μέσω φόρουμ;;;Φυσικά και την υπέγραψα γιατί είμαι ο μοναδικός ΑΜΩ ΕΣΠΑ στην περιοχή και στην ειδικότητά μου και δεν είχα την ευκαιρία να το συζητήσω με κάποιον. Τους ΑΚΩ δεν τους κάλεσαν για νέες συμβάσεις.Οπότε ευχαριστούμε πολύ για την άμεση βοήθεια!!!!!!!!Υ.Γ. Ούτως ή άλλως για μεγάλα λόγια μου φαίνονται όλα αυτά. Κανένας δε θα τολμήσει να μην υπογράψει γιατί δεν το διακυνδυνεύει να μην πληρωθεί και κανένας δικηγόρος δε νομίζω να αναλάμβανε και να κέρδιζε ποτέ μια τέτοια διαμάχη αυτή την εποχή..ποιό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τα λόγια σου;Τα κεφάλια μέσα, τρώτε σφαλιάρες και μην μιλάτε. Εκτός από το να γκρινιάζεις, κάτι να προτείνεις έχεις;
Οι αναπληρωτές δεν έχουν διαπραγματευτική δύναμη, δεν μπορούν να εκβιάσουν, σήμερα είναι αυρίο δεν είναι.