0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το που θα βρεθούν τα λεφτά για να ξαναυξηθούν οι μισθοί των εκπαιδευτικών δεν βλέπω να λέει κανένας, με πάνω από 1.000.000 ανέργους, τον ιδιωτικό τομέα ημιθανή και τους ελεύθερους επαγγελματίες να βαράνε μύγες... Ποιός ακριβώς θα φορολογηθεί για να πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι;
έπαιρνα 1.240κατέβηκα το Γενάρη στα 870 (αυτός είναι ο νέος μισθός)και σήμερα είδα μισθό για Φλεβάρη 750, και θα είναι έτσι για 6 μήνες γιατί η δική μας Διεύθυνση θα μας κρατήσει τα αναδρομικά χρεωστούμενα σε 6 μήνες και όχι σε 2 όπως μας είχαν πει αρχικά. Ανάλογες μειώσεις και σε συναδέλφους, και όμως δεν κουνιέται φύλλο, μη λέμε πάλι τα ίδια, τα είπαν άλλοι καλύτερα παραπάνω.
Τα λες λίγο ανάποδα. Όσο γονατίζει ο ιδιωτικός τομέας που ταΐζει το δημόσιο, τόσο θα εξαθλιώνεται το δημόσιο. Καμία υγιής οικονομία της ελεύθερης αγοράς δεν έχει ως κινητήριο δύναμη την κατανάλωση των δημοσίων υπάλληλων. Aυτό μόνο η Ελλάδα το κατάφερε.
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 24, 2012, 09:26:05 pmΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 24, 2012, 09:24:15 pmΠαράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 24, 2012, 09:22:08 pmΣιγά gladiator... Εγώ δεν είμαι καν σε θέση να κινητοποιήσω κάποιον ύπερ ή κατά. Εγώ είμαι ήδη στην πλευρά που δεν έχει φωνή, ούτε μπορεί να εκβιάσει με απεργίες.γιατί αυτή η ηττοπάθεια; Δεν είσαι εκπαιδευτικός, έστω και ωρομίσθιος;Είμαι εκπαιδευτικός άνεργος μετά από 5 χρόνια. Όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο υπάρχει και αυτή η κατηγορία από φέτος και συνεχώς θα πληθαίνει.Θα πας να βρεις έστω και μια ώρα, έστω και στην άνω κολοπετινίτσα, μόνο και μόνο για να έρθεις στην συνέλευση και να στηρίξεις τον αγώνα μας για απεργία διαρκείας.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 24, 2012, 09:24:15 pmΠαράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 24, 2012, 09:22:08 pmΣιγά gladiator... Εγώ δεν είμαι καν σε θέση να κινητοποιήσω κάποιον ύπερ ή κατά. Εγώ είμαι ήδη στην πλευρά που δεν έχει φωνή, ούτε μπορεί να εκβιάσει με απεργίες.γιατί αυτή η ηττοπάθεια; Δεν είσαι εκπαιδευτικός, έστω και ωρομίσθιος;Είμαι εκπαιδευτικός άνεργος μετά από 5 χρόνια. Όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο υπάρχει και αυτή η κατηγορία από φέτος και συνεχώς θα πληθαίνει.
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 24, 2012, 09:22:08 pmΣιγά gladiator... Εγώ δεν είμαι καν σε θέση να κινητοποιήσω κάποιον ύπερ ή κατά. Εγώ είμαι ήδη στην πλευρά που δεν έχει φωνή, ούτε μπορεί να εκβιάσει με απεργίες.γιατί αυτή η ηττοπάθεια; Δεν είσαι εκπαιδευτικός, έστω και ωρομίσθιος;
Σιγά gladiator... Εγώ δεν είμαι καν σε θέση να κινητοποιήσω κάποιον ύπερ ή κατά. Εγώ είμαι ήδη στην πλευρά που δεν έχει φωνή, ούτε μπορεί να εκβιάσει με απεργίες.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 24, 2012, 09:28:02 pmΘα πας να βρεις έστω και μια ώρα, έστω και στην άνω κολοπετινίτσα, μόνο και μόνο για να έρθεις στην συνέλευση και να στηρίξεις τον αγώνα μας για απεργία διαρκείας.Έτσι! Να πάει να τσακιστεί να βρει μια ώρα στο τελευταίο χωριό, για να μπορεί να συμμετέχει στις συνελεύσεις και να υποστηρίξει την ασύμμετρη απεργία! Τέρμα οι δικαιολογίες για τους τεμπέληδες που δεν θέλουν να κάνουν ούτε μια ώρα ωρομισθίας!Ρε φίλε, διαβάζεις τι γράφεις τόσες μέρες; Δεν την παλεύεις κάστανο πια;Κρατιέμαι τόσο καιρό σε κόσμια επίπεδα, αλλά έχεις ξεφύγει τελείως! Και όσο περνάνε οι μέρες, πετάς τη μία μπαρούφα μετά την άλλη! Σύνελθε λίγο πια! Δεν έχει κανείς την όρεξή σου να διαβάζει κάθε 5 λεπτά αστειότητες!Πήγαινε στη συνέλευσή σου κια πρότεινε/ψήφισε την ασύμμετρη απεργία σου και ό,τι άλλο θέλεις! ΕΛΕΟΣ!!!
Θα πας να βρεις έστω και μια ώρα, έστω και στην άνω κολοπετινίτσα, μόνο και μόνο για να έρθεις στην συνέλευση και να στηρίξεις τον αγώνα μας για απεργία διαρκείας.
Η μόνη ελπίδα είναι η απεργία και μάλιστα κατά τη διάρκεια των πανελληνίων.Ότι έχουν πετύχει οι εκπαιδευτικοί,μόνο τότε το πέτυχαν.
Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να παίρνω το νέο μισθό.... Με το παλιό είμαι στα 1200.Περιμένω ότι στην καλύτερη θα είναι 500 ευρώ για 2-3 μήνες και 850-900 όταν σταθεροποιηθεί.Είμαι από τους "τυχερούς" που πριν χρόνια πήραν εκπαιδυετική άδεια.