0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LIAV στις Ιανουαρίου 21, 2013, 09:34:49 pmΣυγνώμη αλλα με τους αναπληρωτές αλλάζει κάτι; Είμαστε ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και το γραφείο μας έδινε κάθε χρόνο το ειδικό αυτοκόλλητο για το βιβλιάριο. Φέτος θα γίνει το ίδιο;Kαλημέρα σε όλους.Liav,εγώ έχω να παραλάβω αυτοκόλλητο δυο χρόνια,οπότε πάω στο ικα..Όμως διάβασα αυτό..δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να παραθέσω το σύνδεσμο..Αν μπεις στο site B Aθήνας (ενδεικτικά)γράφει ότι τα αυτοκόλλητα είναι στις διευθύνσεις για όσους εργάζονταν εκεί πέρυσι....
Συγνώμη αλλα με τους αναπληρωτές αλλάζει κάτι; Είμαστε ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και το γραφείο μας έδινε κάθε χρόνο το ειδικό αυτοκόλλητο για το βιβλιάριο. Φέτος θα γίνει το ίδιο;
Παράθεση από: loumbago στις Ιανουαρίου 22, 2013, 08:28:16 am jak_13, αν δεν του έχει κόψει απόδειξη με το σκεπτικό ότι θα του γράψει τη συνταγή μετά ο γιατρός, ναι μπορεί.Έτσι είναι loumbago. Δεν ξέρουμε όμως αν έχει κόψει απόδειξη, δεν μας το ξεκαθαρίζει ο/η ducati και γι`αυτό έθεσα τον προβληματισμό με τη μορφή ερωτήματος.
jak_13, αν δεν του έχει κόψει απόδειξη με το σκεπτικό ότι θα του γράψει τη συνταγή μετά ο γιατρός, ναι μπορεί.
Ηρθε σε καποιον απο εσας το αυτοκολλητο για το βιβλιαριο του ΙΚΑ? πρωτη χρονια που δεν μου εχει ερθει. ξερω οτι πηρε παραταση η ισχυς των βιβλιαριων μεχρι κ τελη του μηνα. Δεν θελω να στηθω στην ουρα του ΙΚΑ αλλα δεν βλεπω να την γλιτωνω!
Jak13, σε φροντιστηριο ειμαι. Περσι, περιεργως, ηρθε σπιτι. Τις 2 προηγουμενες χρονιες στο φροντιστηριο που αμα ειχε ερθει θα μου το ειχα δωσει αμεσως.