Σύνολο ψηφοφόρων: 527
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lilium1987 στις Οκτώβριος 08, 2012, 06:15:37 μμΟυρανία, να ρωτήσω κάποια πράγματα και για όσα έχεις πληροφόρηση πες μου (γιατί μου φαίνεσαι πολύ μέσα στα πράγματα)1. πότε δηλαδή θα ξαναγίνει ασεπ; Και το ρωτάω κυρίως ως νέα συνάδελφος που θέλω να έχω μία ευκαιρία στο τρισεκατομμύριο να δουλέψω. 2. αν δεν ξαναγίνει ποτέ ααεπ, πώς θα έχουν την ευκαιρία οι νέοι απόφοιτοι να διεκδικήσουν κι αυτοί μια θέση στο δημόσιο σχολείο;3. γνωρίζεις κάτι για μόνιμους διορισμούς του χρόνου4. όντως θα μειωθούν του χρόνου δραστικά οι αναπληρωτές;αν ειμουν οντως μεσα στα πραγματα θα μπορουσα να τους επηρεασω κιολας. δεν εχω αυτην την ικανοτητα ομως.1. ο υπουργος ξερει οτι ασεπ δεν γινεται τα επομενα πολλα χρονια . Μονο οταν η χωρα μας παρει τα πανω της και τοτε με νεα αλλαγη του νομου πραγμα που θα παρει πολλα χρονια (προσωπικη γνωμη)2. Οι νεοι συναδελφοι ξεχνανε την εκπαιδευση γιατι με αυτο που ετοιμαζουν παμε σε κατι μεταξυ επετηριδας και νομου 3848 χωρις ασεπ3. οι μονιμοι διορισμοι θα ειναι διψηφιος αριθμος συνολικα και πρεπει θα περιμενουμε τις εξελιξεις του χρονου4. λενε μεσα στο υπουργειο οτι θα τους μειωσουν τουλαχιστον στο μισο αν αποδωσουν αυτα που ετοιμαζουν
Ουρανία, να ρωτήσω κάποια πράγματα και για όσα έχεις πληροφόρηση πες μου (γιατί μου φαίνεσαι πολύ μέσα στα πράγματα)1. πότε δηλαδή θα ξαναγίνει ασεπ; Και το ρωτάω κυρίως ως νέα συνάδελφος που θέλω να έχω μία ευκαιρία στο τρισεκατομμύριο να δουλέψω. 2. αν δεν ξαναγίνει ποτέ ααεπ, πώς θα έχουν την ευκαιρία οι νέοι απόφοιτοι να διεκδικήσουν κι αυτοί μια θέση στο δημόσιο σχολείο;3. γνωρίζεις κάτι για μόνιμους διορισμούς του χρόνου4. όντως θα μειωθούν του χρόνου δραστικά οι αναπληρωτές;
παιδια η χρονια τελειωσε ...μαλλον παμε ξανα σε νεα μεταβατικη.. δε θα πρεπε ομως να εχει ψηφιστει?
Οχι μονο η χρονια αλλα και οποιαδηποτε καριερα στην ΔΕ.Διοτι και ΑΣΕΠ να γινει θα βολευτουν ενα κλασμα αυτων που εχουν πολλα μορια (απο προυπηρεσια κτλ) μονο σε συγκεκριμενες ειδικοτητες (ναι αυτες που λεμε βασικες).Και οι υπολοιποι (?) στον επομενο δηλαδη χρονικος οριζοντας εαν ο πρωτος γινει το 2015-16 και επομενος το 2019-20.Νομιζω οτι αρκετοι δεν θα "αντεξουν" σε αυτο χρονικο οριζοντα...