0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξέρετε εαν θα ανακοινωθούν διοριστέοι και για την εγκύκλιο συμπληρωματικών διορισμών (από πέρυσι) αυτή που βγήκε πριν την εγκύκλιο του 40% ;ή μόνο ασεπ και 40 % θα βγουν;
Η Χίος είναι πολύ ωραία. Τα σπίτια μέσα στην πόλη είναι τα περισσότερα παλιά. Ο αρραβωνιαστικός μου για επιπλωμένο δίνει 350 ευρώ. στην Πρωτοβάθμια σε βοηθούν πριν καν το ζητήσεις. Πάρε αύριο τηλ στο 2271044235 (γραμματεία). Πιστοποιητικό υγείας βγάλε στο μέρος σου γιατί εδώ αυτές τις μέρες έχει έλλειψη γιατρών και θα ταλαιπωρηθείς. Αν έχεις το περσινό, το δέχονται. Και κλείσε εισιτήρια όσο πιο σύντομα μπορείς.
Μat εσύ πού πας βρε?
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 13, 2007, 06:44:21 pmΜat εσύ πού πας βρε?Για φέτος πουθενά. Κανονικά είμαι για τη δεύτερη φουρνιά διορισμών. Ευελπιστούσα όμως ότι ίσως μπορούσα να σταθώ τυχερή και να έφευγα απο φέτος. Γι αυτό είχα δηλώσει πρώτη προτίμηση το δυσπρόσιτο στην Ιο Είμαστε όμως πολύ λίγοι οι διοριστέοι και δύσκολα θα παρουσιάζονταν κενά όπως στις άλλες ειδικότητες Αλλά κάθε εμπόδιο όμως για καλό Του χρόνου θα έχω καλύτερες επιλογές μεταξύ των διοριστέων από το διαγωνισμό λόγω σειράς (λέω τώρα εγώ). Πάντως αν και του χρόνου υπάρχουν δυσπρόσιτα νησιά πάλι πρώτα θα τα δηλώσω.Εξαιτίας της καταγωγής μου προτιμώ τη θάλασσα
Τι σημαινουν τα αρχικα Π.Υ.Σ.Δ.Ε?Στους φιλολογους που διοριστηκαν με το 40%υπαρχει ατομο με πτυχιο 2001 ,με ποιο τροπο αραγε απεκτησε τετοια προυπηρεσια?Να ενας λογος για τον οποιο δεν δεχομαι να προηγουνται στις επιλογες τους οι του 40% και συμφωνω με τον apuelius ,φυσικα θα υπαρχουν πολλα τετοια ατομα με υποπτες προυπηρεσιες δεν ασχοληθηκα περισσοτερο παρα μονο με τους διορισθεντες στην περιοχη που με ενδιεφερε.