*

Αποστολέας Θέμα: Χριστοφιλοπούλου: Διπλασιάζονται οι διορισμοί μονίμων, -50% οι αναπληρωτές  (Αναγνώστηκε 77162 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
Landau η οικονομική εξαθλίωση συνοδεύεται συνήθως και από αξιακή πενία και αυτό δεν είναι καθόλου ελπιδοφόρο κατά τη γνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος margarita111

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Είμαστε έρμαια της κάθε κουβέντας, είδησης, πληροφορίας, υποψίας, πρόβλεψης του κάθε συναδέλφου,προϊστάμενου, συνδικαλιστή, πολιτικού , υπουργού.
Κάθε χρονιά καταστρατηγούνται θεμελιώδη κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα και κάθε χρονιά μας προετοιμάζουν για χειρότερα για την επόμενη.
Τα σενάρια δε ευφάνταστα, που πριν κάποια χρόνια  θα τα απορρίπταμε χωρίς 2η σκέψη ως επιστημονική φαντασία τουλάχιστον.
Διαπιστώνω όμως πως κάποια ανεδαφικά, υπερβολικά σενάρια γίνονται και πίσω από κάθε παραπληροφόρηση, ραδιοαρβύλα, καταστροφολογία υπάρχει και μια δόση αλήθειας αν και σα σπασμένο τηλέφωνο  διογκώνονται σα χιονοστιβάδα.
Η πολιτική τους είναι πασιφανής: διαδίδουν τερατώδη σενάρια και όταν εφαρμόσουν ένα μέρος αυτών είμαστε ευχαριστημένοι που δεν πραγματοποιήθηκε όλο το απειλητικό τους σχέδιο.
Ας ακούμε τις πληροφορίες, ας τις διασταυρώνουμε και αν ισχύσει κατι να αντιδρούμε.
Αλλά αντιδρούμε;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Oντως ,ακουγοταν απο ''επισημα'' χειλη θα γινει ασεπ ....δεν εγινε,ακουγοταν επισης ,οι καθηγητες ειναι κακοπληρωμενοι και θα ευννοηθουν απο το εννιαιο ....δεν ευνοηθηκαν αλλα σφαγιαστηκαν και απο πανω οι ''νεοι''.Αρα ναι πιστευω τις πληροφοριες απο ''σπασμενα'' τηλεφωνα,τι αλλο να κανω;
Ποιον να πιστεψω;Τ'αλλο λεφτα υπαρχουν που θεε μου ξαναακουστηκε;
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 24, 2012, 07:08:34 pm από anixia »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
anixia, το ίδιο λέω και εγώ. Παίρνω από παντού πληροφορίες , κάθε χρονιά ακούγονται και πιο εξωφρενικά σενάρια από διάφορους. Τι είναι αλήθεια , τι όχι, δε ξέρω. Αλλά όπως δείχνει η πορεία, έρχονται κακά μαντάτα και πρέπει να θωρακιστούμε με γερό στομάχι , αντανακλαστικά και δράση.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Το ξερω...παντως σε πολλα αν και οχι σε ολα τα ''σπασμενα'' τηλεφωνα ελεγαν πιο πολλες αληθειες.
Και εγω πιστευω οτι θα'ρθουν οντως χειροτερα και πρωτο και αλλες μειωσεις μισθων και στο δημοσιο.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Δε γίνεται όμως να υπάρξουν μειώσεις ,περικοπές επ'άπειρον.
Θα ανακάμψουμε κάποια στιγμή, δε μπορεί, θέλω να ελπίζω.
Απ'το όλο θέμα με τις αδικίες , την αναξιοκρατία κ.α τέτοια το καλό είναι πως αλλάζουμε νοοτροπίες και  κάπως κινητοποιούμαστε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Ας μη υιοθετήσουμε μανιχαϊστικές νοοτροπίες τύπου άσπρο-μαύρο και το γκρι καλό είναι.
Αν δε διοριστουμε ή δε πάμε αναπληρωτές θα βρούμε άλλη δουλειά, αν μη τι άλλο έχει οξυνθεί τα τελευταία χρόνια αυτομάτως το ένστικτο της αυτοσυντήρησης .

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Πάντως πέρα από ευφάνταστα σενάρια και φήμες και ό,τι άλλο να έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας γιατί στο υπουργείο το συζητούν πολύ (μακάρι να μπορούσα να σας πω και πηγές μου )και για αυτό ας αρχίσουμε να πιέζουμε την ΟΛΜΕ που πλέον έχει γίνει παρωχημένο όργανο συνδικαλισμού .

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Σας στέλνω από το σχολείο που υπηρετώ και απολαμβάνω το κενό μου....Για να δείτε από ποιούς περιμένουμε αντίδραση...Συνάδελφος μόνιμη φιλόλογος πριν λίγο πέταξε το εξής σαφώς για να πληγώσει εμένα που είμαι η μοναδική αναπληρώτρια του σχολείου " Τέρμα οι διορισμοί επιτέλους...Δεν ξανάρχεται κανένας στα σχολεία. Φτάνουμε και περισσεύουμε εμείς". Μετά μου λέτε αλληλεγγύη.... >:(

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Της είπε ότι δεν θα έχει τέρμα στις μειώσεις των μισθών τους και στις αυξήσεις των ωρών διδασκαλίας τους;
Δικομματική θα είναι (ή τίποτα ψευτοφιλελεύθερη τύπου Ντόρας ή Μάνου).
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Εγώ αφενός θα της ζήταγα να μου πει πως και με τι προσόντα διορίστηκε και αφετέρου θα τις ανέφερα τις όλο και περισσότερες πληροφορίες περί αξιολόγησης και απολύσεων των μονίμων. Και να δούμε ποιος θα πέρναγε πιο ήσυχα το μεσημέρι του...

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
Εγώ αφενός θα της ζήταγα να μου πει πως και με τι προσόντα διορίστηκε και αφετέρου θα τις ανέφερα τις όλο και περισσότερες πληροφορίες περί αξιολόγησης και απολύσεων των μονίμων. Και να δούμε ποιος θα πέρναγε πιο ήσυχα το μεσημέρι του...

Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςς..........................και εγω το ιδιο θα της ελεγα.Ας επαιρνε και ο δικος της κ@@@@λος λιγακι φωτια με την αξιολογηση που θα της κανουνε  και να τρεμει μηπως απολυθει.Ή  ακομα καλυτερα με την αυξηση του ωραριου να κριθει υπεραριθμη και αν π.χ ειναι διορισμενη μεσα στην Δραμα (περιφερεια Ανατ.Μακεδονιας και Θρακης) να βρεθει στα Δικαια ή στον Κυπρινο της Ορεστιαδας(μιας και ανηκουν στην ιδια Περιφερεια) αφου εκει θα εχει κενο.ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι καλααααααααααααααα.
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Παρακαλώ μην χαρακτηρίζετε χιλιάδες ανθρώπους που έχουν διαφορετικό εργασιακό καθεστώς από εσάς (μόνιμοι, αναπληρωτές) επειδή κάποιος κάπου είπε κάτι. Είναι κατάντια.

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Το πρόβλημα δεν είναι πως είναι μόνιμη.Όχι.Αν αυτή ήταν αναπληρώτρια και σύ μόνιμη θα έβρισκε άλλα μέσα να σου χαλάσει την καλή σου διάθεση, θα εστίαζε αλλού.
Είναι θέμα ανθρώπου.Αποκλειστικά και μόνο.Πίστεψέ με, τό'χω ζήσει.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
διαίρει και βασίλευε...
http://www.pde.gr/index.php?topic=24503.msg560813#msg560813

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30