0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτησω κατι και εγω Οι αποσπασεις απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ γινονται σε νομο και οχι Α Λακωνιας
Παράθεση από: gumus στις Αυγούστου 04, 2012, 10:54:57 amΠαράθεση από: papagena στις Αυγούστου 04, 2012, 10:32:54 amΠαιδια, βοήθεια!!!!! Είμαι σύζυγος στρατιωτικου, άρα αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, έκανα όμως την αίτηση εκπρόθεσμα και χειρόγραφα γιατί ο σύζυγος ήταν υπό μετακίνηση και βγήκαν οι μεταθέσεις τους αργά. Το θέμα είναι πως δεν είμαι μέσα στις αποσπάσεις! Τι έγινε; Τι θα κάνω; (Ζητούσα απόσπαση από
Παράθεση από: papagena στις Αυγούστου 04, 2012, 10:32:54 amΠαιδια, βοήθεια!!!!! Είμαι σύζυγος στρατιωτικου, άρα αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, έκανα όμως την αίτηση εκπρόθεσμα και χειρόγραφα γιατί ο σύζυγος ήταν υπό μετακίνηση και βγήκαν οι μεταθέσεις τους αργά. Το θέμα είναι πως δεν είμαι μέσα στις αποσπάσεις! Τι έγινε; Τι θα κάνω; (Ζητούσα απόσπαση από
Παιδια, βοήθεια!!!!! Είμαι σύζυγος στρατιωτικου, άρα αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, έκανα όμως την αίτηση εκπρόθεσμα και χειρόγραφα γιατί ο σύζυγος ήταν υπό μετακίνηση και βγήκαν οι μεταθέσεις τους αργά. Το θέμα είναι πως δεν είμαι μέσα στις αποσπάσεις! Τι έγινε; Τι θα κάνω; (Ζητούσα απόσπαση από
Παράθεση από: Demek στις Αυγούστου 04, 2012, 11:07:06 amΝα ρωτησω κατι και εγω Οι αποσπασεις απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ γινονται σε νομο και οχι Α Λακωνιας
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 04, 2012, 10:48:00 amρε παιδια στις ανευ προτερεοτητας αποσπασεις μετρανε μονο τα μορια? γιατιεγω ειδα οτι πηρε καποιος στην περιοχη που ζητουσα με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα και εγω δεν πηρα. υπαρχει περιπτωση να εχω παρει σε μουσικα σχολεια που ειχα ζητησει και γι αυτο δεν πηρα?Το ιδιο συνέβη και σε μένα.
ρε παιδια στις ανευ προτερεοτητας αποσπασεις μετρανε μονο τα μορια? γιατιεγω ειδα οτι πηρε καποιος στην περιοχη που ζητουσα με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα και εγω δεν πηρα. υπαρχει περιπτωση να εχω παρει σε μουσικα σχολεια που ειχα ζητησει και γι αυτο δεν πηρα?
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 04, 2012, 10:48:00 amρε παιδια στις ανευ προτερεοτητας αποσπασεις μετρανε μονο τα μορια? γιατιεγω ειδα οτι πηρε καποιος στην περιοχη που ζητουσα με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα και εγω δεν πηρα. υπαρχει περιπτωση να εχω παρει σε μουσικα σχολεια που ειχα ζητησει και γι αυτο δεν πηρα?Νομίζω ότι πρέπει να θεωρείς σίγουρη την απόσπασή σου στα μουσικά σχολεία.
Κλάδος ΠΕ19-20 εχει γ.......Η Πιερία αν και πηρε πολλά ατομα με μετάθεση εξακολουθει να προκαλεί...καλέι αλλους 3 με απόσπαση....οργια γινονται και εμεις τιποτα....ελεοςςςςςςςςςςΜας κοβουν τις μεταθεσεις, τις αποσπάσεις στη Α/θμια, τις μετατάξεις και τωρα δεν δίνουν αποσπάσεις ουτε στη