0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jtsop στις Αυγούστου 07, 2012, 05:42:26 pmΆρα μένουν μόνο ΙΕΚ και ΣΔΕ?Ναι
Άρα μένουν μόνο ΙΕΚ και ΣΔΕ?
Φίλε jtsop, ninja.....;έχω λιώσει απο ....την αγωνία...τι καψόνι είναι αυτό φέτος....δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια κάτι αντίστοιχο...παίρνουμε τηλέφωνα υπουργείο, γ.γ.δ.β.μ. , και όλοι είναι στο κάντε υπομονή......να φανταστείτε ότι απο Παρασκευή ξέρω ότι έχουν βγεί (γιατί πήρα αιρετό) άνευ υπογραφής και απο τότε υποθέτω και μόνο υποθέτω ότι περιφέρονται πού ; σε γραφεία ; σε διαδρόμους ; σε τι μέρος ; και τώρα μας λένε μέσα στην εβδομάδα....τι να πώ ? λέω να μην κοιτάω άλλο η/υ, και ότι θέλει ας γίνει....
ερωτηση προς γνωστες:αν δεν πηρες σε ΠΥΣΔΕ και περιμενεις ακομα φορεα, πας να κανεις αιτηση επανεξετασης αυτες τις μερες ή περιμενεις κ το φορεα κ μετα κανεις μια και για τα 2?μηπως μεχρι να βγουν ολοι οι φορεις, ειναι αργα για ΠΥΣΔΕ?
Επί της ευκαιρίας να ρωτήσω: Υπάρχει δικαίωμα αμοιβαίας απόσπασης;
Εγώ αν και σε δυσπρόσιτο δε ζήτησα ούτε απόσπαση ούτε μετάθεση, αποφάσισα να υπηρετήσω εκεί για 3η χρονιά. Όμως δε μπορώ να κλείσω τα μάτια σε καταστάσεις που αναδύουν μούχλα και σαπίλα. Γυναίκα με τον άντρα της σε τελευταίο στάδιο καρκίνου και τρία παιδιά δεν πήρε απόσπαση και πήρε άνθρωπος με ελάχιστα μόρια και χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο σε φορέα που μάλιστα δεν ανήκει στη βαθμίδα εκπαίδευσης στην οποία υπηρετεί! Πολύ βρώμικη υπόθεση η ιστορία με τις αποσπάσεις!
Στις αποσπάσεις σε φορέα δεν εξετάζονται καθόλου οι κοινωνικοί λόγοι. Εγώ που έκανα αίτηση μόνο για φορέα δεν δήλωσα ούτε καν οικογενειακή κατάσταση....