0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για μένα είχε αίσιο τέλος η όλη ιστορία! Παιδιά σας ευχαριστώ που γι ακόμη μια χρονιά μοιραστηκα μαζί σας αγωνίες και αγανάκτηση! Αλλιώς δεν παλευεται η κατάσταση! Καλή τύχη και καλή δύναμη σε όλους!!!!!
Παράθεση από: angela_p στις Αυγούστου 31, 2012, 12:55:57 pmΚι εγώ πήρα για 1η φορά στην Α/θμια της περιοχής που ήθελα! Τελικά τι ισχύει για το ωράριό μας; Είναι 24 ώρες για εμάς της
Κι εγώ πήρα για 1η φορά στην Α/θμια της περιοχής που ήθελα! Τελικά τι ισχύει για το ωράριό μας; Είναι 24 ώρες για εμάς της
Αφου την πηρες που την πηρες την αποσπαση κ εκανες τον κοπο να ψαξεις το ονομα σου στην λιστα, κανε τον κοπο να διαβασεις κ τα.. ψιλα γραμματα!!! Στο κατω μερος της ανακοινωσης εξηγει που παρουσιαζεται ο καθενας... αν παντως πας κατευθειαν αβαθμια, λογικα καποια ανακοινωση θα εχει βγαλει το αντιστοιχο ΠΥΣΠΕ σου, τα πιο πολλα εχουν μεριμνησει ηδη
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 31, 2012, 02:53:31 pmΠαράθεση από: angela_p στις Αυγούστου 31, 2012, 12:55:57 pmΚι εγώ πήρα για 1η φορά στην Α/θμια της περιοχής που ήθελα! Τελικά τι ισχύει για το ωράριό μας; Είναι 24 ώρες για εμάς της