0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ και πριν την ανακοίνωση των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ! Γίνεται;
πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου είπε μέχρι τέλος του μήνα, της λέω "ακουστηκε για σήμερα" και απαντα "για σήμερα είναι αδύνατο" γελώντας! γκρρρ
Παράθεση από: vkastanas στις Ιουλίου 26, 2012, 02:08:13 pmΗ μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ και πριν την ανακοίνωση των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ! Γίνεται;Νομίζω πρέπει να έχουν τα ονόματα όσων πήραν σε φορέα για να τα εξαιρέσουν πριν τρέξει το σύστημα για τα σχολεία. Η θεωρία και η λογική λένε ότι πρέπει να έχουν τα ονόματα για να συνεδριάσουν.
Παράθεση από: eidafws στις Ιουλίου 26, 2012, 01:54:29 pmπήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου είπε μέχρι τέλος του μήνα, της λέω "ακουστηκε για σήμερα" και απαντα "για σήμερα είναι αδύνατο" γελώντας! γκρρρΣε ποιό τηλέφωνο πήρες; Είναι ένα που μου δίνει την ίδια απάντηση από μέσα Ιουλίου. Αυτό για εμένα σημαίνει ότι δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση αλλά, όπως και εμείς, σκέφτονται ότι μέχρι τέλη του μήνα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν βγει. Δεν είναι κακό απλά με αυτές τις απαντήσεις μας βάζουν στην διαδικασία να περιμένουμε από ώρα σε ώρα και από μέρα σε μέρα χωρίς λόγο.