0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι αρχίζει να κινείται...άντε να βγουν και τα υπόλοιπα...http://www.esos.gr/dimosia-ekpaidefsi/defterovathmia/item/29249-apospaseis-ekpaideytikon-stis-anotates-ekklisiastikes-akadimies-gia-to-akadimaiko-etos.html
Παράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 01, 2012, 06:25:35 pmΚάτι αρχίζει να κινείται...άντε να βγουν και τα υπόλοιπα...http://www.esos.gr/dimosia-ekpaidefsi/defterovathmia/item/29249-apospaseis-ekpaideytikon-stis-anotates-ekklisiastikes-akadimies-gia-to-akadimaiko-etos.htmlΣυγγνώμη, αλλά αυτό το esos είναι site του υπουργείου; Οι συγκεκριμένες αποσπάσεις βγήκαν στο esos, ενώ στη σελίδα του υπουργείου δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Είναι νόμιμο τώρα αυτό;Έχω παρατηρήσει και για άλλα θέματα ότι πρώτα βγαίνουν στο esos και μετά στη σελίδα του υπουργείου.
Καλά μας δουλεύουν, βγάζουν τις αποσπάσεις για τις ανώτατες εκκλησιαστικές ακαδημίες σήμερα με ημερομηνία απόφασης χθεσινή, δηλαδή μέχρι να ολοκληρωθούν οι αποσπάσεις σε φορείς και γραφεία θα φθάσει 15Αύγουστος...μισή υπογραφή μέρα παρά μέρα βάζει ο υπουργός...
Παράθεση από: mat στις Αυγούστου 01, 2012, 06:39:50 pmΚαλά μας δουλεύουν, βγάζουν τις αποσπάσεις για τις ανώτατες εκκλησιαστικές ακαδημίες σήμερα με ημερομηνία απόφασης χθεσινή, δηλαδή μέχρι να ολοκληρωθούν οι αποσπάσεις σε φορείς και γραφεία θα φθάσει 15Αύγουστος...μισή υπογραφή μέρα παρά μέρα βάζει ο υπουργός...Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι η πραγματική ημερομηνία απόφασης είναι μήνες πριν, αλλιώς δεν θα έβαζαν οργανικές σε συναδέλφους που έχουν πάρει μετάθεση και η οργανική που φαίνεται είναι η περυσινή
Οι συγκεκριμένες αποσπάσεις έχουν αναρτηθεί στο diavgeia από τη 1κ30 σήμερα το μεσημέρι. Οπότε ναι φυσικά κ είναι νόμιμο.
Παράθεση από: bonita στις Αυγούστου 01, 2012, 06:48:31 pmΟι συγκεκριμένες αποσπάσεις έχουν αναρτηθεί στο diavgeia από τη 1κ30 σήμερα το μεσημέρι. Οπότε ναι φυσικά κ είναι νόμιμο.Μπορείς να στείλεις link για το πού ακριβώς αναρτήθηκε η συγκεκριμένη απόφαση στο diavgeia; Ψάχνω και δεν τη βρίσκω.
Aν όντως ισχύει αυτό magda, τότε είναι μεγάλο το αλλαλούμ που υπάρχει ..άλλα αντ'άλλων δηλαδή...ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν να ψάξουν τις νέες οργανικές?γιατί λέτε συνάδελφοι ότι αν δεν γίνουν διορισμοί αρκετοί, τότε και οι αποσπάσεις θα είναι μηδενικές?
..γιατί λέτε συνάδελφοι ότι αν δεν γίνουν διορισμοί αρκετοί, τότε και οι αποσπάσεις θα είναι μηδενικές?