0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει πλάκα να βγάλουν μόνο για την ΠΕ σήμερα...λέω τώρα εγώ. Πάντως στο υπουργείο δεν απαντούν τα τηλέφωνα για τη ΔΕ...
ετσι κι αλλιώς, η επιλογη εχει γινει εδω και καιρο. Οσοι πηραν, το ξερουν. Απλώς δεν τα εχουν ανακοινωσει επίσημα.
Μιλαω για φορεις. Ενημερωνεται καποιος απο αυτον που τον προτεινει, ετσι δεν ειναι;
Αυτό το πράγμα κάθε χρόνο με την αναβολή από μέρα σε μέρα για την ανακοίνωση των μεταθέσεων και αποσπάσεων και το μπάχαλο που δημιουργείται με τα τηλέφωνα και τις πληροφορίες που δίνει ο καθένας είναι σκέτος ψυχοβγάλτης!Γιατί δεν μπορούν μια φορά-έτσι για αλλαγή-να πουν ότι στις τάδε του μηνός θα βγουν οι τάδε μεταθέσεις/αποσπάσεις κτλπ. και όντως έτσι να γίνει;Ούτε μια μέρα πριν ούτε μια μέρα μετά..
Παράθεση από: Λυδία στις Αυγούστου 02, 2012, 01:19:26 pmΑυτό το πράγμα κάθε χρόνο με την αναβολή από μέρα σε μέρα για την ανακοίνωση των μεταθέσεων και αποσπάσεων και το μπάχαλο που δημιουργείται με τα τηλέφωνα και τις πληροφορίες που δίνει ο καθένας είναι σκέτος ψυχοβγάλτης!Γιατί δεν μπορούν μια φορά-έτσι για αλλαγή-να πουν ότι στις τάδε του μηνός θα βγουν οι τάδε μεταθέσεις/αποσπάσεις κτλπ. και όντως έτσι να γίνει;Ούτε μια μέρα πριν ούτε μια μέρα μετά.. Δεν έχει έρθει mail?Η γνωστή μου μού είπε κατά γραμμα οτι εχουν σταλει σε διευθύνσεις και φορείς όλα τα ονόματα..Άμα δεν έχετε εσείς ενημέρωση άρα από αλλού το μαθε..Ο καθένας μαλλον την παρτην του κοιτάει κ δεν πρεπει τελικα να εχεις σε κανεναν εμπιστοσυνη..!!πρι λιγο που διαβασα το αυτό που εγραφες για το μαιλ πήρα τηλ στο συναδελφο που ειναι στα μαιλ στην π.ε. που δουλευω και μου ειπε πως δεν ήρθε τίποτα τέτοιο