0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
eva7 προέρχομαι από ιδιωτικό και δεν είμαι ούτε κουμπάρα ούτε γυναίκα κάποιου ιδιοκτήτη. Για μεγάλο διάστημα που δούλεψα εκεί, πέρασα "των παθών μου τον τάραχον" όπως και ο υπόλοιπος σύλλογος και τρέχαμε κάθε λίγο και λιγάκι στην Επιθεώρηση Εργασίας για να διεκδικήσουμε το αυτονόητο: τον μισθό μας. Το σχολείο ήταν 300 χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι μου (ερχόμουν στην Αθήνα 2 φορές την εβδομάδα). Μετά την απόλυση έγινα "αθίγγανη" ταξιδεύοντας πότε σε νησί και πότε σε ορεινή περιφέρεια ως αναπληρώτρια. Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα ρε παιδιά...ας μη βάζουμε όλες τις περιπτώσεις στο ίδιο τσουβάλι!
Οχι οτι και ολοι οι αναπληρωτες του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, εξασφαλισαν το αναπληρωτιλικι με τελειως διαφανο τροπο.....Μη τρελαθουμε......................Ο κουμπαρος, της κουμπαρας, ω κουμπαρε, επαιρνε ωρες στη ΠΔΣ...........................
Παράθεση από: sxedia στις Αυγούστου 11, 2012, 01:53:20 pmΟχι οτι και ολοι οι αναπληρωτες του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, εξασφαλισαν το αναπληρωτιλικι με τελειως διαφανο τροπο.....Μη τρελαθουμε......................Ο κουμπαρος, της κουμπαρας, ω κουμπαρε, επαιρνε ωρες στη ΠΔΣ...........................και τώρα μερικοί έχουν 30 μόρια απο αυτο... να τα λέμε...
Συνάδελφοι λυπάμαι αλλά θεωρώ βλακώδη αυτόν τον ιδιότυπο "εμφύλιο" μεταξύ εκπαιδευτικών. Αντί να στραφούμε εναντίον του άδικου "κλειδώματος" των πινάκων και των ελάχιστων διορισμών, αλληλοπυροβολούμαστε! Κρίμα!!!